Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 23, 2013

Νέα ψέματα και συκοφαντίες από ΣΥΡΙΖΑ και Μπόμπολα κατά της Χρυσής...

Το δημοσίευμα του Μπομπολα
   Ανακοίνωση της Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής Αργολίδος για το περιστατικό


«Δεν ανεχόμαστε τον ρατσισμό κατά  των Ελλήνων!
 
Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο Ναύπλιο από τον Σύλλογο «Πύλη Πολιτισμού», καθώς η πρόκληση του να χορηγεί τρόφιμα σχεδόν αποκλειστικά σε Ρομά και αλλοδαπούς της περιοχής ξεπερνά κάθε όριο.  Λόγω της.....
εγγύτητας των γραφείων του Συλλόγου με τα γραφεία της Οργάνωσης Αργολίδας του Κινήματος διαπιστώσαμε και μόνοι μας ότι οι πολυάριθμες καταγγελίες που δεχθήκαμε από Ναυπλιώτες είχαν απόλυτη βάση. Την ίδια ώρα που η «Πύλη Πολιτισμού» γυρίζει την πλάτη σε συμπατριώτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη, προσφέρει τρόφιμα σε εβδομαδιαία βάση σε Ρομά και αλλοδαπούς της ευρύτερης περιοχής. Στους Ρομά που λαμβάνουν από την Πολιτεία ότι είδους επίδομα υπάρχει, την στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνόπουλα είναι άνεργα και με μηδενικούς πόρους. Στους Ρομά που έλαβαν επιχορηγήσεις για κατοικίες και που έχουν ρημάξει το βιός των κατοίκων της Αργολίδας.  Στους Ρομά που ελέγχουν το εμπόριο ναρκωτικών, που σχετίζονται με όλα τα είδη εγκληματικότητας και τραμπουκίζουν καθημερινά.
Δεν ανεχόμαστε αυτή την κατάσταση και γι’ αυτό το λόγο συγκεντρωθήκαμε την Τετάρτη το απόγευμα κάτω από  τα γραφεία μας, την ώρα που ο Σύλλογος είχε ανοίξει την «Πύλη Πολιτισμού» για τους αγαπημένους του Ρομά, θέλοντας να διαμαρτυρηθούμε γι’ αυτή την πρόκληση. Χαρακτηριστικά ήταν τα περιστατικά όπου μπροστά στα μάτια μας αρκετοί  Έλληνες απευθύνθηκαν για τρόφιμα στον Σύλλογο και αποχώρησαν σαστισμένοι χωρίς ούτε μια τσάντα. Καμία έκπληξη δεν μας προκάλεσε ότι προς υπεράσπιση των Ρομά για μια ακόμη φορά έσπευσαν ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, διάφοροι κομμουνιστές και οι αναρχικοί της περιοχής. Άλλωστε δεν πάει πολύς καιρός από τότε που ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Κοδέλας έτρεξε να συμπαρασταθεί στους Ρομά της Νέας Κίου που χρόνια τώρα κλέβουν ρεύμα στην «υγεία των κορόιδων».
Καταγγέλλουμε στους Ναυπλιώτες και Αργολιδείς συμπατριώτες μας την «Πύλη Πολιτισμού»- στην ουσία πρόκειται για μια παρέα αριστεριστών - για απροκάλυπτο ρατσισμό και διάκριση εις βάρος των Ελλήνων. Παραδίδουμε στη κρίση των Αργολιδέων τα κόμματα και το προσωπικό τους στην Αργολίδα, αυτούς που ενώ ποτέ δεν έσκυψαν πάνω από τον Έλληνα που νιώθει με πόνο τι σημαίνει «συμβίωση» με τους Ρομά, χαϊδεύουν και αβαντάρουν όσους ζουν παρασιτικά εις βάρος των συμπατριωτών μας .
Η Χρυσή Αυγή, όντας ένα γνήσιο Λαϊκό Κίνημα, έχει πραγματοποιήσει και πραγματοποιεί δεκάδες διανομές τροφίμων αυστηρά σε συμπατριώτες μας και αυτό θα κάνει σύντομα και στην περιοχή μας. Για εμάς απόλυτη προτεραιότητα έναντι όλων έχουν οι Έλληνες. Να γνωρίζουν όλοι ότι η κόκκινη χούντα των ανθελλήνων τελειώνει και στην Αργολίδα»

2 σχόλια:

  1. ΕΛΛΑΣ!!! Ναι ρε σκατοεβραιοι. Καλα σας κανανε αν γινει πολεμος εδω οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα πολεμησουν για να σωθει η χωρα μας κ οχι τα πακιστανια του κερατα. Οταν ο ξαδελφουλης του Μιχαλολιακου εμποδισε την διανομη τροφιμων προς ΕΛΛΗΝΕΣ δεν βγηκε κανεις στα βρωμοκαναλα να σας κατηγορησει. Ποιος εχει ηθος κ αξιοπρεπια τωρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αυτό το συγκεκριμένο ψέμα έχουν γαμηθεί σε όλα τα μπόγκ να τρολλάρουν...
    Είναι τέτοια η φτώχεια τους σε πραγματικά θέματα που θα μπορούσαν να πλήξουν την Χ.Α. που πιά διαστρευλώνουν ακόμα και μια έντονη συζήτηση για να την παρουσιάσουν σαν επίθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών