Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 03, 2013

Νέο κατασυκοφαντικό δημοσίευμα από τη Βρετανική Independent εναντίον της Χρυσής Αυγής...

Στα πλαίσια της ολοκληρωτικής προπαγάνδας και πολέμου που εφαρμόζεται από το εγχώριο και ξένο κατεστημένο εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος, μια από τις μεγαλύτερες "δημοκρατικές" εφημερίδες της Βρετανίας, μέσω μιας "ελληνίδας" απεσταλμένης της στην Αθήνα έκανε.....ρεπορτάζ για την στρατολόγηση των νέων κάτω 18 ετών στη Χρυσή Αυγή...

Στο επαίσχυντο και πλήρως ανακριβές άρθρο της (το μόνο αληθές είναι ότι κάτω των 18 ετών η Χρυσή Αυγή είναι παντοδύναμη...Αρκεί να σας πούμε ότι αν γινόταν συντονιστικό καταλήψεων σίγουρα δεν θα εκλεγόταν ηγέτης τους ένας..."νέος Τσίπρας"), που με διαφοροποίηση την "ξύλινη" δημοσιογραφική γλώσσα, προσομοιάζει με τις ανακοινώσεις του ΑΝΤΑΡ-CIA και των τοπικών του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκινά με το εξής δακρύβρεχτο και χιλιοειπωμένο:

"Την περασμένη Πέμπτη το βράδυ, επτά έφηβοι σε μια κεντρική πόλη της Ελλάδας, τη Λάρισα, αποφάσισαν να «διασκεδάσουν». Οπλισμένοι με πέτρες και ξύλινα ρόπαλα, η ομάδα των 15χρονων επιτέθηκε στο κατάστημα ενός Πακιστανού. Ο γιος του ιδιοκτήτη νοσηλεύεται με τραύματα στο κεφάλι"

Φυσικά στη Λάρισα δεν υπάρχει καμμια τέτοια αναφορά/καταγραφή στα.....
αστυνομικά δελτία..Αντιθέτως υπάρχει μια ανακοίνωση της τοπικής του ΑΝΤΑΡ-CIA(Επιτροπή κατοίκων ενάντια στο Φασισμό και τη Ρατσιστική Απειλή).
Τις πηγές της δημοσιογράφου τις φαντάζεστε λοιπόν.

Ο Independent ξέχασε όμως να γράψει για τους "αριστερούς" μαθητές - φοιτητές που πιάστηκαν από την αστυνομία για 2 ληστείες στην Κοζάνη και 2 εξ' αυτών θα δικαστούν και για συμμετοχή στην κομμουνιστοαναρχική τρομοκρατική οργάνωση των "Πυρήνων της Φωτιάς"..

Ξέχασε ακόμη να αναφέρει ο Independent και η "ελληνίδα" δημοσιογράφος ότι σε όλα τα πανεπιστήμια η μπολσεβικο-διεθνικιστή ιδεολογία έχει επικρατήσει με αποτέλεσμα να εκθρέφει την...τρομοκρατία/τον βανδαλισμό/τις καταλήψεις και τη βια.

Όλοι οι παραπάνω έχουν ένα κοινό σημείο αναφοράς..
Υπήρξαν όλοι τους οπαδοί του κομμουνισμού.

Σε αντίθεση λοιπόν με τα νέα παιδιά που συστρατεύονται στις φάλαγγες του Εθνικιστικού Κινήματος και τα πρώτα που καλούνται να μάθουν είναι η ιστορία της Ελλάδος, οι Αξίες που απορρέουν από αυτή και η πειθαρχία/υπακοή.
Λέξεις άγνωστες για τα "απόβλητα" του κομμουνισμού και επιδοτούμενα του καπιταλισμού/νεοφιλελευθερισμού αναρχικά μιάσματα που ο μόνος τους ρόλος είναι η τρομοκράτηση της κοινωνίας και η "παρακρατική" αντίσταση στον Εθνικισμό.

Δύσκολο για τους προπάτορες (σημ. Βρετανοί), μετά τη Γαλλική Επαναάσταση, του ΚΥΝΟ-βουλευτιμού, του νεοφιλευθερισμού και του αντ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ να χωνέψουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι η νέα πολιτική δύναμη που αλλάζει τον πολιτικό και ιδεολογικό χάρτι της Ευρώπης..
Πού θα πάει όμως...Θα το καταλάβουν.

Και με τον εύκολο τρόπο και με τον δύσκολο

Δείτε και τα "μπουμπούκια" της Αριστεράς









Όλο το ρεπορτάζ μεταφρασμένο μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ


3 σχόλια:

  1. Κρίμα τα λυπάμαι τα κακομοίρα παιδιά για το δρόμο που έχουν πάρει ο κάθε ελληνας αξίζει μια προσπάθεια να τον σώσουμε ήμαστε λίγοι .κάποιοι πρέπει να μιλήσουν στις χαμένες ελληνικές ψυχές τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά ρε αγγλιδουλες. Θα σκισετε καμία ζαρτιερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ειναι αυτα τα τρυφηλά πιθηκο-ΝΗΠΙΑ του εβραιομπολσεβικισμου ?
    Με αυτούς θα κάνουν "επανάσταση" οι εβραιομπολσεβικοι!?
    χαχαχαχαχαχααχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών