Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 27, 2013

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ ΣΤΟ… ΡΑΔΙΟ-ΣΥΡΙΖΑ Ο «ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΣ» ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

ARVANITHS
διαβάστε και το "βιογραφικό" του κυρίου:

Προκλητικός ο προστατευόμενος της Αριστεράς κρατικοδίαιτος δημοσιογράφος της ΝΕΤ, Αρβανίτης, καλεί τους Έλληνες σε "αντιφασιστική πορεία" και στοχοποιεί ΑΜΕΣΑ τη Χρυσή Αυγή!


Από το φιλικό ETHNIKISMOS

Τον ξέρουν όλοι. Δούλευε στην κρατική τηλεόραση (τη «δημόσια» όπως την αποκαλούν αυτάρεσκα οι αριστεροί) και εδώ και χρόνια κάθε πρωί «ενημέρωνε» τον ελληνικό λαό, σύμφωνα με τις αρχές του μαρξισμού-λενινισμού-σταλινισμού. Προ ολίγων μηνών, ο......
κρατικοδίαιτος κομμουνιστής ινστρούχτορας έγινε ο «ήρωας της βδομάδας» από τον μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ, για κάποιο σχόλιο που έκανε για τον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ και τα «βασανιστήρια» που δήθεν υπέστησαν κάποιοι συλληφθέντες αναρχοκομμουνιστές. Στις αρχές της βδομάδας η διοίκηση της ΕΡΤ του έδειξε την πόρτα της εξόδου και στο τέλος της, επενέβησαν οι κατουρλήδες της ψοφοδεξιάς και τον επανέφεραν πίσω άρον-άρον. Πρόκειται για τον σταλινοκομμουνιστή Κώστα Αρβανίτη, ο οποίος μετά την εκπνοή της σύμβασής του με την ΕΡΤ έγινε διευθυντής παρακαλώ του ραδιοφωνικού σταθμού του ΣΥΡΙΖΑ, «στο Κόκκινο». Και μετά κάποιοι μας λένε υπερβολικούς, όταν χαρακτηρίζουμε την ελληνική τηλεόραση, «δημόσια» και ιδιωτική, «κομμουνιστοκρατούμενη απ’ άκρου εις άκρον!
(ΥΓ): Λέγεται πως ο Αρβανίτης, όπως και ο Μπαξεβάνης, θα «κοσμήσουν» τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές. Η «αντικειμενική» και «αμερόληπτη» δημοσιογραφία στις δόξες της!

3 σχόλια:

  1. Ο Αρβανίτης έχει καταντήσει μαϊντανός στις «αντιρατσιστικές» μαζώξεις, τις επιδοτούμενες από το σιωνιστικό κεφάλαιο.
    Καιη Μαριλένα Κατσίμη πρέπει να απομακρυνθεί, διότι είναι εξ ίσου επικίνδυνη. Είναι σύζυγος του νεοταξίτη Δημήτρη Χριστόπουλου της «ελληνικής ενώσεως ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και επικούρου καθηγητή του Παντείου.

    Ο Μπαξεβάνης ξεκίνησε την σταδιοδρομία του απο τον Ριζοσπάστη το 1988 σε ηλικία 22 ετών. Ἐφθασε δε να αμοίβεται απο την ΕΡΤ με 2,6 εκατ. ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα σας επιβάλουμε τους ημέτερους και επισης θα σας επιβάλουμε και την συντήρηση τους.
    Και μονον η παύση πληρωμής αυτου του καρκινώματος απο το δημόσιο, δηλαδή εμας, αρκει ως αιτία και λογο πολέμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τί νά πεί κανείς γιαυτόν τόν σκερβελέ πού τόν έχουν φορτώσει στήν πλάτη τού Ελληνικού λαού καί τόν ταίζει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών