Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 17, 2013

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ 40% πάνω η Χρυσή Αυγή από το ΠΑΣΟΚ

Μια νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύεται Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία δίνει οριακό προβάδισμα 0,9% στον  ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου.
 
Έτσι λοιπόν προκύπτει ότι.... ο  ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 20,4%,  η ΝΔ συγκεντρώνει 19,5%, το ΠΑΣΟΚ 5,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,6%, η Χρυσή Αυγή 8,5%, η ΔΗΜΑΡ 4,1%, το ΚΚΕ 4,8%, η Δράση 1,1%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 1,2% και άλλο κόμμα δηλώνει ότι ψηφίζει το 4,2%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος προσεγγίζει το 36,1%.
 
Σημειώνεται ότι βάση εκτιμήσεων,  οι ψηφοφόροι που δεν απαντούν στη δημοσκόπηση, (4 στους 10) τείνουν σε ένα μεγάλο ποσοστό, με τα σημερινά δεδομένα, να υποστηρίζουν το κόμμα της Χρυσής Αυγής.
 
Δια της αναγωγής προκύπτει ότι τα πραγματικά ποσοστά που προσεγγίζει η Χρυσή Αυγή σε πρόθεση ψήφου, ενδέχεται να ξεπερνάνε το 13%  σε σχέση με το 8,5% που εμφανίζεται στη δημοσκόπηση.
 
Επίσης το 75% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι πρέπει να αλλάξει το Σύνταγμα, με οκτώ στους δέκα να θέλουν να καταργηθεί η αρμοδιότητα της Βουλής να αποφασίζει εάν θα δικάζονται οι πολιτικοί ή όχι. 
 
Στην ίδια δημοσκόπηση το 78% θέλει συνταγματική κατοχύρωση για 15ετές σταθερό φορολογικό σύστημα. 
 
Τέλος το 62% δηλώνει θετικό στην κατάργηση της παραγραφής της ποινικής ευθύνης μελών της κυβέρνησης.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

5 σχόλια:

  1. EΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΑΤΡΙΔΕΣ.ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΓΕΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥ.ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ,ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΡΑΤΟΝΤΑΙ ΕΓΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΔΡΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΕ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ,ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK KAI ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ,ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ.ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΚΟΣΜΟ ΠΛΕΟΝ.ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙΑ Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στό Anti-ntp.net ρέ παιδιά παρατηρώ , ούτε μία λέξη καλή γιά τή Χ.Α. μόνο πικρόχολα σχόλια .....
    Αντίθετα ένα διαρκές λιβάνισμα γιά τόν Καζάκη πού δέν φαίνετε καθόλου στίς δημοσκοπίσεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουν πέσει πακετάκια σε διάφορα μπλόγκ για να δυσφημίζουν επιστημονικά την ΧΑ, άλλοι κόβουν τα σχόλια, άλλοι γράφουν αηδίες, αλλού δεν την αναφέρουν ποτέ παρά αφήνουν και κανένα σχολιαστή να πεί την γνώμη του.
      Γενικά είναι φανερό οτι γίνεται τάισμα απο πίσω, μάλιστα τους είχαν ξεφύγει τα σχόλια του πρώτου θέματος και αφού βάλανε τα τρολάκια της κουμουνδούρου για ενίσχυση στο τέλος αρχίσανε και τα μούφα δημοσιεύματα κατά της ΧΑ.
      Και για όσους δεν το ξέρετε απο τις εκλογές και ίσως πιο πρίν υπάρχει τμήμα τουλάχιστον στον σύριζα (αλλά νομίζω και στο πασόκ) που όλη μέρα κάνει σχόλια και προσπαθεί να κατευθύνει τις συζητήσεις σε όλα τα μπλόγκ.
      Για να μη τσιμπάτε με ότι βλέπετε να απαντάει ο καθένας.
      (Μάλιστα το τμήμα του σύριζα το είχε δείξει ο δικός τους θωδωράκης σε μια εκπομπή του, που το παραδεχόντουσαν ανοιχτά οτι κάνουν αυτό το πράγμα)
      Και πάλι με όλα αυτά, δεν καταφέρνουν τίποτε.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών