Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 23, 2013

Ο Σόρος χρηματοδότησε την περιοδεία Τσίπρα στις ΗΠΑ!


Μια συνταρακτική αποκάλυψη (για όσους δεν είναι «μυημένοι» στα πολιτικά παρασκήνια, δηλαδή για το 99,9% του ελληνικού λαού) κάνει το γερμανικό περιοδικό Wirtschaftswoche: ότι ο γνωστός εβραιοσιωνιστής διεθνής κερδοσκόπος-τοκογλύφος Τζορτζ Σόρος, ήταν αυτός που κανόνισε και χρηματοδότησε το ταξίδι του… leader of SYRIZA στην Αμέρικα, μέσω του Ιδρύματός του «ΙΝΕΤ» και ότι......
χρησιμοποιεί τους αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του – και γενικότερα των συμφερόντων των διεθνών τοκογλύφων.

Ιδού τι αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, το οποίο υπογράφουν τρεις δημοσιογράφοι: «Ένας άλλος θεωρητικός του ΙΝΕΤ, ο Τόμας Φέργκιουσον από το πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης, συμμετείχε σε πάνελ στη Νέα Υόρκη με εκπροσώπους του ελληνικού αριστερού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ, καθώς είχε προσκληθεί σε συζήτηση στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Κολούμπια. Ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας ανέπτυξε εκεί, σε μία κατάμεστη αίθουσα, την άποψή του για τους τσιγκούνηδες Γερμανούς, εξόρκισε τον φόβο για έναν νέο Αδόλφο Χίτλερ και τον νέο φασισμό στην Ευρώπη. Μαζί του είχε τους οικονομικούς του συμβούλους Γιάννη Μηλιό και Ρένα Δούρου, βουλευτή του αριστερού κόμματος στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Την εμφάνισή τους συγχρηματοδότησε το think tank του Σόρος, το ΙΝΕΤ. Γιατί άραγε ο Σόρος γίνεται σπόνσορας ενός αντικαπιταλιστή δημαγωγού όπως ο Τσίπρας που επιτίθεται στη Γερμανία; Μήπως συμμερίζεται τις θέσεις του; Συνάδελφοί του από τη Wall Street μιλούν γι' αυτό μόνο συγκαλυμμένα. Φαίνεται ότι είναι πολύ μεγάλος ο φόβος για την επιρροή του Σόρος. Ωστόσο σε συνομιλία με κάποιον μάνατζερ συχνά ακούγεται η φράση "ο Σόρος θέλει να εκδικηθεί τη Γερμανία"».
Και βέβαια, δικαιωνόμαστε -για μια ακόμα φορά- και για τις εκτιμήσεις μας που αφορούν το ταξίδι του… leader στην Αμέρικα και τη γενικότερη πολιτική στάση του ΣΥΡΙΖΑ («αμερικανοκομμουνιστές») και για το «καλά κέρδη σύντροφοι» που «ευχηθήκαμε» προσφάτως, όταν έγινε γνωστό πως ο Σόρος κέρδισε αμύθητα ποσοστά ποντάροντας στην πτώση του γιεν!

πηγή

2 σχόλια:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών