Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 03, 2013

Όταν μιλούν οι αριθμοί, παρά την σιωπή του κατεστημένου

Ας κάνουμε μια μικρή ιστορική αναδρομή...
Πριν ακριβώς ένα χρόνο για την πορεία των Ιμίων τα καθεστωτικά ΜΜΕ, όταν ακόμη ο τρόμος από την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή δεν τους είχε κυριεύσει, έκαναν λόγο για μια συγκέντρωση 1500 - 1800 άντε 2000. (εδώ)
Η πραγματικότητα όμως ήταν πως στο σημείο βρέθηκαν πάνω από 10.000.
Και τότε μόνο το defencenet.gr είχε δώσει μια ειλικρινή εκτίμηση μιλώντας για 7.000 παρευρισκόμενους.
Η αστυνομία με τη σειρά της μίλησε για 3000, ίσως και λίγο παραπάνω.

Σήμερα που το Εθνικιστικό Κίνημα έχει γιγαντωθεί, έχει κοινοβουλευτική δράση και λαϊκή απήχηση, αριθμώντας χιλιάδες μέλη και φίλους, τα ΜΜΕ - ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ - να πουν ότι ο κόσμος ήταν 10.000 και η πορεία περίπου 3.000.(μα όλοι να γράφουν τα ίδια...;!)
Η Αστυνομία έδωσε τον αριθμό......
10.000 και η συνομοταξία των ΠΑΡΑ-πληροφοριοδοτών έδωσε όρκο σιωπής της εκδήλωσης και της πορείας, καθώς δεν υπήρξε ούτε ένα ΜΜΕ να δείξει μια εικόνα της εκδήλωσης.
Αντιθέτως υπήρχε ρεπορτάζ στο μογγολο-κάναλο(ΑΝΤ1) για 10 λαθρομετανάστες που έκαναν διαμαρτυρία!!!
Ούτε καν η ΝΕΤ που υποχρεούται να προβάλλει τη δράση των κοινοβουλευτικών κομμάτων. Αρκέστηκε μόνο σε μια ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής!

Αντιθέτως τα ξένα μέσα πρόβαλλαν εικόνες και είχαν ρεπορτάζ από την εκδήλωση.
Ισπανικό μέσο μάλιστα μίλησε για χιλιάδες διαδηλωτές, (ανάμεσα στις γραφικότητες βέβαια για τα ναζιστικά σύμβολα).

Για να επιστρέψουμε όμως στο ζητούμενο, που είναι ο αριθμός των εθνικιστών/πατριωτών που συμμετείχαν, αρκεί να κάνετε τις αναλογίες για να βρείτε τον πραγματικό αριθμό των συγκεντρωμένων..

2012                                                                               2013
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ      3000                                                 10.000         
ΜΜΕ                    1500 - 2000                                      10.000

Πραγματικότητα: 10.000+                                              ;

Με μια απλή αναγωγή θα βρείτε πόσοι ήταν οι ελληνόψυχοι που βρέθηκαν στην συγκέντρωση και την πορεία!

Οι αναρχοκομμουνιστές στη γιάφκα τους (indymedia) γράφουν για 50 λεωφορεία που είχαν σταθμεύσει στην Κατεχάκη... 50χ50 ισούται με 2.500 ανθρώπους πυο ήρθαν από την επαρχία οργανωμένοι..
Για προσθέστε την αυθόρμητη προσέλευση με αυτοκίνητα, πλοία κτλ από επαρχία, χωρίς την Αττική..

 Και κάτι τελευταίο..
Είναι τουλάχιστον γραφικό για κάποια "πατριωτικά" site που αντι να ενημερώσουν για τη μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία, προτίμησαν να ανακυκλώσουν ρυπαρά/προπαγανδιστικά άρθρα για τη διασύνδεση αστυνομίας - Χρυσής Αυγής και "εμπορευματοποίησης" των νεκρών από τους "κακούς φασίστες"..
Λυπηρό που φανερώνει ότι η μόνη ΑΝΤΙ-ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ δύναμη παραμένει η Χρυσή Αυγή

3 σχόλια:

  1. Τα πράγματα είναι απλά...το ότι ένα γεγονός αποσιωπήθηκε δεν σημαίνει όμως και ότι δεν έγινε...να είστε βέβαιοι ότι το μήνυμα το έλαβαν αυτοί που ήταν να το λάβουν...το πως το αξιολόγησαν και το πως θα το διαχειριστούν είναι δικό τους θέμα...
    Η χθεσινή επέτειος μνήμης και η πορεία που ακολούθησε από το μνημείο των Ηρώων μέχρι τα καινούρια γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων ήταν μεγαλειώδης...το γεγονός είναι γεγονός και η ιστορία μπορεί να ερμηνεύεται κατά το δοκούν αλλά ένα είναι βέβαιο...ότι δεν αλλάζει...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΓΕ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ είδικά για αυτό εδώ.
    " Και κάτι τελευταίο..
    Είναι τουλάχιστον γραφικό για κάποια "πατριωτικά" site που αντι να ενημερώσουν για τη μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία, προτίμησαν να ανακυκλώσουν ρυπαρά/προπαγανδιστικά άρθρα για τη διασύνδεση αστυνομίας - Χρυσής Αυγής και "εμπορευματοποίησης" των νεκρών από τους "κακούς φασίστες"..
    Λυπηρό που φανερώνει ότι η μόνη ΑΝΤΙ-ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ δύναμη παραμένει η Χρυσή Αυγή"

    Και επειδή δεν το ανέφερες εσύ απο τάκτ να πω εγώ ένα blog που παλιά το θεωρούσα και πατριωτικό έστω και με τον καμμένο, το olympia, ε λοιπόν, έχει αρπάξει το πακέτο απο τα αμερικανά και παίζει όλη μέρα τσύριζα μαζί με εγκάθετους συριζαίους σχολιαστές, συναγωνιστές και συναγωνίστριες τους απαντάνε όπως πρέπει και τους βάζουν στη θέση τους, αλλά επειδή ξέρω πόσο "δημοκρατικοί" είναι οι αριστεροί φαντάζομαι τι διαγραφές γίνονται...
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΚΡΙΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά η συγκέντρωσή μας χτες, εννοώ των φίλων και των ψηφοφόρων της ΧΑ, τους κατατρόμαξε, τους έκανε να χάσουν τον ύπνο τους! Μεγαλειώδης σε συμμετοχή κόσμου -η μεγαλύτερη που έχει κάνει ποτέ η ΧΑ και μάλιστα με μόνη αυτή φανερά μετέχουσα- πρωτοφανής η συμμετοχή της νεολαίας και μοναδική σε παλμό και δύναμη ψυχής του κόσμου, του απλού λαού! Να συνεχίσει έτσι ο Μιχαλολιάκος, είμαστε φανερά η ανερχόμενη πολιτική δύναμη του τόπου και το ποτάμι δεν γυρίζει πια πίσω! Πρέπει να γίνουν ΑΜΕΣΩΣ και άλλες συγκεντρώσεις πχ για τα μνημόνια ή και για τα άλλα εθνικά θέματα που ξεπουλιούνται! Μη φοβόμαστε τον κόσμο, ο κόσμος έχει δείξει ότι πλέον ακολουθεί και στους δρόμους τους χρυσαυγίτες! Μην τον αφήσουμε να εφησυχάσει και να αδρανοποιηθεί η λαϊκή εργατική τεράστια δυναμική του κόσμου αυτού, που κατεδείχθη χτες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών