Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 21, 2013

«Επιδημία» (ή αλλιώς πακιστανοαλβανορομα) κλοπής προτομών Ελλήνων Ηρώων

Εν αρχή ήταν ο πεσών σμηναγός Κωνσταντίνος Ηλιάκης του οποίου η προτομή στην Κρήτη εκλάπη προφανώς από άτομα που επιθυμούσαν τη ρευστοποίηση του μετάλλου για τον προσπορισμό... ιδίου οφέλους, σε μια όμως ακραιφνώς προσβλητική για τον θυσιασθέντα για όλους μας σμηναγό ενέργεια.

Δυστυχώς, τα κρούσματα δεν σταμάτησαν εκεί, παρότι οι....
αρχές κατόρθωσαν να βρουν την προτομή, καθώς η δημοσιοποίηση της υπόθεσης μάλλον δεν έδωσε τη δυνατότητα εκμετάλλευσής της, χωρίς αυξημένο κίνδυνο εντοπισμού και σύλληψης.

Ακολούθησε η κλοπή της προτομής του θρυλικού συνταγματάρχη Κωνσταντίνου Δαβάκη, του ήρωα του ελληνοαλβανικού μετώπου το 1940… Η προτομή που ήταν τοποθετημένη στη διασταύρωση της επαρχιακής οδού Αρεοπόλεως – Γερολιμένα είχε κλαπεί την νύχτα της 18ης προς 19ης Ιανουαρίου 2013, δεν ανευρέθη παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών αρχών.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας , Πάνος Παναγιωτόπουλος, έδωσε εντολή στον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Γκίνη (όχι ότι θα γινόταν και χωρίς εντολή υπουργέ μας…), να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες κατασκευής νέας προτομής του Ήρωα του Αλβανικού Έπους του 1940. Η κατασκευή της προτομής θα χρηματοδοτηθεί από το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ).
 defence-point.gr

6 σχόλια:

  1. ΓΑΜΩ (ΜΕ ΠΑΛΟΥΚΙ) ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΘΕ ΓΥΦΤΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ - ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΣΑΠΟΥΝΙ ΤΟΥ '50

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΗΖΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ Χ.Α ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΩΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΣΑΜΕ.ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΤΙΑΛΒΑΝΙΚΗ ΕΓΕΡΣΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. του θρυλικού συνταγματάρχη Κωνσταντίνου Δαβάκη, του ήρωα του ελληνοαλβανικού μετώπου το 1940........

    αυτη την προτομη την εξαφανησαν σιγουρα και για αλλο λογο,εδω και μερικα χρονια εχουν λυσσαξει στις τηλεορασεις να μας λενε οτι ηρωας του 40 ηταν ο εβραιος φριζης που δεν τον ξερει ουτε η μανα του,κανανε μαλιστα και προτομη του στην Χαλκιδα και στα αποκαλυπτηρια παραβρεθηκε και ο Παπουλιας.
    ετσι προσπαθουν να αλλαξουν τα παντα σ αυτη τη χωρα τα σκουλικια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΩΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών