Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 04, 2013

Βίντεο με τους αναρχοαριστερούς συλληφθέντες να φωνάζουν "Ζήτω η Αναρχία...Θα πεθάνετε μπάτσοι"..Αμετανόητοι!

Συνθήματα υπέρ της αναρχίας φώναξαν οι συλληφθέντες για τη διπλή ληστεία σε Αγροτική και Ταμιευτήριο, χθες το πρωί στο Βελβεντό Κοζάνης. Την ώρα που μεταφέρονταν στον εισαγγελέα, φώναξαν «Ζήτω η αναρχία κουφάλες», ενώ ένας από τους συλληφθέντες είπε: «Μπάτσοι δικαστές, πολιτικοί δεν έχετε κανένα λόγο να κοιμάστε ήσυχοι. Χάσαμε μια μάχη, όχι και τον πόλεμο».

Εντούτοις οι μανάδες των "μπουμπουκιών" της Αριστεράς καταγγέλλουν, μαζί με τα βρωμερά πολιτικά εκτροφεία των τρομοκρατών (ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ), τους διαδικτυακούς εαμοβούλγαρους (TVXS.gr, left.gr) τη "φασιστική" βια της Αστυνομίας και την κακοποίηση που υπέστησαν τα....βλαστάρια!

Και λίγες έφαγαν ρε νούμερα...
Που έχουν το θράσος αυτοί οι δολοφόνοι - αλήτες να απειλούν και την ώρα της προσαγωγής τους με θάνατο Έλληνες πολίτες και να φωνάζουν "Ζήτω η Αναρχία"..

Τέρμα η μαρξιστική λαίλαπα και η μονοτονία στο Δημόσιο Λόγο... Η κατοχή της Αριστεράς τελείωσε
Δείτε το βίντεο.....

10 σχόλια:

  1. Ρε τι Μ-Π-Ο-Υ-Ρ-Δ-Ε-Λ-Ο εγινε τούτη η περήφανη χώρα;; Πιάσανε κάποια κακομαθημένα τσοχλάνια, ιδεολόγους της πλάκας, ληστές, τρομοκράτες (κατά συνείδηση και καθ' ομολογία) και τώρα ρωτάνε εάν τους έριξαν και καμια ανάποδη για να ομολογήσουν και να σταματήσουν να βρίζουν;; Τι θα γίνονταν σε κάτι ανάλογο στην Κίνα και την πρώην ΕΣΣΔ που υποστήριζαν και υποστηρίζουν κάθε λογής ανθέλληνες αριστεριστές και οι συνιστώσες του Νεο-ΠΑΣΟΚ;; Τι θα γίνονταν σε κάτι ανάλογο σε Αραβικά κράτη (με επιτόπιο αποκεφαλισμό και μπροστά σε κάμερες παρακαλώ!!) Τι θα έκαναν στην Κούβα και οι Αμερικάνοι "κολλητοί" της ΝΔ και του Τσίπρα;; (Σε Γκουαντάναμο για. πρωκτική εξέταση στην καλύτερη περίπτωση. Αντί να συλλάβουν και τους γονείς και ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, υπόθαλψη εγκληματιών και ΣΥΝΕΡΓΙΑ σε όλες τους ενέργειες, έχουν "χεστεί" από κάθε λογής ξεπουλημένο κολόγερο (Κουβέλη) και τον κάθε ανθέλληνα, ανώμαλο που έχει μάθει στη ζωή τους να μην έχει ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ, ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ, ούτε σεβασμό για την κοινωνία και τον συνάνθρωπο!! Τα καθάρματα του κερατά!! Ξέρετε πως σταμάτησε η Θάτσερ τον Χουλιγκανισμό στην Αγγλία;; Όποιον έπιαναν για τέτοια περιστατκά (χουλιγκανισμό, όχι σύσταση τρομοκρατικής συμμορίας) τους έστελνε για λίγες εβδομάδες στην πτέρυγα των καταδίων του ΙΡΑ!!! Προς γνώση και.. συμμόρφωση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην συγχιζεστε , για ολους αυτους μια ειναι η λυση , ΣΧΟΙΝΑΚΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μή τούς δούμε δηλαδή καί ....υποψήφιους βουλευτές !!! Τό φαντάζεστε ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ.ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.ΑΝΑΡΧΙΔΙΑ.ΚΟΨΙΜΟ 'ΘΕΛΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδώ η μάνα νάσιουτζικ έλεγε σε συνέντευξη της το 2008 (τω καιρώ της "επαναστάσεως") οτι το παιδί της της ζήταγε να διαβάσουν ιστορία για το σχολείο και αυτή του έλεγε -χέσε την ιστορία, θα διαβάσουμε τον τάδε αναρχικό κοινοβιακό μαλάκα- (δεν θυμάμαι το όνομα).

    Πως άραγε να εξελιχθούν τα παιδιά αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Του άλλου η μάνα διαμαρτύρεται γιατί το παιδί της είναι εγχειρισμένο στο μάτι και το χτύπησαν. Εγχειρισμένο παιδί τι γύρευε να πάει να κάνει ληστεία; Τόσο υπεύθυνο πια; Τους φταίει τώρα ο αστυνομικός που έριξε τη φάπα; Φάπες χρειάζονται και οι γονείς που δημιουργούν αποβράσματα της κοινωνίας;
    Μας λένε κάποιοι ΄΄σοφοί΄΄ πως παρά να καταδικάζουμε τα ΄΄παιδιά΄΄ καλύτερα να το ψάξουμε λίγο τι τους ώθησε να κάνουν αυτές τις πράξεις. Η απάντηση είναι πολύ απλή. 100% ευθύνη έχουν οι γονείς και μονο οι γονείς. Που ενθαρρύνουν την αναρχία.
    Η άλλη είναι περήφανη για το παιδί της. Να το χαίρεται. Εμείς πώς θα χαρούμε που κυκλοφορούν αυτά τα μιάσματα ανάμεσα στα δικά μας παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΒΕΡΟΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ5 Φεβρουαρίου 2013 στις 9:24 π.μ.

    Να είστε σίγουροι ότι όλα αυτά τα αναρχικά στοιχεία που τώρα στα 20 μπαινοβγαίνουν στις φυλακές και έχουν πλάτες κόμματα και ζάμπλουτους γονείς αργότερα στα 30 ή 40 θα είναι οι νέοι βουλευτές των κομμάτων που μας κυβερνούν τόσα χρόνια. Γιατί όλοι αυτοί η "γενιά του Πολυτεχνείου" τώρα είναι βουλευτές και υπουργοί και μας τα κάνανε καρούμπαλα με το ρατσισμό και κάθε τι καλό που κάνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και για αυτά τα αποβράσματα και τους γονείς τους δεν ακούω τίποτα από τους βο"υ"λευτές. Φανταστείτε να έβγαινε η μάνα κάποιου ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ βουλευτή και να έλεγε ότι ο γιος της τα κάνει όλα καλά........ ΕΛΛΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν ξερω τι θα λενε στην φυλακη οταν θα παιζουν το ρολο της γκομενας καπιου και ο κολος τους θα ειναι κοκκινος σα τις μαιμους και βαθος αμετρητο. να ηξεραν πως τους περιμενουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΩΜΑΝΕ, ΜΠΟΥΡΖΟΥΚΟ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ, ΤΙΣ ΑΝΑΡΧΟΜΑΝΑΔΕΣ ΣΑΣ 'ΓΑΜΑΕΙ' Η Ε.Σ.Α...!

    Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΕΣ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΜΟΙΑ ΠΑΣΤΑ Μ'ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ... ΤΟ ΑΝΗΛΙΚΟ - 15 ΧΡΟΝΩΝ - ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΤΟ 1985 ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΙΣΩ... ΑΥΤΟΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΖΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΘΟΤΙ 43 ΧΡΟΝΩΝ ΠΛΕΟΝ,
    ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΠΙΟ ΣΤΥΓΝΟΣ
    ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΚΑΘΟΤΙ ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΣΕ ΛΟΓΙΩΝ-ΛΟΓΙΩΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ..., ΕΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ 'ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ' ΤΟ ΚΑΘΗΚΙ. Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ" ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΛΤΕΖΑ, ΤΕΚΝΟ ΕΥΠΟΡΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Σ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΩΡΑ ΚΑΛΗ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΘΕΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ... 'ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ'_.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών