Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 26, 2013

10.000 ευρώ για μια μακέτα που φτιάχνει και ένας αρχάριος του word!!!

Το πάρτυ συνεχίζεται σε όλους τους δημόσιους οργανισμούς...Λεφτά υπάρχουν αλλά μόνο για τους ημετέρους των πλουτοκρατών..

Δείτε για ποιό λόγο ξοδεύτηκαν 10.000 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..


Να πούμε ένα "μπράβο" στο δημιουργό καθώς χρησιμοποίησε διαφορετική γραμματοσειρά, το.....
WordArt, διαφορετικό μέγεθος κειμένου και έβαλε και φόντο το γαλάζιο...

2 σχόλια:

  1. Κάποιος βολεμένος από εκείνους που δήλωσαν οτι "τα φάγαμε όλοι μαζί" (τα φάγανε και συνεχίζουν το φαγοπότι).
    Είναι και ένα τρέϊλερ 10-15 δευτερολέπτων στην ΝΕΤ που δείχνει μία ομάδα καλιτεχνών με μουσικά όργανα, και όταν το βλέπω πάντοτε αναρωτιέμαι το πόσο άραγε μπορεί να κόστισε. Και για τα καινούργια σήματα της κρατικής τηλεόρασης είχαν χρυσοπληρώσει κάποια εταιρία γύρω στο 2007.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και κάπως ετσι ο εβραιοκαπιταλισμος και τα εκφυλισμένα του τσιράκια κατα χρεώνουν γενεές επι γενεων Ευρωπαιων επιβάλλοντας τους την ιδια τους την εξαφάνιση ελέω αριθμητικών και αιθεριακων "χρεών" δημιουργημένα εκ του μηδενός και απαιτώντας πρακτικη απτη ιδιοκτησία οχι μονον υλική αλλα και εθνική.
    10 χιλιαδες για τρεις λέξεις, εκατομμύρια επι εκατομμυρίων για την διατήρηση και επιβολή εθνοκτόνων μεθοδεύσεων μεσω των μιντια, των σχολικών κρατικών βιβλίων, των ΜΚΟ και τα τιαυτα, και ολα αυτα μέσω της αποστραγγίσεως ημών, η οχλο-μαζα ειναι τοσο αποβλακωμένη ωστε να δουλεύει για την ιδια της την εξαφάνιση και να θεωρεί πως ειναι και "ελεύθερη" επειδή το κοπροκαθεστως αποφάσισε να ονομάσει και δια αυτου να περιγράψει ως ελευθεριακο, το "δημοκρατικό του πολίτευμα".
    Έχουν θέσει επι του εθνικου μας σβέρκου την πτέρνα τους, απομυζώντας την ιδια μας την ύπαρξη και επιβάλλοντας δια αυτήν την εξαφάνιση της εθνοφυλετικηςμας κοινότητας, και όποιος αντιδρά στοχοποιειται κοινωνικά απο ολες τις απολήξεις του καθεστωτικού μπολσεβικο-καπιταλιστικου καρκινώματος και η αμορφη μαζα συνεχίζει να θεωρεί οτι ειναι "ελεύθερη" επειδη εαν μπορει βγαίνει και μετα της 21.00 το βράδυ στα μπουζούκια και διοτι μπορεί να ρίξει ενα κομμάτι χαρτι σε ενα κουτί, ανα τετραετία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών