Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 25, 2013

Η "δημοσιογραφία" της Τατιάνας Σταφανίδου....;!;!

Δείτε πώς προσεγγίζει ένας δημοσιογράφος;!;! της Τατιάνας Στεφανίδου "πελάτες" για να την εκπομπή.....με το αζημίωτο φυσικά!

Δείτε μήνυμα που έστειλε στο FB στο επόμενο....θύμα του..




8 σχόλια:

  1. Αγράμματοι άνθρωποι που το "παίζουν" και δημοσιογράφοι...ούτε με την ελληνική γραφή δεν μπορεί να γράψει θέλει να περάσει και "μηνύματα" και να "ψαρέψει" πελάτες τρομάρα του...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις εκπομπές της Στεφανίδου και στις παρόμοιες άλλων σταθμών πρωταγωνιστούν πουτ@ανες, πούστηδες, ζιγκολό και κωλομπ@αραδες.

    Η Στεφανίδου ισχυρίζεται ότι ο πρώτος της γάμος με τον επιχειρηματία Σταυρόπουλο απέτυχε διότι παντρευτηκε πολύ νωρίς. Νωρίς εννοεί τα 25 χρονια, διότι αυτές οι πατσαβούρες θέλουν να ξεσκιστούν πρώτα από ένα σύνταγμα άνδρες και στα 35 να αναζητήσουν ένα μόνιμο θύμα, πολύ πλούσιο εννοείται για να του φορτωθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ....ΠΡΩΤΥΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ . ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΠΡΟΒΑΛΩΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ , ΜΑΖΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχως κατι τετοιες πουτανες στην ψυχη και στο σωμα προσπαθουν να καθιερωθουν σαν προτυπο δικην Χολλυγουντ στην νεολαια μας και ιδιως στις νεαρες Ελληνοπουλες.

    π.χ. στην χθεσινη παρελαση των μαθητων μια Σημαιοφορος επεσε.
    Ενα τσοντο-μπλογκ (υποστηριζον πρωτα τους ΚΚ και Αντωνακη και τωρα των απλυτων-Συριζα) αναρτησε μια προκλητικη; φωτογραφια της ατυχης μαθητριας την ωρα που προσπαθουσε να σηκωθη απο την ασφαλτο.
    Τιποτα το μπεμπτον μεχτι στιγμης αλλα αν δει καποιος την φωτο και το πουτανε 12ποντο σκαρπινι αλα Χολλυγουντ που φορουσε η μαθητρια πιθανον να ερθουν αλλοι συνειρμοι στο μυαλο του.

    Η γνωμη μου ειναι οτι οι παρελασεις ειναι να εξυψωσουν το Εθνικο και Θρησκευτικο συναισθημα των νεων μας και τιποτα αλλο.
    Για τα "αλλα" υπαρχει η πασαρελα της Στεφανιδου και την Μουνουγακη

    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνωμη λαθος:
      Το σωστο ειναι Μουνιγακη

      Πατρικιος

      Διαγραφή
  5. αυτο το ζωον δεν μπορουσε να χρησιμοποιησει την ελληνικη γραφη; βρε ηλιθιε χασομερι ενταξει πας για το μεροκαματα και καλα κανεις αλλα ρε καρακολι δεν μπορουσες να χρησιμοποιησεις ελληνικη γραφη ετσι ρε μασκα σε εμαθε ο πατερας και η μανα η δασκαλα σου βρε βλακα ετσι σε εμαθαν να γραφεις ;λυπαμει γιατι εισαι θλιβερος και πιστευω οτι εισαι νεο παιδι αλλα μαθε να μην προσκυνας για ενα φιλοδωρημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ, πολύ απλά δέν παρακολουθούμε καθόλου τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών