Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 26, 2013

Στο 11,9% η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ανεβαίνει και ατσαλώνεται συνεχώς

Σταθερά τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας η Χρυσή Αυγή με συμπαγή εκλογική βάση, το ποσοστό όχι μόνο ανεβαίνει, αλλά ατσαλώνεται συνεχώς.

Η πανελλαδική έρευνα πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία ALCO για λογαριασμό του thepaper.gr από το διάστημα 15-19 Φεβρουαρίου. Έγινε με τη μέθοδο των τηλεφωνικών συνεντεύξεων σε τυχαίο, στρωματοποιημένο δείγμα 1000 ατόμων, ηλικίας άνω των 18.
Αναλυτικά τα ποσοστά των κομμάτων στην πρόθεση ψήφου:
Στην πρόθεση ψήφου, ο ......
ΣΥΡΙΖΑ είναι μπροστά με 20,4% έναντι 20% της ΝΔ, τρίτο κόμμα αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή με 10,4%. Το ΠΑΣΟΚ κινείται στο 6,9%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο 5,1%, το ΚΚΕ 4,7%, η ΔΗΜΑΡ 4,1%. Αναποφάσιστοι είναι περίπου 1 στους 9 (8,7%) την αποχή επιλέγει το 7,5%, λευκό το 4,9% και «άλλο κόμμα» το 7,3%.
Με αναγωγή επί των εγκύρων, χωρίς άκυρο/λευκό/αποχή, η εκτίμηση των ποσοστών των κομμάτων είναι:
Με τις αναγωγές, ο ΣΥΡΙΖΑ φθάνει στο 23,3%, η ΝΔ 22,8%, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 11,9%, το ΠΑΣΟΚ 7,9%, οι ΑΝ.ΕΛ. 5,8%, το ΚΚΕ 5,4%, η ΔΗΜ.ΑΡ. 4,7%, άλλο 8,3% και αναποφάσιστοι δηλώνουν το 9,9%.
Συσπειρώσεις κομμάτων

συνέχεια στο site της Χρυσής Αυγής

4 σχόλια:

  1. Σίγουρα το ποσοστό της Χ.Α. είναι σαφώς μεγαλύτερο και είναι γνωστή η κοπτοραπτική των εταιρειών δημοσκοπήσεων που πληρώνονται από τα συστημικά κόμματα για τη διενέργεια αυτών των δημοσκοπήσεων.15% και λίγα σας λέω, θα πάρει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε περίπτωση εκλογών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτα δε είναι τίποτα που να δεις τις αληθινές δημοσκόπησης πρώτο κόμμα είμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΑΣ!!! εαν ερθουμε πρωτοι στις επομενες εκλογες (λιγο δυσκολο γιατι εχουμε πολλους τεκτωνες στην ΕΛΛΑΔΑ) τοτε θα χαρω πολυ να δω τις σκατοφατσες ολων αυτων που μας ριχνουν λασπη ολο αυτο το διαστημα ( γιατι ειμαστε εμποδιο στα μασωνικα τους σχεδια ). Σαμαρας θα του πεσουν τα αυτια Βενιζελος θα παει για λιποαναροφιση για να μην τον αναγνωριζουν ο Τσιπρας θα γινει ξαφνικα θρησκος κ θα παρακαλαει τον θεο να τον βοηθησει η Παπαρηγα θα παει να κρυφτει με φιλαρακια απο το πακισταν ο Αδωνης θα ανοιξει ενα βιβλιο του Σωκρατη κ θα κρυφτει με την προφαση οτι θελει την γνωση σε βαθος κ ο Γιωργακη αμεριμνος θα σκαλιζει την μυτη του προσπαθωντας να θυμηθει που ειχε βαλει τα λεφτα αυτα τα οποια ειχε πει οτι υπαρουν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών