Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 09, 2013

Εθνική ντροπή και υποτέλεια στον Σιωνισμό: Το ΥΠΕΞ αναγνώρισε Κόσοβο και τα τετελεσμένα του 1999 κατά Σερβίας

Σε πλήρη αρμονία με την γραμμή της Ουάσιγκτον, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών και η Ελλάδα κατ'επέκταση προχώρησε στην έμμεση αναγνώριση του Κοσόβου επιτρέποντας την ίδρυση Γραφείου Εμπορικών Υποθέσεων.
Πρακτικά αναγνωρίζει ότι είναι θεμιτή η βίαιη αλλαγή των συνόρων στα Βαλκάνια αναγνωρίζοντας τα αποτελέσματα του πολέμου του 1999 και τον ακρωτηριασμό της Σερβίας από το ΝΑΤΟ και βέβαια ανοίγοντας τους ασκούς του Αιόλου και για άλλες περιπτώσεις: Αν δεχθούμε ότι μία θρησκευτική ή εθνική μειονότητα έχει το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού και της απόσχισης της περιοχής στην οποία έχει πληθυσμιακή πλειοψηφία!
Μήπως μας θυμίζει κάτι στα καθ'ημάς η συγκεκριμένη περίπτωση; Αλλά αυτό φαίνεται ότι.....
δεν αποτελεί πλέον ερώτημα ή πρόβλημα για το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών που τα τελευταία 15 χρόνια δείχνει να διοικείται κατ'ευθείαν από την Ουάσιγκτον με εξαίρεση το χρονικό διάστημα που πολιτικός του προϊστάμενος ήταν ο Πέτρος Μολυβιάτης.
Σήμερα λοιπόν και ενώ το Κόσοβο δεν έχει αναγνωριστεί ως ανεξάρτητο κράτος, ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο «υπουργός Εξωτερικών» του Κοσόβου Ενβέρ Χοτζάι, συναντήθηκαν στην Αθήνα και ανακοίνωσαν ουσιαστικά την σύμαψη διπλωματικών σχέσεων.
Ο υπουργός Εξωτερικών, βέβαια, τόνισε πως η εγκαθίδρυση του Γραφείου Εμπορικών Υποθέσεων στην Αθήνα, δεν πρόκειται να επηρεάσει τις θέσεις της Ελλάδας σχετικά με το καθεστώς, «αλλά στέλνει ένα σαφές μήνυμα ότι η ανάπτυξη είναι βασικό εργαλείο και καταλύτης για την ειρήνη».
Πρόκειται για ολέθρια αντίληψη, αφού ουδέποτε η οικονομία προηγήθηκε της εθνικής πολιτικής και των εθνικών συμφερόντων.
Και αυτό που είπε μπορεί να ίσχυε για την Γαλλία και την Γερμανία, αλλά στα βαλκανικά δεδομένα με τις απειλές κατά τις εθνικής ακεραιότητας κάτι παραπάνω από υπαρκτές, τέτοιες αντιλήψεις μπορούν να λειτουργήσουν όχι απλά εις βάρος των εθνικών συμφερόντων, αλλά να οδηγήσουν σε εθνικές τραγωδίες αν στο όνομα της "ανάπτυξης" και της "οικονομικής συνεργασίας" πάμε σε εκπτώσεις από τις εθνικές μας θέσεις όπως συνέβη εν προκειμένω.
Φυσικά με τον τρόπο αυτό αναγνωρίστηκε και το δικαίωμα στον αλβανικό αλυτρωτισμό (μην ξεχνάμε ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα Σ.Μπερίσα και Χ.Θάτσι συμφώνησαν να πάρουν αλβανικά διαβατήρια οι κάτοικοι του Κοσόβου), αναγνωρίστηκε η εγκληματική δράση του UCK κλπ.
Ο Δ.Αβραμόπουλος δήλωσε ότι "είναι πολύ μεγάλες οι δυνατότητες επενδυτικής, εμπορικής και οικονομικής συνεργασίας μεταξύ Κοσόβου και Ελλάδας".
Δηλαδή αν αύριο ακρωτηριαστεί με μια πολύ συγκεκριμένη και στημένη διαδικασία όπως αυτή του 1999, η Θράκη και αποκοπεί από τον εθνικό κορμό και μετατραπεί σε προτεκτοράτο-"ανεξάρτητο κράτος", δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα για την Ελλάδα αν π.χ. η Ρουμανία διακρίνει "εμπορικές ευκαιρίες" και αναγνωρίσει τον ακρωτηριασμό από τον εθνικό μας κορμό. Και δεν θα πρέπει να υπάρξει πρόβλημα γιατί κι εμείς το ίδιο πράξαμε με την Σερβία.
Ο κ. Χοτζάι, από την πλευρά του, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη συνάντηση και χαρακτήρισε «μεγάλη» τη σημερινή μέρα, εξέφρασε "την ευγνωμοσύνη του προς τον ελληνικό λαό για την υποστήριξή του προς το Κόσοβο στο παρελθόν" (σ.σ. ουδέποτε ο ελλληνικό λςαός από την άκρα δεξιά μέχρι την άκρα αριστερά ποστήριξαν το Κόσοβο και την αποκοπή του από την νΣερβία) και "τη βοήθεια των Ελλήνων στρατιωτικών, δημοσίων υπαλλήλων κλπ. στην οικοδόμηση ενός σύγχρονου Κόσοβου, ενώ εξάφρασε την επιθυμία για μεγαλύτερη συνεργασία". (defencenet)

9 σχόλια:

  1. Οι συμπαθητικοί ομόθρησκοι κλπ Σέρβοι, παρότι την στήριξη μας στον πόλεμο,
    ήταν από τους πρώτους που αναγνώρισαν τα σκόπια με το συνταγματικό τους όνομα
    και ο πρόεδρος τους πρόσφατα έκανε δηλώσεις κατά της Ελλάδας και υπέρ τον σκοπίων. Οπωσδήποτε δεν είμαι υπέρ των αλβανών, αλλα πρέπει να κοιτάξουμε τα συμφέροντα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TOYΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΝΑΤΟΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΚΡΟΑΤΕΣ.ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΛΒΑΝΟΦΟΒΙΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ,ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ZAGLOS Η ΣΤΡΑΒΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ Η ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ.ΟΣΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΡΑΒΙΛΙΚΙΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ.Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Αγαπητέ νομίζω με παρεξήγησες!
      Τα συμφέροντα μας ΔΕΝ είναι με τους κοσσοβάρους,
      αλλα ούτε και κόντρα με την Ευρώπη, να κερδίσουμε τι?
      Τους παρασταθήκαμε στον πόλεμο του και τι κερδίσαμε?
      Η πολιτική φιλε μου δεν έχει αιωνιους συμμαχους, αλλα αιώνια συμφέροντα!
      Ούτε το καράβι, ούτε ο γυαλός είναι στραβός, εσύ μιλάς με την καρδια, εγώ με το μυαλό.

      Διαγραφή
  3. Βασικά δεν δύναται μια Ευρωπαϊκή χώρα οπως η Ελλαδα να συνάψει "φιλίες" με έθνη τα οποια συνεχίζουν να αποτελούν στις εθνικιστικές τους εκφάνσεις έρμαια του πανσλαβισμού.
    Ο πανσλαβισμός αποτέλεσε ενα ξενο , ΕΞΩ ευρωπαϊκό στοιχείο που δημιούργησε μεγαλειώδη και τερατώδη προβλήματα στην Ευρωπαϊκή ήπειρο και τα γηγενή του έθνη.
    Για να τελειώσουμε με τα περι "συμφερόντων μας" και μη, θα πρέπει καταρχάς να δούμε την κατάσταση ως εχει, δηλαδή οτι αυτήν την στιγμή το μόνο που ΔΕΝ έχουμε ειναι μια εθνικη αντιπροσωπευτική κυβέρνηση, αντιθέτως έχουμε θλιβερά ανδρείκελα ενος φανατισμένα αντεεθνικου καθεστώτος, οπότε και η κίνηση της συγκεκριμένης "κυβέρνησης" ανδρεικέλων να αναγνωρίσουν το Κόσοβο δεν είναι φυσικά μια κίνηση ως αντίπραξη στους Σέρβους και την αναγνώριση των Σλαβοβουλγαρων των Σκοπίων ως ¨"Μακεδόνων" αλλα ως πράξη της αυτονόητης υπαλληλικής υποχρεώσεως.
    Απο την άλλη δεν μπορούμε να είμαστε φανατικά υπέρμαχοι ενός λαου ο οποίος αναγνωρίζει "Μακεδόνες" με σλαβικά πρόσημα, και το πράττει ακριβώς για αυτόν τον λογο.
    Δεν είμαι σίγουρος για τις θέσεις των Σέρβων ως προς το ζήτημα βέβαια, συγκεχυμένη η εικόνα εχω δει πολλούς Σέρβους να ομιλούν περι Μακεδονων Ελλήνων και να κατηγορούν τους Σκοπιανους ως σφετεριστές, αλλά δεδομένου οτι είναι Σλάβοι γινεται να είμαστε, ιδιως σε αυτήν την περίσταση, βεβαιοι για την στάση τους εν γένει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς, έπρεπε να γινόταν μια έξυπνη διαπραγμάτευση αν είχαμε κράτος, να ενημερωνόταν ο Σέρβος, ξέρεις μεγάλε έκανες μαλακία με τα σκόπια, μάζεψε το γιατί θα αναγνωρίσουμε και μείς κανένα κόσοβο και δεν το θέλεις.
      Έτσι γίνονται αυτά, πιστεύω οτι θα είχε αποτέλεσμα αυτή η παρασκηνιακή κίνηση.

      Βέβαια μη ξεχνάτε την χθεσινή δήλωση του ίδιου του πρωθυπουργού της Σερβίας οτι κάνανε λάθος τόσο καιρό τάχα μου που δεν δέχτηκαν οτι το κόσοβο δεν είναι πια σερβικό, μήπως παίζουν παρασκήνια για να το κάνουν γαργάρα προκειμένου να τους δεχτούν στην ΕΕ;

      Και πετάχτηκαν οι δικές μας σφηνόπουτσες να το κάνουν πιο πριν ώστε να δείξουν εκδούλευση;
      Υπόθέσεις κάνω.

      Διαγραφή
  4. ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΣΕΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΠΡΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ Η ΜΑΧΗ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΟΣΟ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΛΟΦΑΡΑ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΖΙΚΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ,ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ,ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ.ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΑ,ΠΛΑΤΕΙΕΣ,ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙ ΕΙΚΟΣΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΒΑΝΟΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν κάνουν το λάθος και σηκώσουν αλβανικό κόμμα στην Ελλάδα θα δείς εκτόξευση της ΧΑ.
      Το ξέρουν και για αυτό το έχουν παγώσει μάλλον.

      Διαγραφή
  5. Επειδή μερικές φορές τσιμπάω και γώ και λέω μπράβο στον Ερντογάν που τα χώνει στους οβραίους, δείτε το παρακάτω άρθρο του κυρίου Σάββα Καλεντερίδη.
    Αν τσιμπάμε εμείς τι να πούν και οι ίδιοι οι τούρκοι... αλλά έτσι ύπουλα παίζει πάντα ο οβραίος.
    http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2013/03/blog-post_8013.html#.UTv4MP6TLYc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...και να συμπληρώσω, πόσο έξυπνη και προφητική ήταν η στάση της ΧΑ, απέναντι στην δήθεν κόντρα ισραήλ με τουρκία.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών