Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 20, 2013

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ ΣΤΟ LEVY INSTITUTE!

CHE-TSIP
Τις ετοίμασε τις βαλίτσες του και αύριο αναχωρεί για την Αμέρικα, ο leader of SYRIZA (όπως τον αποκαλούν οι Αμερικανοί υποβολείς του), για τετραήμερη επίσκεψη (από τις 22 έως τις 25 Ιανουαρίου), προσκεκλημένος του Brookings Institute, όπως έχει ανακοινωθεί επισήμως.
Ωστόσο, δεν είναι μόνο το.....
παραπάνω «ίδρυμα» που έχει καλέσει τον Τσίπρα. Είναι και το Levy Economics Institute (Ινστιτούτο Οικονομίας του Λεβί), το οποίο συνδιοργανώνει την εκδήλωση με το Brookings και το Πανεπιστήμιο Κολούμπια.
Καταλαβαίνετε ασφαλώς τι μέρος του λόγου είναι το Ινστιτούτο Λεβί. Το όνομά του δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας, ότι πρόκειται για.....

συνέχεια στο  ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.NET

2 σχόλια:

  1. Ετοιμάζεται ο άεργος "επαναστάτης" για την πρωθυπουργική καρέκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα τι φιλέλληνες είναι τελικώς αυτά τα τέκνα της Σιών ρε παιδί μου; Τέτοια φιλοξενία στα "λουλούδια" μας,τύφλα να'χουμε μπροστά τους. Όλα τα Ιδρύματα της Ισραηλινής Αμερικής,ανοιχτά για τα "καλόπαιδά" μας. Και δεν ζητάνε τίποτε οι άνθρωποι. Όχι πρός Θεού! Για το καλό μας φροντίζουν,για να μας στείλουν στον παράδεισο θέλουν οι "άνθρωποι". Ναι να μην μείνει κανένας μας απέξω, θυσιάζονται όλα αυτά τα "καλόπαιδα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών