Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 06, 2013

Αντισυνταγματικός ο νόμος Ραγκούση: Έλληνας γεννιέσαι! Δεν γίνεσαι…


Από το site της Χρυσής Αυγής
 
Οριστικά και αμετάκλητα καταργήθηκε ο νόμος έκτρωμα του ΠΑΣΟΚ, ο νόμος 3838/2010, ο επονομαζόμενος αλλιώς και ως νόμος Ραγκούση ή λαθρονομοσχέδιο, από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας. Ο νόμος Ραγκούση κρίθηκε παράνομος και αντισυνταγματικός από το Συμβούλιο δεδομένου ότι απέδιδε την Ελληνική Ιθαγένεια σε αλλοδαπούς με βάση αμιγώς τυπικές διαδικασίες που δεν διασφάλιζαν την ουσιαστική νομική προϋπόθεση του δεσμού με το Ελληνικό Έθνος. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο κείμενο της αποφάσεως:
«Ελάχιστος όρος και όριο των.....
σχετικών νομοθετικών ρυθμίσεων για την απονομή της ελληνικής ιθαγένειας είναι η ύπαρξη γνησίου δεσμού του αλλοδαπού προς το ελληνικό κράτος και την ελληνική κοινωνία, τα οποία δεν είναι οργανισμοί ασπόνδυλοι και δημιουργήματα εφήμερα, αλλά παριστούν διαχρονική ενότητα με ορισμένο πολιτιστικό υπόβαθρο, κοινότητα με σχετικώς σταθερά ήθη και έθιμα, κοινή γλώσσα με μακρά παράδοση, στοιχεία τα οποία μεταβιβάζονται από γενεά σε γενεά με τη βοήθεια μικρότερων κοινωνικών μονάδων»
Η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί μια πραγματική νίκη του Ελληνισμού έναντι των δυνάμεων του σκότους που απεργάζονται την διάλυση των Εθνών. Έτσι δια της νομικής οδού δικαιώνεται η πρόταση νόμου που είχε καταθέσει η Χρυσή Αυγή για κατάργηση αυτού του εκτρώματος που παρίστανε τον νόμο του Ελληνικού Κράτους. Μια πρόταση νόμου που ποτέ δεν έφτασε προς ψήφιση στην βουλή…
Με αυτή την απόφαση ως φόντο και με δεδομένη την εκτεταμένη αλλοίωση του εκλογικού σώματος από χιλιάδες λαθρομεταναστών που μεταφέρονταν υπό την κάλυψη ακροαριστερών ομάδων, η εκλογική διαδικασία των δημοτικών εκλογών, τουλάχιστον για τον δήμο Αθηναίων τίθεται σε αμφισβήτηση, όπως και η θέση του λαθροδημάρχου Καμίνη.
Θυμίζουμε την πρόταση νόμου που είχαμε καταθέσει: Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε πρόταση νόμου κατά του λαθρονομοσχεδίου

1 σχόλιο:

  1. Θα πρέπει πλέον να καταργηθεί και στην πράξη ο άθλιος αυτός νόμος που ήταν η βάση για τον ενταφιασμό της ελληνικότητος της χώρας που αποκαλείται "Ελλάς"...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών