Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 09, 2013

Νέο άθλιο φωτομοντάζ και συκοφαντική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ  ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

 
ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ»




Όπως αντιλαμβάνεστε η πρώτη φωτογραφία με τους Χρυσαυγίτες από συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κόρινθο (ενάντια στο κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών) έχει επικολληθεί στη φωτογραφία με το μνημείο των Καλαβρύτων. Το φωτομοντάζ είναι άθλιο και θυμίζει την υπόθεση της «εφημερίδας των συντακτών» και του ALPHA, όπου είχαν μεταφέρει τους Χρυσαυγίτες από την Κρήτη στο. νοσοκομείο Τριπόλεως. Νομίζουν ότι με τέτοια άθλια μέσα θα δυσφημήσουν την Χρυσή Αυγή. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας κάνουν να γελάμε.

Αξίζει να δούμε  και την απάντηση του Συναγωνιστή Αρβανίτη στις ύβρεις του δημάρχου Καλαβρύτων, που το φυσάει και δεν κρυώνει για τη ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής στην περιοχή:
«Κατάγομαι από..........

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/neo-athlio-fwtomontaz-kai-sukofantikh-epithesh-kata-ths-chrushs-aughs#.UTsviFfLtwQ#ixzz2N2w77iHp

5 σχόλια:

  1. Νομίζω οτι ειναι απλώς αστείο να ομιλούν περι Καλαβρύτων οι επίγονοι και εκθειαστες των μιαρών υπανθρωπων εβραιομπολσεβικων συμμοριτών που αιματοκύλησαν ΟΛΗ την Ελλαδα σε κάθε μήκος και πλάτος της και δεν άφησαν χωριό για χωριό οπου να μην διαπράξουν έγκλημα, οπως επίσης να ομιλούν περι Καλαβρύτων οι επίγονοι των εβραιοκαπιταλιστων εγκληματιών που μας έβαλαν δια της βίας εντός ενος πολέμου εναντίον της Γερμανίας και της Ευρώπης που προκάλεσε ολα τα επερχόμενα δεινά συμπεριλαμβανομένου του συμμοριτοπολεμου.
    Το δίστομο και τα Καλαβρυτα που προξένησαν οι εβραιομπολσεβικοι και το οποίο εχουν κάνει σημαία οι εβραιομπολσεβικοκαπιταλιστες με σύνολο θυμάτων που δεν υπερβαίνουν τα 1000 σε διάστημα 3 ετων κατοχής επισκιάστηκε κατα 400% σε ενα διάστημα μερικών λεπτών της ώρας απο τις χιλιάδες ΝΕΚΡΩΝ Ελληνων που προξένησε ο μαζικός βομβαρδισμός του ΠΕΙΡΑΙΑ απο τους "συμμάχους" μας εξ εσπερίας.(οι ίδιοι που καταλαμβάνουν μια χώρα χρεώνοντας και εξαθλιώνοντας τον πληθυσμό της για τις επόμενες δέκα γενεές)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν αναφέρεται ότι το φωντομοντάζ έγινε από τα «Παραπολιτικά» εφημερίδα του εφοπλιστή Μαρινάκη, που θέλει να παίξει ύπουλα παιχνίδια. Είναι γυιός παλαιού βουλευτή της ΝΔ, που βρέθηκε ξαφνικά εφοπλιστής... Στενός συνεργάτης με Μητσοτάκη και Ντόρα. Ο Μαρινάκης κατά τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ υπεστήριξε τη κόρη του αρχιμαφιόζου Μητσοτάκη.
    Τις φιλοδοξίες του για παρασκηνιακή πολιτική δράση, τη φανέρωσε όταν έγινε συμμέτοχος με 26% στα ΜΜΕ του νεοταξίτη πλουτοκράτη Αλαφούζου. Απεχώρησε, διότι δεν τα βρήκε με τον πράκτορα των Εβραίων Γιαννάκη Αλαφούζο, και τώρα προσπαθεί να συστήσει δικό του όμιλο ΜΜΕ, για να παίξει βρώμικο μικροπολιτικό παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύγε Joachimpeiper. Αυτή ειναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΛΑΣ!!! Το μονο που απομενει πια να δουμε με τα γελοια φωτομονταζ τους ειναι: τον αρχηγο της χ.α. Μιχαλολιακο σε παιδικη ηλικια ως μαθητης του Χιτλερ.... Απλα ξεφτιλες ολοι αυτοι που προσπαθουν να μας κοροιδεψουν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...11 Μαρτίου 2013 στις 4:00 μ.μ.

    Νομίζουν πως έτσι θα μειώσουν την Χρυσή Αυγή και τους Χρυσαυγίτες!!! Αυτό που κάνουν είναι να γελάμε και να στρατέυονται όλο και πιο πολλοί Έλληνες με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
    Ζήτω η Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών