Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 10, 2013

ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΑΙ… ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΧΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

637523236
Βιβλίο με τίτλο «Χρυσή Αυγή και Εκκλησία», που κυκλοφορεί ήδη από τις εκδόσεις «Πόλις», έγραψε ο φιλόλογος, συγγραφέας και πρώην διευθυντής της «Νέας Εστίας», Σταύρος Ζουμπουλάκης, το οποίο διαφημίστηκε από το καθεστωτικό «Βήμα της Κυριακής», με συνέντευξη του συγγραφέα.
Στη συνέντευξη, ο Ζουμπουλάκης αρχίζει ερμηνεύοντας αυθαίρετα την παρούσα στάση της Χρυσής Αυγής, προβλέποντας περαιτέρω άνοδό της, αν συνεχιστεί η οικονομική κρίση:
«Δεν πολυμιλάει, δεν προβαίνει σε εξαλλοσύνες στην παρούσα φάση, βλέπει – αν την ερμηνεύω σωστά – ότι το ρεύμα είναι με το μέρος της και κρατά χαμηλότερους τόνους. Αν όμως δεν .......
σταθεροποιηθεί η κατάσταση, αν δεν απαλυνθεί κάπως η κρίση, αν εξακολουθήσει να βαθαίνει και οδηγηθούμε σε μια συνολική φτωχοποίηση της κοινωνίας με αποτέλεσμα να γίνει η Ελλάδα ένας “κινέζικος” νότος της Ευρώπης, αυτή η άνοδος θα συνεχιστεί». Προφανώς, ο συγγραφέας είναι σίγουρος ότι και η κρίση και η περαιτέρω άνοδος της Χ.Α. θα συνεχισθούν, γι’ αυτό έγραψε αυτό το άκρως δυσφημιστικό βιβλίο, φιλοδοξώντας να βάλει κι αυτός ένα… λιθαράκι στην ανάσχεση της Χρυσής Αυγής και στη σωτηρία του σάπιου συστήματος. Στο βιβλίο, περιέχονται ψεύδη και αισχρές συκοφαντίες, που δήθεν αποδεικνύουν ότι το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών είναι… εχθρικό προς την Ορθόδοξη Πίστη των Ελλήνων! Ουδέν ψευδέστερον, καθότι στην πρώτη κιόλας επίσημη διακήρυξη αρχών και θέσεων της Χρυσής Αυγής, του 1992, τονίζεται η απόλυτη στήριξη του κόμματος στην Ορθοδοξία. Επίσης, ο συγγραφέας προτείνει στην Εκκλησία της Ελλάδος να κάνει μια......................

η συνέχεια στο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

6 σχόλια:

  1. Μιλανε όλοι μιλάνε καί οί Αντίχριστοι γιά τήν ορθοδοξία.ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ-ΑΘΕΟΙ ΑΝΑΡΧΟΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρόβλημα με όλα αυτά τα άρθρα είναι ότι οι συγγραφείς τους αυτοαναιρούνται...διότι όντας μαρξιστές δεν είναι δυνατόν να κάνουν "κήρυγμα" δια το πως θα πρέπει ένας θεσμός, που αυτοί πολεμούν, όπως η εκκλησία να πορεύεται σε σχέση με την Χρυσή Αυγή...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑΑΧΑΧΑΧΑ !

    Οι εκ πεποιθήσεως άθεοι και αντιχριστιανοί "προοδευτικοί" και κομμουνιστές, κατηγορούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως...αντιχριστιανική !

    Έλεος, θα τρελαθούμε τελείως σε αυτή τη χώρα !

    Φωνάζουν οι κλέφτες για να φύγει ο νοικοκύρης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι, κάνουν όμως ένα λάθος γι΄αυτούς γιατί όσο θα εκχριστιανίζονται θα έρχονται σιγά-σιγά και προς τις εθνικές θέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο εκδοτικός οίκος Πόλις ειδικεύται σε εκδόσεις με εβραϊκό περιεχόμενο αλλά και βιβλίων γνωστών καθαρμάτων της νεοταξικής σκηνής στην Πατρίδα μας. Μερικά ονόματα για να αντιληφθείται:Κων.Σημίτης, Νίκος Αλιβιζάτος ο συνταγματολόγος, Γιώργος Σιακαντάρης διευθυντής του πασοκικού ΙΣΤΑΜΕ, Θάνος Λίποβατς της Παντείου.
    Από τους Εβραίους κατοίκους της Ελλάδος επισημαίνουμε τα ονόματα της Ρίκα Μπενβενίστε, καθηγήτριας Ιστορίας στο Θεσσαλικό Πανεπιστήμιο, η Οντέτ Βαρών-Βασάρ καθηγήτρια Ιστορίας στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο, Μάγκυ Κοέν μεταφράστρια.
    Επίσης έχει μεταφράσει έργα Εβραίων καθηγητών στην Γαλλία, σαν του Πιέρ Αντρέ Ταγκύεφ, Αλαίν Φινκηλραουτ, των οικονομολόγων Φίλιπ Ασκενάζυ και Ντανιέλ Κοέν. Ο τελευταίος είναι ο οικονομικός σύμβουλος του Ολάντ. Χθες δημοσιεύτηκε συνέντευξη του σε ελληνική εφημερίδα.

    Ο Ζουμπούλακης αναλαμβάνοντας τη διεύθυνση της Νέας Εστίας το 1998, τη μετέτρεψε από βήμα της εθνικής διανοήσεως σε μέσον σιωνιστικής προπαγάνδας. Κρίμα γιατί είναι και Λάκων. ίσως τα μεταπτυχιακά του στο Παρίσι, να ευθύνονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητε φιλε και συναγωνιστη 9:35,
    Επειδη βλεπω οτι εχεις εντρυφησει στο θεμα με την Αθεατη πλευρα προσωπων και ονοματων βρισκω πολυ ενδιαφερον για μια" ειδικου τυπου "αναρτηση σε συνεννοηση με τον φιλτατο διαχειριστη του ιστολογιου ετσι ωστε να ενημερωθουν ατομα τα οποια δεν γνωριζουν προσωπα και καταστασεις.
    Πιστευω να ενδιαφερει και σενα αλλα πρωτιστως και τον διαχειριστη.

    Με εκτιμηση

    Θυσευς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών