Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 27, 2013

Πανικός στον ΔΟΛ! Πρωτοσέλιδο στα ΝΕΑ η “διάπλαση των παίδων” της Χρυσής Αυγής

Από το site του Εθνικιστικού Κινήματος
 
Το ότι ο ΔΟΛ έχει ξεκινήσει μια πρωτοφανή επίθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής το έχει καταλάβει και ο πλέον αδαής ή ανενημέρωτος περί των θεμάτων της επικαιρότητας. Ο λόγος που έχει εξαπολυθεί αυτή η επιχείρηση παραπληροφόρησης και προπαγάνδας προφανής. Η συσπείρωση της Νέας Δημοκρατίας είναι πολύ χαμηλή και οι περισσότερες διαρροές της είναι προς την Χρυσή Αυγή. Έτσι ο πατήρ του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και συμβούλου του Αντώνη Σαμαρά, Ανδρέα Ψυχάρη, ανέλαβε εργολαβικά την υπεράσπιση του μνημονίου και της κυβέρνησης του μνημονίου που καταρρέει, προς τέρψιν όλων των Ελλήνων.
Είδαμε τις προάλλες το.....
αυτοδιαψευδούμενο «ρεπορτάζ» της ναυαρχίδας του μνημονίου και του ΔΟΛ, εφημερίδας «Τα Νέα» περί Χρυσαυγιτών στα σχολεία. Ένα ρεπορτάζ που διαψεύδεται από τις ίδιες τις μαρτυρίες που επικαλείται. Τώρα έχουμε ένα νέο κρούσμα με αφορμή την πανέμορφη εκδήλωση της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής για τους μικρούς μας φίλους. Ο τίτλος της εφημερίδος παίρνει μια εκδήλωση που έγινε στα πλαίσια της διδασκαλίας της Ελληνικής Ιστορίας στα παιδιά και μιλά για «Κατηχητικό του Μίσους», ενώ φτάνει στο σημείο να μιλάει για τα ηρωικά πρότυπα που προσπαθεί να ενσταλάξει στα παιδιά η Χρυσή Αυγή.
Απόσπασμα από το άρθρο που δημοσιεύουν ΤΑ ΝΕΑ:
Κατήχηση παιδιών από την ηλικία των 6 ετών, τους οποίους αποκαλεί «μικρούς φίλους του κινήματος», έχει ξεκινήσει η Χρυσή Αυγή, όπως φαίνεται από φωτογραφίες και ανακοίνωση που δημοσιεύθηκαν χθες στην επίσημη ιστοσελίδα της. Παράλληλα, σε κείμενό της τοπική οργάνωση του κόμματος τονίζει ότι «η παιδική ηλικία είναι κατάλληλη για να φυτέψεις πρότυπα». Κατήχηση παιδιών από την ηλικία των 6 ετών, τους οποίους αποκαλεί «μικρούς φίλους του κινήματος», έχει ξεκινήσει η Χρυσή Αυγή, όπως φαίνεται από φωτογραφίες και ανακοίνωση που δημοσιεύθηκαν χθες στην επίσημη ιστοσελίδα της. Παράλληλα, σε κείμενό της τοπική οργάνωση του κόμματος τονίζει ότι «η παιδική ηλικία είναι κατάλληλη για να φυτέψεις πρότυπα».
Ολόκληρο το άρθρο (με δυνατότητα σχολιασμού αναγνωστών) ΕΔΩ 
Οι ερωτήσεις που πηγάζουν αυθόρμητα από το «ρεπορτάζ», το οποίο ψευδώς παρουσιάζεται ως «αποκάλυψη», ενώ πρόκειται για εκδήλωση που προέβαλε η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, είναι οι εξής:
1) Εφόσον την εφημερίδα και τον αρθρογράφο, Γιάννη Παπαδόπουλο (που είχε αναλάβει εργολαβικά την κίνηση του ΠΑΣΟΚ εναντίον της Χρυσής Αυγής), τους πειράζουν τα «ηρωικά πρότυπα» που αναφέρουν στο ρεπορτάζ, τότε μάλλον τους αρέσει περισσότερο ως πρότυπο ο γάλλος ηθοποιός με τις ψηλοτάκουνες γόβες που προβάλλουν ως «ευείδη», δηλαδή καλαίσθητο, λίγες σελίδες πιο κάτω στο συγκεκριμένο φύλλο της εφημερίδας. Επίσης οι πορνοδιαφημίσεις στο τέλος της εφημερίδας μάλλον αποτελούν καλύτερο πρότυπο, σύμφωνα με την λογική της διοίκησης και του αρθρογράφου. Και έτσι είναι, αφού από αυτές δεν χάνει ψήφους ο Σαμαράς και η τρόικα.
 
2) Σχετικώς με την ερώτηση του Συναγωνιστή Ματθαιόπουλου για πολιτική προπαγάνδα σε σχολείο της Νέας Φιλαδελφείας, τι ακριβώς έχουν να πουν; Σε εκείνη την περίπτωση τα παιδιά ήταν να γίνουν δέκτες πολιτικής προπαγάνδας, ασχέτως της βούλησης των ίδιων ή των γονέων τους. Γιατί δεν το κατήγγειλε η εφημερίδα «Τα Νέα»; Προφανώς επειδή από εκεί δεν χάνει ψήφους η ΝΔ και το μνημόνιο.  
Ας μην κόπτονται εκεί στο τμήμα διαφήμισης του Μνημονίου για την Χρυσή Αυγή, ούτε να απεργάζονται σχέδια ανάσχεσης της. Το ποτάμι πίσω δεν γυρνά και οι ίδιοι έχουν μηδενική επιρροή, αφού ο Λαός τους έχει κατατάξει εκεί που τους πρέπει, δηλαδή στην πλήρη ανυποληψία. Είμαστε το αύριο και είσαστε το χθες!

21 σχόλια:

  1. Αυτοι οι οποιοι εχουν δημιουργήσει νομικά "αδικήματα γνώμης" που έχουν επιβάλει δια της βιας εκατομμύρια εγκληματιών αλλοφύλων, που εδώ και δεκαετίες ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ τα "εκπαιδευτικά" ιδρύματα απο τα δημοτικά μεχρι τα πανεπιστήμια, που έχουν μετατρέψει τις υψηλόβαθμες "εκπαιδευτικές" βαθμίδες του έθνους σε γκετο ναρκωτικών, εβραιομπολσεβικισμου, παρακμής και εκφυλισμού βιοψυχικου, αυτοι οι οποίοι προπαγανδίζουν δια της βιας και άνευ της γονικής συγκατάθεσης τα νήπια περι "κόκκινων και λευκών παπαρουνων" και "πολυπολιτισμου", αυτοί των οποίων πνευματικά αποκρίματα αποτελούν τα βιοψυχικα ΕΡΕΙΠΙΑ της πρέζας, του "μισους ταξικού", των μαχαιρωμάτων και των ομαδικών "πεσιμάτων" σε απομονωμένους έφηβους εθνικόφρονες στέλνοντας τους πολλάκις στο νοσοκομείο, δεν δικαιούνται να ομιλούν περι "μίσους".
    Οσο εσείς, η συμμορία των αντιανθρωπινου νοσήματος που εχει καταλάβει τις θεσεις διαμορφώσεως της κοινωνίας μισείτε την υγεία, το έθνος την φυσική τάξη και την κοινότητα, αλλο τόσο εμείς μισούμε την ασθένεια, την νόσο, την αποδόμηση και τον εκφυλισμό -τον ενεργό θάνατο τον οποιο εκπροσωπεί το καθεστωτικό σας οίδημα η για την ΑΚΡΙΒΕΙΑ συχαινόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι επιτυχής η ονομασία αυτής της προσπάθειας της Χρυσής Αυγής ως «Διάπλαση των παίδων».
    Το πιο σωστό ήταν η επωνυμία «Κρυφό Σχολειό»
    Και πράγματι περί Κρυφού Σχολειού πρόκειται μιας και ζούμε μια εποχή Γερμανικής Κατοχής, ισλαμικής εισβολής φιλοσκοπιανής προπαγάνδας, προσπάθειας αφελληνισμού της νεολαίας μας. κ.λ.π.
    Φεγγαράκι μου λαμπρό..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί αναρωτιέσαι? Αμφιβάλλεις ότι βιώνουμε Γερμανική κατοχή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ορθώς αναρωτιέται ο Πάιπερ για το "Γερμανικής Κατοχής" που έγραψες, θεωρώντας ότι και εσύ όπως και η μεγαλύτερη μερίδα του γηγενούς πληθυσμού, προφανώς λόγω συνεχής ενημέρωσής σου από τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης ή από "πατριωτικές" ιστοσελίδες αγνοούν, σκοπίμως ή μη, τον πραγματικό υποκινητή του αφελληνισμού της πατρίδος μας, στον κοινωνικοπολιτικοοικονομικό τομέα,

      Θα διαφωτιστείς αρκετά και μόνο αν αναζητήσεις την φυλετική - εθνική ταυτότητα των επικυρίαρχων.
      π.χ. ενός "γερμανού" τοκογλύφου όπως ο Άκερμαν ή του Soros

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Ε καλά, δεν λειτουργούν μόνο την Γερμανία αυτοί, λειτουργούν σχεδόν τα πάντα, αρχής γενομένης απο το απόκομμα του αλέκου το Τσύριζα ΕΚΜ

      Διαγραφή
  4. Εβγαλαν ανακοίνωση τα ορφανά του στάλιν,χότζα,τσαουσέσκου κτλ. και μιλάνε για παιδομάζωμα,αν είναι δυνατόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουν μεγάλο καημό με την λέξη και ψάχνουν πώς να την ξεφωρτοθούν απο πάνω τους.
      Μεγάλη ευκαιρία να μάθει ο λαός για το πραγματικό παιδομάζωμα του 46-49

      Διαγραφή
  5. Αγαπητέ πασπαρτού, ευχαριστώ για την προσπάθεια που κάνεις να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους για το περί «Γερμανικής κατοχής». Αλά οι συγκρίσεις Άκερμαν και Σόρος δεν εξαλείφουν το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στη χώρα μας από πολλά, αλλά και από τη στάση της Μερκελ.
    Άλλωστε το περί Γερμανικής κατοχής το ανέφερα σαν παρωνυχίδα μεταξύ των άλλων δεινών που επιβουλεύονται την πατρίδα μας. Δεν χρειαζόταν λοιπόν αυτή η επιλεκτική ευαισθησία για τη στάση του Γερμανικού παράγοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το "Γερμανική Κατοχή" αγαπητέ προσδιορίζει εθνολογικά τον εχθρό...
      Είναι λάθος σημειολογία λοιπόν. Αν ψάξουμε τον εχθρό του λαού μας και όλης της ανθρωπότητας συνολικά, με την παράμετρο της φυλής, δεν είναι η "γερμανική".
      Αν χρησιμοποιούσες τη φράση "γερμανικό πολιτικοοικονομικό κατεστημένο, που χειραγωγείται που τους γνωστούς διαβρωτές των λαών" τότε θα ήταν αποδεκτή.
      Η Μέρκελ και η κάθε Μέρκελ δεν είναι τίποτε άλλο παρά το πρόσωπο που "μιλά" με τα λόγια του κρυπτόμενου εγγαστρίμυθου γαμψομύτη.

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      υ.γ.
      Στο συλλογικό ασυνείδητο του Έλληνα το "Γερμανική Κατοχή" έχει συγκεκριμένη βαρύνουσα σημασία, δεν εξετάζω αν είναι καλώς ή κακώς, και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής όταν χρησιμοποιείται, ειδικά από ανθρώπους που θεωρούνται "συνειδητοποιημένοι".

      Διαγραφή
  6. Διυλίεις τον κώνωπα και καταπίνεις την κάμηλο.
    Μπορεί ο πραγματικός εχθρός να μην είναι η Γερμανική φυλή αλλά το γερμανικό πολιτικοοικονομικό κατεστημένο-‘όπως εσύ λες-είναι αυτό που εξυπηρετεί με την πρακτική του τα σχέδια των πραγματικών εχθρών –όποιοι κι αν είναι αυτοί. Αυτό όμως το κατεστημένο δεν αποτελείτε από γερμανούς?
    Δηλαδή η Μέρκελ και ο Σόιμπλε τι είναι Άγγλοι, Γάλοι, Πορτογάλοι?
    Μην τρελαθούμε τώρα.
    Επίσης όταν μίλησα για Γερμανική κατοχή, εννοούσα τις συνθήκες που βιώνουν σήμερα οι Έλληνες. Πείνα, φτώχεια, θάνατοι κ.λ.π.
    Και δεν ήθελα να κατηγορήσω το γερμανικό έθνος –αν αυτό σε πείραξε_

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ANTE ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ - ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ? - ΜΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ορθή η πρωτοβουλία της Χρυσής Αυγής και μπράβο στους γονείς που πήγαν τα παιδάκια τους στην εκδήλωση της Τ.Ο. Ανατ. Αττικής...Θα πρέπει αυτές οι πρωτοβουλίες να επεκταθούν και σε άλλες τοπικές οραγανώσεις...
    Είναι καιρός πλέον οι ελληνόπαιδες να μαθαίνουν για τις αξίες και τα ιδανικά του ελληνισμού διότι μόνο έτσι θα γίνουν ελεύθεροι άνθρωποι στη ζωή τους...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν υπάρχει καμια Γερμανικη-Γαλλικη-Αγγλικη κατοχή καθοτι δεν υπάρχουν και δεν υφίστανται πλεον αυτα τα εθνη ως έθνη αλλα ως παραρτήματα.
    Το να ομιλείς περι κάποιας "Γερμανικής" κατοχής ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ οτι δεν κατανοείς το μέγεθος και την αιτία του προβλήματος.
    Το ιδιο θα έλεγα εαν ομιλούσες περι "Γαλλικης" κατοχής για να μην θεωρηθει οτι το λεω αυτο μονον και μονον επειδή είμαι Γερμανοφιλος η κατι παρόμοιο.
    Φιλικά πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το «φιλικά πάντα» με αφόπλισε, και δεν μπορώ να σου απαντήσω με αυστηρό ύφος.
    Πάντως, «φιλικά πάντα» κι εγώ σου λέω πως ο εχθρός δεν είναι μόνον ο εγκέφαλος που επιφέρει την καταστροφή σου, αλλά και αυτοί που υλοποιούν τα σχέδια τους.
    Και ο νοών νοείτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε peiper το σύνθημα μας λέει ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ!
    Όποιοι λοιπόν προσπαθούν να μας εξαφανίσουν, είναι απέναντι μας, ναι τους παίζουν οι περιούσιοι μπάλα όλους, το ξέρουμε το γνωρίζουμε.
    Άλλα και αυτοί, ΟΛΟΙ τους δεν είναι άμηροι ευθυνών που προσκυνάνε στον θεό των περιούσιων, τον μαμωνά που ονομάζεται χρήμα.
    Είναι η σατανική τους εξάρτηση απο αυτό που τους κάνει εν τέλη υποχείρια των περιούσιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπράβο στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για την πρωτοβουλία της.

    Αποδεικνύει ότι δεν είναι ένα ευκαιριακό μόρφωμα, αλλά ένα - κυριολεκτικά - εθνικοαπελευθερωτικό Κίνημα.

    Τα σημερινά "σχολεία" κάνουν στα Ελληνόπουλα πλύση εγκεφάλου με διεθνισμό, κομμουνισμό, παραποίηση της Ιστορίας και παράγουν στρατιές αγραμμάτων και γενιτσάρων.

    Εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα πρέπει να μάθουμε στα παιδιά μας την ΕΛΛΗΝΙΚΗ Ιστορία και να μην τα αφήσουμε στα χέρια των αριστερών "δασκάλων" και "καθηγητών".

    Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΛΑΣ!!! Το μονο που θα πω ειναι κατι που λεγαμε μικρα: Τσουζει τσουζει τσουζει κ ποναει.........

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών