Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 28, 2013

Απόψε ο Χρήστος Παππάς θυμίζει σε όλους ότι η Βόρεια Ήπειρος είναι ΕΛΛΗΙΚΗ..Μια συνέντευξη που θα μείνει στην Ιστορία

Στις 8:30 μ.μ. σήμερα το βράδυ στο αλβανικό κανάλι NEWS24 θα προβληθεί η σημαντικότερη συνέντευξη Έλληνα πολιτικού για το θέμα της Βορείου Ηπείρου, του δοκιμαζόμενου Ελληνισμού στο κομμάτι της Αρχαίας Ιλλυρίας που έχει παραχωρηθεί στο Αλβανικό κράτος, αλλά και για τις σχέσεις Ελλάδας - Αλβανίας.

Ο Χρήστος Παππάς, βουλευτής Επικρατείας, της Χρυσής Αυγής θα κάνει πολλούς οσφυοκάμπτες του "ελληνόφωνου" καθεστώτος να χάσουν τον ύπνο τους καθώς μιλά με την καρδιά του Έλληνα Εθνικιστή.

Το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας, ο ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου, η "φυλή" των κατσαπλιάδων, η "συνεισφορά" των αλβανών στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης και πολλά άλλα θέματα που μέχρι σήμερα το αστικό-μαρξιστικό συνοθύλευμα της μεταπολίτευσης δεν τόλμησε ποτέ να αναφέρει.

2 θα είναι οι κορυφαίες στιγμές της συνέντευξης.
 Η πρώτη που θα.....
σοκάρει Αλβανούς και Έλληνες. Ο κ. Παππάς κρατά στα χέρια του τη σημαία της Αλβανίας στην περίοδο που επιτέθηκε στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 1940 ως ιταλικό φασιστικό προτεκτοράτο. Για να ακούσετε την ιστορία του συγκεκριμένου λάφυρου συντονιστείτε στους δέκτες σας.

Και η δεύτερη όταν με βλέμμα νικητή και στεντόρεια φωνή στέλνει μήνυμα στους ομόφυλους αδερφούς μας της Βορείου Ηπείρου:
"Κουράγιο αδέρφια..."

Το μύνημα έχει φυσικά και συνέχεια....Δεν θα πούμε όμως κάτι παρπάνω
Συντονιστείτε

υ.γ.
Η Χρυσή Αυγή έχει προβλέψει πάντως για κάθε ενδεχόμενο να βιντεοσκοπήσει και η ίδια τη συνέντευξη ώστε να μην "κοπεί" τίποτα από τα λεγόμενα του Εθνικιστή βουλευτή.

υ.γ.2
Μικρή πρόγευση μια παλαιότερη ανάρτηση της Χρυσής Αυγής για το θέμα των αλβανών (ΕΔΩ)


4 σχόλια:

  1. Εγώ ως Έλλην εθνικιστής συμφωνώ και επαυξάνω με το νόημα των δηλώσεων του συναγωνιστή Παππά αλλά θα πρέπει και ο ίδιος να ξεκαθαρίσει αν συμφωνεί με το κατάπτυστο άρθρο που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό του κινήματος το 1986 και που αναφέρει «Έλληνες- Αλβανοί: Ένας λαός, μια φυλή, μια πατρίδα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή το έχω διαβάσει πολλές φορές το συγκεκριμένο άρθρο αν εξαιρέσει κανείς τον τίτλο που πράγματι σε μπερδεύει και το τέλος της πρώτης παραγράφου όπου αναφέρει "Αλβανοί-Αρβανίτες", το άρθρο αναφέρεται σαφέστατα στους ιλλυρικής καταγωγής Αρβανίτες, συγγενικό φύλο με τους Έλληνες και όχι στους Αλβανούς (Σκιπετάρηδες) που ήρθαν στα δυτική περιοχή της χερσονήσου του Αίμου τους πρώτους μέσους αιώνες από τον δυτικό Καύκασο και την Κασπία θάλασσα για να αναμιχθούν (ως έναν βαθμό) με τους γηγενείς κατοίκους (τους απογόνους των αρχαίων Ιλλυριών) και να δεχθούν τα ήθη, τα έθιμα και τη γλώσσα αυτών (τα αρβανίτικα με τα αλβανικά ενώ ομοιάζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό δεν είναι απολύτως ταυτόσημες γλώσσες)...
      Όχι μόνο το 1986 αλλά πολλά χρόνια πριν υπήρχε σύγχυση σε αυτό το θέμα ταύτισης Αρβανιτών -Αλβανών και από πολλούς και σπουδαίους μελετητές...αλλού πολλές πηγές ταυτίζουν τους Αλβανούς με τους Αρβανίτες ενώ αλλού (όπως και η παράδοση πολλών χωριών της Ηπείρου υποδεικνύει) υπάρχει σαφής διαχωρισμός των Αρβανιτών με ελληνική συνείδηση (που ήταν ένθερμοι υποστηρικτές της ανεξαρτησίας από τους Τούρκους στις αρχές του 19ου αιώνα) με τους Αλβανούς ή ορθότερα "Τουρκαλβανούς" όπως αποκαλούσαν δηλαδή τους κατοίκους της περιοχής αυτής (μουσουλμανικής θρησκείας) που είτε χρησιμοποιήθηκαν ως μισθοφόροι από τους Τούρκους εναντίον της επανάστασης, είτε απλά αδιαφόρησαν για τον ξεσηκωμό των αρχών του 19ου αιώνα γι' αυτό και στη συνείδηση των κατοίκων της περιοχής της Ηπείρου ταυτίστηκαν ως ένα βαθμό με τους Τούρκους κατακτητές και γι' αυτό αποκλήθηκαν "Τουρκαλβανοί"...
      Σε καμμία περίπτωση το άρθρο δεν μπορεί να θεωρηθεί "κατάπτυστο" όπως βεβαίως δεν μπορεί να θεωρηθεί και επιστημονικό σύγγραμμα...

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
    2. Εκ παραδρομής στο προηγούμενο σχόλιο έγραψα "δυτικό Καύκασο" αντί του ορθού "ανατολικό Καύκασο" που βεβαίως είναι η περιοχή που γειτνιάζει με την Κασπία θάλασσα (σημερινό Νταγκεστάν-Αζερμπαϊτζάν)...
      Αναφορές πολλές για την κοιτίδα των Αλβανών μπορεί κανείς να βρει στα "Γεωγραφικά" του Στράβωνα όπως στους "Βίους Παράλληλους" του Πλουτάρχου στον βίο του Πομπήιου...

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
  2. Η επιστήμη εξελίσσεται ταχύτατα(το κάτωθι αφιερωμένο 'στους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ...''ΑΛΒΑΝΟΥΣ''-ΣΚΙΠΕΤΑΡ/SHQIPTARET ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ..),αδελφοί(και...τα...συμπεράσματα...'δικά σας..):
    http://akritas-history-of-makedonia.blogspot.gr/2013/01/blog-post_2.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών