Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 16, 2013

Αίσχος..Ψηφίστηκε το κλείσιμο της σχολής της Αστυνομίας για 2 χρόνια..Θα λογοδοτήσουν οι υπέυθυνοι για το αίμα των νεκρών Ελλήνων.

«Κλειστές» θα παραμείνουν για τα δύο επόμενα χρόνια οι σχολές της Αστυνομίας, όπως αναφέρεται στην τροπολογία που πέρασε χθες και ουσιαστικά επισημοποιεί τα όσα είχαν διαρρεύσει με την ψήφιση του τρίτου μνημονίου.

Πλέον οι πιο δημοφιλείς σχολές στα μηχανογραφικά των πανελλήνιων εξετάσεων, βάζουν προσωρινά «λουκέτο», ενώ με κοινή υπουργική απόφαση των συναρμόδιων υπουργείων δηλαδή Δημόσιας Τάξης και Οικονομικών, θα αποφασίζεται ο αριθμός των εισακτέων που θέλουν να φοιτήσουν στις σχολές Αξιωματικών της Αστυνομίας.

 Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η τροπολογία.....
«στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του δημοσιονομικού ελλείμματος και της συγκρότησης των δημοσίων δαπανών, κατά το μέρος που αφορά την Ελληνική Αστυνομία, προβλέφθηκε πρόσφατα, μεταξύ άλλων, η μη εισαγωγή ιδιωτών στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, για τα ακαδημαϊκά έτη 2013-2014 και 2014- 2015». Αξίζει να τονισθεί ότι κάθε χρόνο το 40% των εισακτέων στις σχολές της Αστυνομίας προέρχονταν από ήδη υπηρετούντες στο Σώμα που επιθυμούσαν να γίνουν αξιωματικοί οι οποίοι και εισάγονταν στο Γ’ εξάμηνο. Για παράδειγμα, το 2012 εισήχθησαν 512 άτομα σε κάθε έτος και αναλογικά το 40% ήταν εν ενεργεία χαμηλόβαθμοι αστυνομικοί που ήθελαν να γίνουν αξιωματικοί. Εκείνο που ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί είναι ποια θα είναι η τύχη των εργαζομένων, αυτών που υπηρετούν σε διάφορα πόστα και ειδικά το εποχικό προσωπικό (μάγειροι, καθαρίστριες κ.λ.π.) και απασχολούνται στις σχολές της Αστυνομίας. protothema.gr

2 σχόλια:

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΔΕ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΕΤΗ 2013-2014 ΚΑΙ 2014-2015, ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΚΙ ΟΣΟΙ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΟ 2015-2016;
    ΑΣ ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟ 2015-2016,ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΥΣ-ΛΙΓΟΥΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ 200 ΑΤΟΜΑ ΦΕΤΟΣ,200 ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ 200 ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΙ ΑΣ ΜΠΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ 2015-2016.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ. ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΝΤΡΙ,ΤΕΤΟΙ ΜΑΞΟΥΛΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών