Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 17, 2013

Ζεστό χρήμα με δάνεια-εξπρές αρπάζουν οι εθνοπατέρες από ΝΔ μέχρι Σύριζα


Από το site της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται με όλες τις δυνάμεις της για την κατάργηση όλων των άθλιων προνομίων που απολαμβάνουν τα ανδρείκελα του πολιτικού συστήματος.
Από Νεοδημοκράτες (Κοντογιάννης, Σαμπαζιώτης) μέχρι Συριζαίοι (Αμανατίδου και ο... αντιεξουσιαστής Βούτσης) όλοι μαζί αρπάζουν ζεστό χρήμα μέσω της νέας τεράστιας εφεύρεσης των βουλευτικών δανείων. Μεταφέρουμε την είδηση που έφερε στο φως η εφημερίδα "Παραπολιτικά":  Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν εκατομμύρια Έλληνες πολίτες φαίνεται πως.......
αγγίζουν και πολλούς από τους βουλευτές μας, οι οποίοι σπεύδουν να... μπαλώσουν "τρύπες" με δάνεια από ένα Ταμείο άγνωστο στον πολύ κόσμο, αλλά ιδιαίτερα διαδεδομένο τον τελευταίο καιρό μεταξύ των 300.
Ο λόγος για το Ταμείο Αλληλοβοήθειας βουλευτών, το οποίο ιδρύθηκε πριν από 13 χρόνια με στόχο -τότε- να ενισχύονται πρώην βουλευτές που δεν έχουν συμπληρώσει τα χρόνια για τη συνταξιοδότηση, αλλά στην πορεία έφτασε να δίνει δάνεια ακόμα και για... επισκευές αυτοκινήτων. Είναι ενδεικτικό ότι μόνο από τη Βουλή που προέκυψε από τις εκλογές του περασμένου Ιουνίου περισσότεροι από 35 βουλευτές έχουν αιτηθεί δάνειο για "έκτακτες οικονομικές ανάγκες" και έκαστος έχει ήδη εισπράξει το ποσό των 10.000 ευρώ.
Αλλοι 10-15 έχουν καταθέσει τις σχετικές αιτήσεις για δάνειο και είναι θέμα χρόνου να εγκριθούν κι αυτές. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Ο ενδιαφερόμενος δεν έχει παρά να παραλάβει και να συμπληρώσει ένα απλό έντυπο, την αίτηση χορήγησης δανείου. Το αίτημα απευθύνεται στον πρόεδρο της Βουλής, μεταφέρεται στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής και όλα ανεξαιρέτως γίνονται αποδεκτά, αφού ως λόγος αναφέρεται η οικονομική ανάγκη.
Η Χρυσή Αυγή καταθέτει αύριο Δευτέρα επίκαιρη ερώτηση και ζητά εξηγήσεις γι' αυτό το νέο, τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο της βουλής. Ας σημειωθεί ότι εδώ και δύο εβδομάδες καταθέτουμε συνεχώς ερωτήσεις προς τον Στουρνάρα για τα golden-boys του Δημοσίου και το αφορολόγητο των βουλευτών, στις οποίες αρνείται να προσέλθει. Φαίνεται πως δέχεται να συνομιλεί μόνο με τον Τσίπρα, που είναι εξίσου αστοιχείωτος, επομένως και εύκολος αντίπαλος.

1 σχόλιο:

  1. α για αυτό το πρώτο θέμα κάνει καμπάνια κατά της κ. Ζαρούλια; τους έτσουξε τα πουλάκια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών