Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 06, 2013

Εθνοπροδοτικές θέσεις από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ:"Τα Ίμια λέγονται Καρντάκ" και για την κρίση του 96' υπεύθυνη είναι αποκλειστικά η Ελλάδα..

 διαβάστε τι γράφει αυτό το...........καραφλό στο Facebook για τα Ίμια, το 96', τους νεκρούς Ήρωες μας και το δικαίωμα της Ελλάδος να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 ναυτικά μιλια.

1. Τα Ίμια λέγονται Καρντάκ (η τούρκικη ονομασία τους) και ανήκουν στην Τουρκία γιατί είναι πιο κοντά στην Τουρκία παρά στην Κάλυμνο!

 2.
Παράλογη αξίωση τα 12 μίλια αιγιαλίτιδας ζώνης από την πλευρά της Ελλάδας. (Με λίγα λόγια να χωρίσουμε το Αιγαίο στα δύο με την Τουρκία ή να το αφήσουμε στα ψάρια του όπου και ανήκει όπως λέει το σύνθημα των συντρόφων του).

 3. Ξανακρατηθείτε: Την κρίση στα Ίμια προκάλεσε η Ελλάδα η οποία ήθελε να μετατρέψει την διεθνή θάλασσα του Αιγαίου σε Ελληνική λίμνη.

Οι τρεις ήρωές μας κ. Τσίπρα, ο Αντιπλοίαρχος Καραθανάσης Χριστόδουλος, ο Αντιπλοίαρχος Βλαχάκος Παναγιώτης και ο Σημαιοφόρος Γιαλοψός Έκτωρα, δεν έδωσαν την ζωή τους για να έχει το δικαίωμα ο κάθε ανθελληνικός μαϊντανός (όπως πολύ σωστά έχει πει παλαιότερα και ο Κασιδιάρης) να εκφράζει απόψεις που προσβάλλουν τα ιδεώδη του Έθνους...

Μαζέψτε τον εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ(ή έστω κρυφτείτε καλύτερα) γιατί μετά θα λέτε για...ακροδεξιούς και αλόγιστη βια.

Για σκεφτείτε τι θα κάνετε στη θέση του πατέρα ή του αδερφού των Ηρώων ακούγοντας αυτές τις εκτρωματικές δηλώσεις...


(με πληροφορίες από το truthteam.gr)

13 σχόλια:

  1. 6% ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην πρώτη φωτο που λέει οτι καλώς δεν έγινε πόλεμος τότε (πολύ «βολική» άποψη για τους «συμμάχους» μας αμερικανούς που είχαν δώσει τα στίγματα των πλοίων μας στους τούρκους), με αυτήν την λογική όποιος και όποτε μας ζητάει οτιδήποτε θα πρέπει να το δίνουμε αμαχητί μόνο και μόνο για να μή έχουμε πόλεμο. Με κάτι τέτοιους τέλειωσε η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγά που είχαν δώσει στίγματα.. με 11 μποφόρ φουρτούνα... ότι νά ναι.

      Διαγραφή
  3. Αυτόν τον θεοδωρίδη ρε παιδιά μάλλον
    κανένας δεξιός θα τον πόνεσε όταν ήταν μικρός!

    Εκτος και αν είναι κανένας μεταμφιεσμένος
    βούλγαροτουρκοσκοπιανός πούστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελευταιως εχεις ξεσαλωσει! Για προσεχε λιγο τα λογια σου,που μας το παιζεις και μορφωμενος!

      Διαγραφή
    2. Έλα, μαρίκα εσύ? Τι έγινε καλή μου και ενοχλήθηκες?
      Πρόσβαλα το ιδεολογικό σου ίνδαλμα?
      Η' τον κουσουριάρη όμοιο σου?
      Ξυδάκι καλή μου, ξυδάκι!

      Διαγραφή
    3. Οτι πεις εσυ,γλυκουλη μου!!

      Διαγραφή
  4. Τι να πει κανείς για αυτον τον μιαρό πνευματικώς και μορφολογικως ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ και την τρικυμία εν αυτού του δύσμορφου και ΒΟΟΕΙΔΟΥΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΚΡΑΝΙΟΥ.
    Απο την μια τα "εθνικα κυριαρχικά δικαιώματα" ειναι κάποιο "μύθευμα" κάποιας "ελιτ" η οποία οπου και οταν υπάρχει συνηθίζει να ειναι δογματικως διεθνιστική αλλα αυτο ειναι ενα αλλο ζήτημα, αφετέρου δε η Τουρκια, αναγνωρίζοντας κατ'αυτον τον τροπο εθνικα κυρίαρχο τόπο του οποίου την ύπαρξη και αρνήθηκε κατηγορηματικώς αλλα μονον οσον αφορά το εθνος του οποίου την διάλυση απεργάζεται επιβεβαιώνοντας κατα αυτον τον τροπο τα περι "ιουδαϊκής εθνοκτονας νοσου" η οποια δρα διεθνιστικως όθεν και εθνοαποδομητικως μόνον εντος της εθνοφυλετικης κοινότητος επι της οποίας "επιμεριαζει", οχι απλά υφίσταται κατά εναν εθνικα κυριαρχικό τροπο αλλα υπερισχύει και ως προς το αντίστοιχο κυριαρχικό δίκαιο έναντι της Ελλάδος, καθότι "τα ιμια/Καρντακ είναι σαφώς πιο κοντά στην Τουρκία".
    Επίσης η εφαρμογή του διεθνούς δικαιου ως προς την επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης είναι "παράλογη" το Ελληνικό αιγαίο ειναι διεθνής θάλασσα και αλλα Τουρκο-ροπα τρομώδη μογγολο-ληρηματα τα οποια εχουν μια φυσική κλίση προς την Οθωμανια έναντι της Σοβιετιας, κατι το οποίο σε κανει να αναρωτιέσαι γιατι το απομεινάρι αυτο της ουραλοαλταϊκής ορδής δεν βρίσκεται στην εκείθεν των ανθελλήνων Μογγολίας αλλα των εντεύθεν των ανθελλήνων Σοβιετιας.
    Το πρόβλημα σαφως δεν είναι τα ενεργά στελέχη αυτης της ψυχοσωματικής νόσου αλλα της κοπρομαζας που μεταχειρίζεται τα πάντα ωσάν το εκάστοτε προσεχές μπουζουκοσαββατοβραδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΚΡΥΠΤΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΣΟ ΦΑΝΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΑΒΒΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το ελληνόφωνο πουτανογέννημα να είναι σίγουρο ότι με μία εθνική κυβέρνηση στα πράγματα θα έχει την τύχη που είχε και η γουρουνοκεφαλή του κλάρα.

    Οφείλει ο λαικός σύνδεσμος να ξεμπροστιάσει μέσα στο κΥνοβούλιο αυτόν τον σκώλικα και τον ανθελληνικό πολιτικό φορέα στον οποίο ανήκει με την ίδια και χειρώτερη ακόμα πολεμική απ'ότι έπραξε με τον τουρκοπράκτορα χατζηοσμάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝΟΜΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΛΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΣΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ.ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΖΑΜΙ.ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.ΠΙΣΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τον πουλέψανε τον καραφλάκια... έεεε ρε τι έχει να γίνει τώρα, θα φαγωθούν αναμεταξύ τους... πάντως μυριστήκανε εξουσία τα συντρόφια.
    πρέπει να έδωσε γερό fund και καινούριες οδηγίες ο μπάρακ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτός ο καραφλόπουστας προφανώς γουστάρει το Οθωμανικό δίκαιο...

    Πέρα όμως από το αστείο της υπόθεσης, είναι σαφές ότι αυτές οι απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζονται πλήρως με τις θέσεις των Αμερικανών για τις ελληνοτουρκικές διαφορές.

    Με πρόσχημα την δήθεν "ειρήνη των λαών", ο ΣΥΡΙΖΑ προωθεί την συνδιαχείριση στο Αιγαίο, ακριβώς όπως θέλουν οι ΗΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών