Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 03, 2013

Δηλώσεις των Μπαρμπαρούση, Ηλιόπουλου για το θέμα της "διάλασης παίδων" της Χρυσής Αυγής..."Δεν θα αφήσουμε καμμια Ρεπούση να μάθει ανθελληνική ιστορία στα παιδιά μας", "Θα κάνουμε και κρυφα σχολεία αν χρειαστεί.."

Δείτε τα βίντεο...

5 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για την αξιοπρεπέστατη τοποθέτηση του Ηλιοπουλου, ΑΥΤΗ ειναι σταση ενδεικνυόμενη για εναν εθνικιστη, αυτο μας έλειπε να απολογηθούμε στα εβραιομαρξιστικα ανθρωποειδή αντι να απολογούνται αυτοι και το μιαρο καθεστώς σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...3 Μαρτίου 2013 στις 9:54 μ.μ.

    ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΛΕΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ!
    ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΒΕΡΟΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ4 Μαρτίου 2013 στις 9:30 π.μ.

    Μπράβο παλικάρια. Όχι τα παιδιά μας αλλά και εμείς οι ίδιοι πρέπει να πάμε γιατί με τόσο λάσπη που σπέρνουν όλοι σιγά σιγά θα ξεχάσουμε την ΙΣΤΟΡΙΑ μας. Και εγώ έχω δύο παιδιά το ένα Δ΄Δημοτικού και το άλλο βρέφος και ξέρω ότι δεν μαθαίνουν την πραγματική ιστορία της ΕΛΛΑΔΟΣ και αναγκάζομαι εγώ να την μαθαίνω στο παιδί μου. Και πάλι μπράβο.
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ , ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ , ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΒΕΡΟΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ4 Μαρτίου 2013 στις 9:40 π.μ.

    Μια ερώτηση στον Δημοσιογράφο : Εάν πεινάει το παιδί σου και ο γείτονά σου έχει και αυτός ένα παιδί που πεινάει και εσύ έχεις ένα αυγό που θα το δώσεις ρε γελοίε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΛΑΣ!!! φιλε περιπτερα δεν καταλαβες κατι ο μαλακας ο δημοσιογραφακος δεν τον ενοιαζε το παιδι του γειτονα που μπορει να πειναει κ "ειναι ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ" αλλα φαγωθηκε για τα καημενα τα πακιστανια που πεινανε. Ας του πει ομως καποιος του δημοσιογραφακου του κερατα οτι τα πακιστανια καλοπερνανε ξερει να τα συντηρει το κρατος που εχουν φτιαξει τα μασωνικα κομματα κ οτι τον ΕΛΛΗΝΑ τον θελουν να τον κανουν να γονατισει αλλα εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ..... Μπραβο κ παλι μπραβο στους λεβεντες της Χ.Α.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών