Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 16, 2013

Εκπληκτικό ντοκιμαντέρ: Η απάτη της Υπερθέρμανσης

...Με σκοπό την πληρωμή "πράσινων φόρων"

Δείτε την επιστημονική έρευνα..

2 σχόλια:

  1. Η οβριο-ΓΝΩΣΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

    Ο απόηχος της γνωστικής εξέγερσης της δεκαετίας του’60 διατηρείται και, μάλιστα, παίρνει μορφές υστερικής κρίσης, από την γνωστή Γαλλική radical sic εφημερίδα «Libération». Δεν υπάρχει παραβατική συμπεριφορά ή ανωμαλία που να μην βρίσκει υποστήριξη από αυτήν την εφημερίδα. Ιδρύθηκε το 1973 από δύο ιουδαίους,τον Jean-Paul Sartre και τον Serge July. Από το 2006 η πλειοψηφία των μετοχών της εφημερίδας ανήκει στον Édouard de Rothschild.

    Όπως πάντα δηλαδή, πίσω από την αριστερή –προοδευτική προπαγάνδα βρίσκεται το ιουδαϊκό κεφάλαιο. Αυτές τις ημέρες, μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του πάπα Βενέδικτου, οι υπεύθυνοι της εφημερίδας, βρήκαν την ευκαιρία για να ξεσαλώσουν τη γνωστική τους έπαρση και, ίσως, να δώσουν ένα γενικό κοινωνικό πρόσταγμα. Η εφημερίδα κυκλοφόρησε, πράγματι, έχοντας ως πρωτοσέλιδο τίτλο: «Μετά τον πάπα, να παραιτηθεί και ο Θεός». Νομίζω ότι ποτέ στα ιστορικά χρονικά δεν υπήρξε μία τόση ξεκάθαρη και ανοιχτή επίθεση του γνωστικού μετώπου.


    Πατρικιος


    υγ
    Δειτε και την πρωτη σελιδα της οβριο-πατσαβουρας

    http://theodotus.blogspot.com/2013/02/blog-post_16.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιαυτό είχε λυσσάξει κι ο Ιος εθνοπροδότης, σιωνιστής και εβραϊκό σκύβαλο Γ.Α.Π.,για την πράσινη ανάπτυξη την πράσινη οικονομία και τα πράσινα άλογα. Γιαυτό το υπουργείο Χωροταξίας το ονόμασε "κλιματικής αλλαγής", διορίζοντας υπουργό την γκόμενα του αδελφού του.Την οποία την χρυσοπληρώνει ο Μ@@@ς λαός για να απολαμβάνει τον καπιταλισμό στο Παρίσι. ΄Ωρσε μας που λένε και οι Ζακυνθηνοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών