Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 16, 2013

ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ....!!!! ΕΚΤΕΘΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ...!!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι χώροι που διαδραματίζονται τα παρακάτω γεγονότα είναι στις Πολυτεχνειουπόλεις του Ζωγράφου.. Ένας σημαντικός λόγος όμως που συμβαίνουν αυτές οι εγκληματικές δραστηριότητες είναι γιατί πολύ απλά τις φοιτητικές εστίες τις διοικούν συνιστώσες της ακροαριστεράς (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) και του ΚΚΕ (ΠΚΣ), μετατρέποντάς τις σε εστίες ανομίας (εμπόριο ναρκωτικών) και κατασκηνώσεις λαθρομεταναστών.

Εκτεθειμένοι στον κίνδυνο βρίσκονται κάθε βράδυ εκατοντάδες φοιτητές...

Ιστορίες φόβου και ντροπής κρύβονται πίσω από τις πόρτες των φοιτητικών εστιών στην Πανεπιστημιούπολη.

Από κλοπές και διαρρήξεις μέχρι βιασμούς, οι σπουδαστές έχουν πολλά να διηγηθούν. Όσο πρόθυμοι, όμως, είναι να.....
ξετυλίξουν την προσωπική ιστορία τους ή την περιπέτεια που έζησε κάποιος φίλος τους, άλλο τόσο αρνητικοί είναι είναι να καταγγείλουν επώνυμα την ανασφάλεια που νιώθουν ακόμα και μέσα στο ίδιο το δωμάτιό τους.

Σύμφωνα με κυριακάτικη εφημερίδα, η Μαρία Τσολακίδου δέχτηκε επίθεση από έναν άγνωστο μέσα στις εστίες, ενώ η Ναταλία Χ. είδε τέσσερις άντρες με κουκούλες να τρέχουν καταπάνω της και πρόλαβε να γλιτώσει στο πάρα πέντε. Ήταν με μια φίλη της όταν δέχτηκε την πολυπληθή επίθεση έξω από τις εστίες. (newsbomb.gr)

4 σχόλια:

  1. ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΘΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΚΑΘ ΟΤΙΝ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ.ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΕΚΠΛΗΞΙΣ;ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΝΤΡΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΠΟΡΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΤΕ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΛΥΠΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλωσα απέναντι απο την εστία στα Ιλίσια, όταν την σκίζανε με καταστροφές, βαφές, με επινοικιάσεις σε κάθε απίθανο των δωματίων, όταν κάνανε επιθέσεις στους φύλακες για να μην φυλάνε ήτανε καλά;
    Και αυτά τα κάνανε απο εποχή 1980 και πέρα.

    Ας ζήσουν τώρα την πολυπολιτισμικότητα τους.
    Αλλά ξέχασα, τα σκύβαλα που προωθούν τέτοια πράγματα μένουν στα βόρεια προάστεια...
    εμφανίζονταν μόνο για καμιά πορεία με fallen παπουτσάκι και άλλες ακριβές μάρκες ρούχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε γαμώτο μου, ε γράψτε και κανένα καλό νέο ρε παιδιά!
    Δεν μπορεί, κάτι θα υπάρχει, σφίγγεται η καρδια μου διαβάζοντας την κατάντια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΛΑΣ!!! Τι καλο νεο ρε ζαγκλε; ακομα κ μια εγκυμοσυνη τη σημερον ημερα ειναι κατι που θεωρειτε "κακο". Εκει μας καταντησανε. Το καλο το νεο θα ερθει σε λιγο καιρο που θα παρουμε οτι μας ανηκει πισω.....

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών