Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 25, 2013

Απόφαση ΣΟΚ: Το Υπουργείο Πολιτισμού καταργεί πίνακα με τον Παλαιών Πατρών Γερμανό από το Εθνικό Μουσείο...(Διαβάστε το λόγο)

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του blog μας ο εν λόγω πίνακας αναμένεται να καταργηθεί από σχολικά έντυπα, πινακοθήκες και να καεί τις επόμενες ημέρες καθώς αναπαριστά μορφές που.....αναβιώνουν τον "φιασιμός/ναζισμό"...

Σε περίπτωση που δεν καταλαβαίνετε τι θέλουμε να πούμε παρουσιάζουμε ακριβώς το λόγο που ο πίνακας μπαίνει στη "black list" του Υπ. Πολιτισμού και με απόφαση του Σαμαρά και των λοιπών δυνάμεων του "συνταγματικού τόξου" λογοκρίνεται από παντού.



Ούτε ένας, ούτε 2 αλλά εφτά πρωταγωνιστές (η πλειοψηφία) χαιρετά τον Παλαιών Πατρών Γερμανό και τρόπο που παραπέμπει σε....ναζιστικές περιόδους!

Ο πίνακας φιλοτεχνήθηκε από τον Ιταλό Ζωγράφο Λιππαρίνι λίγο μετά την έναρξη της επαναστάσεως και εκτίθεται στο Εθνικό Μουσείο

6 σχόλια:

  1. Υποθέτω οτι το άρθρο εχει ειρωνικό τονο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Πάϊπερ νομίζω ότι είναι ρητορικό το ερώτημά σου...

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. ειναι γελοιοι.......ανθρωπακια,πρακτορισκοι...........προδοτες κυναιδοι του αισχυστου ειδους.

      Διαγραφή
  2. Όλα γίνονται με πρόγραμμα. Ελληνισμός και χριστιανισμός πάνε μαζί. Πάντα η εκκλησία είναι μπροστά και στηρίζει την πατρίδα. Γι΄ αυτό και έχουν λόγους κάποιοι να την πολεμάνε.
    Δέστε τι γίνεται στην Κύπρο. Ο Κύπρου Χρυσόστομος προσφέρει όλη την περιουσία της εκκλησίας στη διάσωση της πατρίδας. Χθες δήλωσε πως η εκκλησία έχασε πέραν των εκατό εκατομμυρίων από την εξυγείανση των τραπεζών αλλά δεν στενοχωριέται καθόλου. ``Εκείνο που χρειάζεται αυτή τη στιγμή`` είπε `` είναι να στηρίξουμε τον κόσμο σαν εκκλησία για να μην πεινάσει κανένας``.
    Μάγκας και πατριώτης ο Αρχιεπίσκοπος της Κύπρου. Για να βλέπουν μερικοί πως η εκκλησία χρειάζεται να έχει δύναμη. Στην κατάλληλη στιγμή δίνει τη μάχη της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πισω απο ολα αυτα ειναι οι εβραιοι ....τα παρασιτα των εθνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών