Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 21, 2013

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση των Ιωαννίνων


Διαβάστε και:

21 Φεβρουαρίου 1913: Η απελευθέρωσις των Ιωαννίνων


Η απελευθέρωση των Ιωαννίνων αποτέλεσε πόθο ολοκλήρου του Ελληνικού έθνους. Αυτό αποτυπώνεται σε κείμενα δημοσιογραφικά και λογοτεχνικά της εποχής και επιβεβαιώθηκε με την συμμετοχή χιλιάδων Ελλήνων οργανωμένων σε εθελοντικά σώματα που έσπευσαν από κάθε γωνιά του Ελληνισμού, να πολεμήσουν στο πλευρό του Ελληνικού Στρατού για την απελευθέρωση της ακόμη τουρκοκρατούμενης Ελλάδος κατά τους Βαλκανικούς Πολέμους του 1912-13.
Κατά την συνήθη ανθελληνική τους τακτική, τα κόμματα που καπηλεύονται την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Παιδεία, με το αιτιολογικό ότι......
διαφωνούν με την πρόσκληση της Χρυσής Αυγής στον εορτασμό των Ελευθερίων της πόλεως, επεχείρησαν να αποτρέψουν την συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στους εορτασμούς. Τίποτε όμως και κανείς δεν μπορεί να μας αφαιρέσει το δικαίωμα να τιμούμε τους Προγόνους μας που πολέμησαν για την Ελευθερία της Ελλάδος.
Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 στην καθιερωμένη επιμνημόσυνη δέηση εις μνήμην των Μπιζανομάχων στην κεντρική πλατεία της πόλεως παρέστη ως εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα, Νικολάου Μιχαλολιάκου ο συναγωνιστής και βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Παππάς ο οποίος κατέθεσε στεφάνι.

Την επομένη, 21 Φεβρουαρίου 2013, ο συναγωνιστής Παππάς παρέστη στην Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου. Μετά το πέρας της Δοξολογίας κατευθύνθηκε πεζή στην 8η Μεραρχία και εν συνεχεία στον χώρο της παρελάσεως. Πολλοί Γιαννιώτες υποδέχθηκαν θερμά το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα, εκπροσωπούμενο από τον συναγωνιστή Παππά, σφίγγοντάς του το χέρι και λέγοντας «συνεχίστε δυναμικά τον αγώνα για την πατρίδα». Ο συναγωνιστής Παππάς παρέστη στην παρέλαση από την οποία απουσίασαν οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και των (δήθεν) Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Σε δηλώσεις του ο συναγωνιστής Παππάς ανέφερε μεταξύ άλλων: "Ήρθαμε για να τιμήσουμε τους ηρωικούς νεκρούς του 1913. Εκπροσωπώ το Εθνικιστικό κίνημα και τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Μιχαλολιάκο. Και επειδή κάποιοι είχαν προβλήματα με την παρουσία μας εδώ να σας πληροφορήσω ότι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έχει παππού πεσόντα στο Μπιζάνι. Εύχομαι στον δοκιμαζόμενο γιαννιώτικο λαό και σε όλο τον ελληνικό λαό καλή λευτεριά. Να ξαναβρούμε τη λευτεριά μας, γιατί σήμερα ζούμε μία αδιόρατη δικτατορία των τοκογλύφων και βιώνουμε τη χούντα του μνημονίου. Η Χρυσή Αυγή τιμά και θα τιμά έμπρακτα τους αγώνες και τις θυσίες του λαού μας για ελευθερία και ανεξαρτησία, αγωνιζόμενη ενάντια στο προδοτικό καθεστώς της μνημονιακής συγκυβέρνησης".

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. οι Ελληνες πατριωτες τιμουμε παντα τους ηρωες της πατριδος μας,οι προδοτες και ανθελληνες παντα απουσιαζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών