Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 16, 2013

Ανάλυση "Επίκαιρα": Η Επέλαση της Χρυσής Αυγής

Πολιτική ανάλυση του Δημήτρη Κοτταρίδη στο περιοδικό "Επίκαιρα" σχετικά με την διεύρυνση της εκλογικής βάσης της Χρυσής Αυγής και τις θέσεις, δράσεις και την στρατηγική του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. 
"Με στόχο τη διεύρυνση της κομματικής της βάσης προς το Κέντρο κινείται η Χρυσή Αυγή, καθώς θεωρεί ότι η αδιαπραγμάτευτη αντιμνημονιακή της γραμμή αποδίδει και πως ήδη στο σκληρό πυρήνα της Δεξιάς κατοχυρώνεται ως ισχυρή δύναμη. Μπορεί η....
ανακοίνωση του κόμματος, μέσω της οποίας απάντησε στις έντονες επικρίσεις του Αντώνη Σαμαρά περί Ακροδεξιάς, να δημιούργησε αίσθηση, φαίνεται όμως πως αποτελεί συνειδητή επιλογή πλέον του Νίκου Μιχαλολιάκου να κινηθεί σ' έναν πιο «μετριοπαθή» δρόμο. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα διατηρήσει τις θέσεις και απόψεις του κόμματός του σε θέματα όπως το Μνημόνιο, τα εθνικά και το μεταναστευτικό. «Η Χρυσή Αυγή δεν είναι Ακροδεξιά, είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, η μόνη πολιτική δύναμη που ενισχύεται ραγδαία και σύντομα θα είναι κυρίαρχη», δηλώνουν χαρακτηριστικά. Η εκτίμησή τους είναι ότι η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να αποφύγει και νέα σκληρά μέτρα, τα οποία θα επιβάλει η τρόικα, και θεωρούν πως είναι πιθανό το ενδεχόμενο κοινωνικής έκρηξης.
Παράλληλα, επιμένουν πως οι.....

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/analush-epikaira#.UUTNa1fLtMg#ixzz2NjrUUp8Q

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών