Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 26, 2013

Κατάντια...Παρέλασαν εις δόξαν του 21' μασόνοι και μαύροι κρατώντας την ελληνική σημαία

Πριν σας παρουσιάσουμε τις δύο φωτογραφίες - εκτρώματα που προσβάλλουν βάναυσα την Εθνική Συνείδηση του Έλληνα θα θέλαμε απλά να παραθέσουμε δύο ρήσεις Ηρωϊκών μορφών του Έθνους μας...

"Κάτω οι Μασόνοι, οι Εβραίοι, οι Σοσιαλιστές"
Ίων Δραγούμης

"Τρέξτε να διώξουμε τους αραπάδες από τον τόπο μας πριν μας τραβήξουν σκλάβους στην Μπαρμπαριά"
Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πόσο υπερήφανοι να είναι άραγε αυτοί οι Μεγάλοι Έλληνες που έδωσαν το αίμα τους πιστοί στη συνέχεια της φυλήμας με τις εικόνες της χθεσινής παρέλασης;


Μασόνοι στο Ν. Ηράκλειο παρελαύνουν με τις...φορεσιές τους


Μαύρος/η (ότι είναι τελοσπάντων) κρατάει την Ελληνική σημαία στο Περιστέρι

σχετικό σχόλιο για το θέμα διαβάστε και ΕΔΩ

26 σχόλια:

  1. Τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο αραπης εγινε σημαιοφόρος ως "ευπαθής" η επειδή ειναι "πολιτικα ορθό"?
    Τωρα το μόνον που μας απομένει ειναι να παρελάσουν τις Τουρκικής ένωσης θρακης, με φωτογραφίες του Κεμαλ και τον Μπουταρη σημαιοφόρο κατα την ιδια επέτειο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν δούμε να παρελαύνουν μπαγκλαντεσιανοί με κουβάδες και βούρτσες, πάκηδες με καροτσάκια,νέγροι πρεζέμποροι και ουτσεκάδες πάνοπλοι ίσως κάποιοι αναθεωρήσουν τα περι ρατσισμού ,ανθρωπισμού κτλ.
    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥΡΕΑΛ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ!! Ε ΡΕ ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΚΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΝΤΖΕΣ

      Διαγραφή
  4. Πολύ ρατσιστικό σχόλιο. Πως ξέρουν ότι είναι αλλλοεθνής ? Του μίλησαν ? Τον ρώτησαν ? ή απλά κρίνουν από το χρώμα του δέρματός του. Αυτά ούτε στο απαρτχάιντ. Το παιδί μπορεί να έχει ένα γονιό έλληνα και οι πρόγονοι αυτού του έλληνα να ήταν ήρωες πολέμου και ειρήνης. Το παιδί μπορεί να αγαπά την Ελλάδα 100 φορές παραπάνω από ένα λευκό συμμαθητή του. Τι τον εμποδίζει ? Το χρώμα του δέρματός του ? Τέτοιες κρίσεις δεν έκανε ούτε ο Χίτλερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ είσαι ρατσιστής που θέλεις να βαπτήσεις Ελληνα έναν αλλοεθνή.Το παιδί είναι αφρικανικής καταγωγής και πρέπει να 'ναι περήφανο γι' αυτό.Ας κρατήσει τη σημαία της χώρας του και όχι την ελληνική που τη πότησαν με αίμα Ελληνες.

      Διαγραφή
    2. Εγω πάλι που ειμαι Χιτλερικός και ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, απαντώ λέγοντας οτι εαν ψάχνεις να βρεις αντιρατσισμους, "Ελληνες" αράπηδες, και διεθνιστικα βοθρολυματα, να πας να γράψεις το αναλογο σχόλιο σε κανενα φορουμ της ΚΝΕ.
      Ακους εκεί "πολυ ρατσιστικό" το σχόλιο, ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ, με φυλετιστες εχεις να κανεις οχι με Χίπηδες.

      Διαγραφή
    3. ΥΓ. Δηλαδη ορισμένες "ερωτήσεις" ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ γλαφυρα περιγραφικές της βλακείας και της βραδύνοιας συγκεκριμένων...
      "Που ξέρουν οτι ειναι αλλοεθνής? Του μίλησαν? Τον ρώτησαν? Η απλα κρινουν απο το χρωμα του δέρματος του."

      Δηλαδη θα δεις εναν αράπη και για να καταλάβεις οτι δεν είναι Ελληνας και αλλοεθνής θα πρέπει να....τον ρωτήσεις πρώτα!! Αντιστοίχως βλεποντας εναν ψηλό,ξανθο κάπου στην Κινα για να πιστέψεις οτι δεν ειναι Κινεζος θα πρεπει....να τον ρωτήσεις πρώτα!
      Επίσης ειναι δυνατόν να μην κρίνεις καποιου την εθνικότητα απο την φυλετικότητα του?Δηλαδη ο ¨"λογισμός" ορισμένων είναι αδιανοητος. Ενας υποσαχαριος διαφέρει απο εμας μόνον κατα το "Δερματικό του χρώμα" λες και ως εκεί επεκτείνονται μονον οι διαφορές των εκάστοτε φυλών, η λες και το δερμα και το χρωμα του δεν ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ λογω ΕΓΓΕΝΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ.

      Διαγραφή
    4. Πες τα ρε μάγκα 12:17 γιατί τους τα λέω κι εγώ εδώ μέσα και δεν με ακούνε.Επιπροσθέτως προτείνω στην επόμενη εθνική επέτειο το φαινόμενο να επεκταθεί.Να παρελάσει ένα κινεζάκι με την ελληνική σημαία που θα αγαπάει 100 φορές περισσοτερο την Ελλάδα απο το νεγράκι που ήδη αγαπάει 100 φορές περισσότερο την Ελλάδα από έναν απλό Ελληνα,επίσης ρίχνω στο τραπέζι μια σοβαρή πρόταση που δεν έχει σκεφτεί κανένας δημοκράτης προοδευτικός,να καλέσουμε στην επόμενη παρέλαση ως σημαιοφόρο τον σκότυ πίπεν που είναι ινδιάνικης καταγωγής απο την φυλη των τσερόκι και έχει εκφραστεί πολλάκις στο παρελθόν με θαυμασμό για το μεγαλείο της Ελλάδος και του πνεύματος της και αποδεδειγμένα αγαπάει την Ελλάδα 100 φορές περισσότερο απο το κινεζάκι που αγαπάει 100 φορές περισσότερο την Ελλάδα απο το νεγράκι που αγαπάει 100 φορές περισσότερο την Ελλάδα από έναν λευκό Ελληνα συμμαθητή του.

      Διαγραφή
    5. Επίσης να ανακηρύξουμε επίτιμη "ελληνίδα" και την Πρωθυπουργό της Αυστραλίας που στους εορτασμούς της Ομογένειας για την Εθνική Επέτειο είπε "Ζήτω η Μεγάλη Ελλάδα", ενώ 2 μέρες πριν δήλωνε ότι δεν θα εκδίδει βίζα σε.....Εθνικιστές για να πάνε στη χώρα.

      Το "Έλληνας" για να τελειώνει οριστικά αυτή η συζήτηση για έναν Εθνικιστή-Φυλετιστή δεν μετριέται με κάποιο..."ελληνόμετρο" παρά μόνο με το ΑΙΜΑ.
      Τη φυλετική συνέχεια δηλαδή
      Το "όμαιμον" σαν πρωταρχικό ζητούμενο της σύστασης ενός Έθνους αποκλείει a priori το νέγρο από το Ελληνικό Γένος.

      Το παιδάκι από την υποσαχάρια Αφρική δεν σχετίζεται σε τίποτα με τη φυλή μας όπως και πολλοί άλλοι λευκοί αλλοδαποί.

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
  5. ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ Η' ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΙΣΑ - ΙΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ θεωρειται ΕΥΠΑΘΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕ ΤΟ/Ο/Η ΚΑΘΑΡΜΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΟΜΟΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τωρα απο την αλλη ειναι ξεφτιλα για τον ιδιο ενα θεαμα αισχος για τον ιδιο του τον εαυτο πιστευω αυτο το ατομο το τυραννυσαν και το εκβιασαν να σηκωσει τη σημαια

      Διαγραφή
  7. αυτους εσφαξε ο Κολοκοτρονης στ μπούτσο μας... μια δυο θα βαρεθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτο τον καιρο εκπαιδευω τον σκυλο μου.Για την εντολη <> δηλαδη για να αφησει οτι κραταει στο στομα του πεταω κατω ψιλοκομενα λουκανικακια, ετσι αφηνει οτι κραταει. Αυτο θελετε να κανουμε;Ορμαμε στο δολωμα και αφηνουμε το εργο να συνεχιζετε ανενοχλητα; Το ξερω και ο αλβανος τσεναυ κρατουσε την Ελληνικη σημαια και τωρα θελουνε να του φτιαξουν λεει αλβανικο κομμα στην Ελλαδα.Κυριοι,αγαπητε Πεπερ,πρεπει με ολες μας τις δυναμεις να ελευθερωσουμε την Ελλαδα και επειτα να ασχοληθουμε με τα <>.Ολοι οι Ελληνες καθονται σαν τις κοτες και περιμενουν τι;;;Τον σαμαροβενιζελοκουβελοπροδοτη να ολοκληρωσει το εργο του η τον chipras να τσακισει οτι θα εχει απομεινει.Πρεπει να τους τσακισουμε προτου ειναι αργα.Ελληνες δεν παει αλλο,τοσος εθνικος διασυρμος δεν αντεχεται πια.Φαινεται τελικα οτι κι΄αν κανει ο καθενας μας δεν αρκει.Ας διωξουμε τους προδοτες απο την Ελλαδα και μετα σας υποσχομαι οτι θα παω βοηθος του Πεπερ για ολα τα υπολοιπα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ27 Μαρτίου 2013 στις 1:32 μ.μ.

    Το ΟΜΑΙΜΟΝ του Ηροδότου είναι η ΠΡΩΤΗ προυπόθεση για την ύπαρξη Έθνους.

    Όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά.

    Η Ελλάς ιδρύθηκε ως ΕΘΝΙΚΟ Κράτος όπου ισχύει το δίκαιο του Αίματος και ΟΧΙ του εδάφους.

    Το δίκαιο του εδάφους ισχύει σε πολυφυλετικά κράτη όπως οι ΗΠΑ.

    Στην Ελλάδα θεωρείται ΕΛΛΗΝ μόνο ο ΈΛΛΗΝ στο ΓΕΝΟΣ - εξ'ου και η λέξη ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ.

    Όσοι έχουν πρόβλημα με αυτό, ας πάρουν τα κουβαδάκια τους και σ'άλλη παραλία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ελληνα Εθνικιστη πρεπει να διωξουμε πρωτα τους προδοτες αλλιως σε λιγο καιρο το μονο ομαιμον που θα υπαρχει στην Ελλαδα θα ειναι των πακιστανων ειναι απολυτη Π Ρ Ο Τ Ε Ρ Α Ι Ο Τ Η Τ Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υ.Γ Συμφωνω απολυτα με τον διαχειριστη.Και δεν βρισκω τον λογο γιατι αυτο οι κοπανοι το χαρακτηριζουν ρατσισμο.Στο τελος τελος για οσους αγαπουν πολυ την Ελλαδα υπαρχει αλλη λεξη ο φιλελλην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Σχορτσιανίτης δηλαδή δεν είναι έλληνας μόνο επειδή είναι μαύρος ? ?Κι ας παίζει στην εθνική ? Κι ας αγαπάει την Ελλάδα. Κι ας είναι ένας γονιός του έλληνας ? Αν έτσι πιστέυετε άντε να πάτε να κάνετε όλοι σας τεστ γονιδίων για να δείτε πόσο τοις εκατό έλληνες είστε και όποιος δεν είναι 100% έλληνας, γιατί 10-100 γενιές πριν ένας πρόγονός του τεκνοποίησε με αλλόφυλο/η, τότε δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη χώρ, ακόμα και αν το δέρμα του είναι λευκό ή μιλά άπταιστα ελληνικά ή αν ακούει εθνικό ύμνο και ανατριχιάζει από συγκίνηση.
    Υ.Γ.Για τους πολύ θερμόαιμους αναφέρω ότι δεν ανήκω σε αριστεριστική οργάνωση. Απλά βάζω το μυαλό μου να σκεφτεί πριν γράψω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμε, μην το συνεχίζεις και ιδίως μην αναφέρεις την λέξη "μυαλό" η την αυτή αιτίαση στα μπαρουφολογηματα σου.
    Ναι ο Σχορτσιανιτης ειναι τοσο "Ελληνας" οσο ενας Ελληνας μπορει να είναι "Κινέζος".
    Οταν μορφολογικως ανήκεις στην Αρια φυλη οταν όλοι σου οι πρόγονοι σε απόσταση 6 και πλέον γενεών ειναι Ελληνες, και βάσει των βιολογικων κανόνων κληρονομικοτητος, τοτε ανήκεις στην ψυχοσωματική ιδιοσυστασία συγκεκριμένου φυλετικού κλάδου.
    Ενας ημι-αραπης γονιδιακως, αλλα παντελώς αράπης μορφολογικως, ΤΥΓΧΑΝΕΙ φορέας μη νεγροειδών γονιδίων αλλα δεν εχουν εκδηλωθεί, διοτι ο νεγρος υπερισχύει γονιδιακα του λευκού σε τυχόν πρόσμειξη.
    Ο απόγονος του Σκορτσιανιτη θα πρέπει να ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΕΤΑΙ διαδοχικά για ΕΞΗ γενεές με αμιγώς λευκούς για να απαλειφθεί η γονιδιακοτητα του και εαν το αναλύσουμε επαγωγικώς τοτε μιλάμε για δεκάδες νεγροειδων προσμείξεων σε βάθος χρόνου μεχρι την ΕΞΑΛΕΙΨΗ τους.

    Ενας Αράπης ειναι τοσο "Ελληνας" οσο ενα κυνηγόσκυλο ειναι "πεκινουά", ομιλούμε περι διαφορετικής ψυχοσυνθεσεως, περι διαφορετικής φυλετικοτητος, περι διαφορετικής φύσεως, η Ελλαδα για εναν νέγρο δεν μπορεί να ειναι οτι είναι η Ελλαδα για τον γενεσιουργό της, όπως ακριβώς μια κατοικία ανθρώπου που αγαπα ενας σκύλος δεν μπορεί να ΕΧΕΙ την ίδια αξία για εναν σκύλο σε σχέση με τον άνθρωπο που την δημιούργησε.
    Και εμένα μου αρεσει ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ο Ιαπωνικος πολιτισμός, επισης σε κάποιον μπορεί να του αρέσουν ιδιαίτερα οι αρκούδες, οι λυκοι και τα γεράκια, αλλα ουτε εγω πρόκειται ποτε μου να γίνω Ιαπων διότι δεν εχω γεννηθεί Ιαπων, ουτε οι λοιποι ανήκοντες σε διαφορετικό ειδος θα μπορούσαν να εγγίσουν οντολογικά αυτην την διαφορετική φύση, παρα μονον να την θωρούν υπο το δικο τους πρίσμα και το δικο τους κοσμοείδωλο άλλα ως εξωγενείς αλλότριες και παρατηρητικές υποκειμενικότητες ανευ οιασδήποτε εγγενούς σχέσεως με αυτην.

    Με λιγα λόγια, εαν υποθετικά ενα ματσο αράπηδες ερχόντουσαν στην Ελλαδα και αντικαθιστούσαν τους Ελληνες, και εαν υποθετικά θεωρούσαμε οτι δεν θα άλλαζαν το όνομα αυτης της χώρας, τοτε αυτό θα ηταν και το μοναδικό κοινό που θα απέμενε σε αυτην την αλλοτριωμένη "Ελλαδα" των υποσαχαριων, οι οποίοι προφανώς θα κουβαλούσαν την φυση τους μετονομάζοντας και οχι μετουσιώνοντας την ανευ της ιδιας τους θεμελιώδους βιολογικης ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΕΩΣ.

    Τριτοκοσμισμος, κανιβαλισμος, νομαδισμος, ερείπωση και αποκτήνωση η οποια ομως θα φερει το όνομα "Ελλαδα".
    Προσέτι θα μπορούσαμε να βαπτίσουμε εναν αετο ως "καρχαρία" και να είχαμε την απαίτηση να κολυμπήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Joachimpeiper, γιατί σου αρέσει ιδιαίτερα ο Ιαπωνικός πολιτισμός;
      Προσωπικά ζώ και εργάζομαι στην Ιαπωνία, έχω Ιαπωνέζα γυναίκα και τολμώ να πώ πως η γυναίκα μου (και η συντριπτική πλειοψηφία των Ιαπώνων) θεωρούν τον Ελληνικό πολιτισμό τέλειο. ΤΕΛΕΙΟ, τελεία και παύλα. Δυστυχώς, οι Ιάπωνες τουρίστες έχουν πολλές θλιβερές ιστορίες να διηγηθούν απο την Ελλάδα: απο τον ταξιτζή που τους έκλεψε έως τον μαγαζάτορα που τους σέρβιρε προσχθεσινό φαγητό αποκαλώντας τους "κινέζους".

      Για τον Ανώνυμο, απλώς να του αναφέρω πως το να αγαπάς μια χώρα ή τον πολιτισμό της είναι φυσικό. Η γυναίκα μου ήθελε να πηγαίνει στο μουσείο της Ακρόπολης κάθε εβδομάδα (και μιλάμε για πεντάωρες επισκέψεις κάθε φορά). Είχε τσακωθεί με Έλληνες νεαρούς που άγγιζαν τα αγάλματα και με τουρίστες που δεν έδειχναν σεβασμό στο μέρος. Αυτό όμως δεν την κάνει Ελληνίδα. Το παιδί μου δεν θα είναι Έλληνας όπως και εγώ δεν είμαι Ιάπωνας. Δεν είναι ντροπή να μην είσαι Έλληνας, αλλά αντίθετα είναι ξεφτίλα το να μην παραδέχεσαι την καταγωγή σου. Ο αράπης που νιώθει Έλληνας ή αγαπά την Ελλάδα είναι σεβαστός, σεβαστότερος απο έναν Έλληνα που την μισεί, αν θέλεις. Αλλά ο Έλληνας είναι Έλληνας, ο αράπης μαύρος και ο Ιάπωνας σχιστομάτης.

      Στέλιος

      Διαγραφή
    2. Εσύ Στέλιο είσαι "εθνικιστής" με γυναίκα γιαπωνέζα..;!
      Και ως προς τι η απορία για τον Ιαπωνικό πολιτισμό...;
      Και μόνο ο Κώδικας Τιμής που έχουν και οι Αρχές τους είναι σεβαστές και άξιες σεβασμού

      Εθνικιστής Ιωαννίνων

      Διαγραφή
    3. Ναι, είμαιΈλληνας, αγαπώ την πατρίδα μου περισσότερο απο οτιδήποτε άλλο και φροντίζω να Την διαφημίζω παντού. Νιώθω και δηλώνω Εθνικοσοσιαλιστής. Χωρίς εισαγωγικά. Ή μήπως το να έχω Ιαπωνέζα γυναίκα μου αναιρεί το προνόμιο του να είμαι Έλληνας; Ή αν είχα Ελληνίδα γυναίκα θα αγαπούσα περισσότερο την πατρίδα μου;

      Ο κώδικας τιμής των Ιαπώνων βασίζεται στους νόμους του Δράκοντα. Ο Ιαπωνικός πολιτισμός είναι ουσιαστικά μια ρέπλικα της Σπάρτης, γι αυτό είναι τόσο "τραβηχτικός" στους Έλληνες.

      Στέλιος

      Διαγραφή
    4. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ28 Μαρτίου 2013 στις 1:49 μ.μ.

      Αγαπητέ Στέλιο, δεν αμφισβητώ ότι αγαπάς την Ελλάδα και το ίδιο κάνει η σύζυγός σου.

      Κι εγώ θαυμάζω τον Ιαπωνικό πολιτισμό.

      Όμως φίλε μου εσύ παραβίασες τον νόμο του Αίματος.

      Παντρεύτηκες μια γυναίκα που δεν ανήκει στην Λευκή Φυλή.

      Πώς δηλώνεις εθνικοσοσιαλιστής και την ίδια στιγμή νοθεύεις το αίμα της Φυλής σου ;;

      Το παιδί σου τι θα είναι ;; Τι θα αισθάνεται ;; Έλλην ή Ιάπωνας ;; Λευκός ή Ασιάτης ;;

      Είμαι σίγουρος ότι η γυναίκα σου είναι πολύ καλή και αξιαγάπητη και αγαπάει την Ελλάδα.

      Δυστυχώς όμως δεν ανήκει στην Φυλή μας.

      Το ότι θαυμάζουμε τον Ιαπωνικό πολιτισμό δεν σημαίνει ότι πρέπει να έρθουμε και σε επιμειξία με τους Ιάπωνες.

      Η επιλογή συντρόφου και η τεκνοποίηση - σύμφωνα με τον εθνικοσοσιαλισμό που επικαλείσαι - πρέπει να αποσκοπεί στην διατήρηση της εθνοφυλετικής κοινότητας και δεν είναι "ατομική" υπόθεση του καθενός.

      Πώς παραβίασες αυτή την αρχή φίλε μου ;;

      Διαγραφή
    5. Τα λόγια σου πονάνε, αλλά πρέπει να παραδεχτώ πως έχεις δίκιο. Κάποιες φορές όμως, δεν σκέφτεσαι με το μυαλό αλλά με την ρημάδα την καρδιά (αν και όταν ερωτευτείς δεν σκέφτεσαι τίποτα)...

      Διαγραφή
  14. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ28 Μαρτίου 2013 στις 1:42 π.μ.

    Aνώνυμε 5:00, μην το τραβάς διότι είσαι 100% ΛΑΘΟΣ.

    Κατ'αρχήν ο Σχορτσιανίτης ΔΕΝ έχει Έλληνα πατέρα.

    Είναι υιοθετημένος.

    Όλη αυτή η ιστορία με τον δήθεν "Έλληνα" πατέρα του Σχορτσιανίτη - τον οποίο δεν έχει δει ποτέ κανείς - είναι ένα καλοστημένο παραμύθι των ΜΜΕ - και του ιδίου - για να γίνει αποδεκτός πιο εύκολα από τους Έλληνες.

    Μια μα'ι'μού ελληνοποίηση είναι και ο Σχορτσιανίτης, όπως και οι Αλβανοί που τους βάφτισαν "Έλληνες" για να μας φέρουν μετάλλια - με εξαίρεση τον Πύρρο Δήμα που είναι όντως Έλληνας.

    Όλοι αυτοί ήρθαν στην Ελλάδα για να χτίσουν μια καριέρα και όχι φυσικά διότι αισθάνονται Έλληνες.

    Μόνο όσοι ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ για την Ελλάδα μπορούν να ονομαστούν ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ, όπως οι Ήρωες Φιλέλληνες του 1821.

    ΕΛΛΗΝ γεννιέσαι, δεν γίνεσαι.

    Κι εγώ μπορεί να συμπαθώ τους Νορβηγούς και να με συναρπάζουν οι ιστορίες των Βίκινγς, μπορεί να πάω και στην Νορβηγία, αλλά ΔΕΝ θα είμαι ποτέ Νορβηγός.

    ΕΛΛΗΝΑΣ γεννήθηκα και έτσι θα πεθάνω.

    Ο Εθνισμός καθορίζεται από το Αίμα και όχι από την συμπάθεια ή τα χαρτιά της υπηκοότητας.

    Άλλο λοιπόν ο ΕΛΛΗΝ και άλλο ο ΦΙΛΕΛΛΗΝ.

    Στα υπόλοιπα με κάλυψε ο Joachimpeiper.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών