Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 24, 2013

Τα τουρκικά ΜΜΕ οργιάζουν για τη νέα "Μεγάλη Τουρκία" μέχρι τη Θεσσαλονίκη και στην Ελλάδα οι πολιτικάντηδες ονειρεύονται "ελληνοτουρκική φιλία"

Η τουρκική εφημερίδα, Milliyet, σε δημοσίευμα της στις 23 Μαρτίου, εμφανίζει το χάρτη της "νέας Τουρκίας" που περιλαμβάνει εκτός των άλλων και ολόκληρη την Κύπρο, (με κίτρινο χρώμα ), καθώς και την βόρειο Ελλάδα μέχρι τις… παρυφές της Θεσσαλονίκης.

Στα τουρκικά εδάφη επίσης περιλαμβάνονται και όλες οι βόρειες επαρχίες της Συρίας που σφαδάζεται από τον εμφύλιο, με Τούρκους αξιωματικούς να εκπαιδεύουν και να καθοδηγούν τους αντάρτες, καθώς και όλες οι πετρελαιοφόρες περιοχές του βορείου Ιράκ, όπου η Τουρκία ελέγχει απόλυτα τον Κούρδο ηγέτη, Μεσούτ Μπαρανί.

Η τουρκική εφημερίδα επιζητά την.....
αναβίωση του παλιού κεμαλικού σχεδίου, υπό την καθοδήγηση της νεοοθωμανικής Τουρκίας του Ερντογάν, που περιλάμβανε παλιά εδάφη της Οθωμανικής αυτοκρατορίας πριν αυτή καταρρεύσει οριστικά κατά τον Α' παγκόσμιο πόλεμο.

Εδική αναφορά γίνεται για το περίφημο μήνυμα του Αμντουλάχ Οτσαλάν από τις φυλακές του Ιμραλή, όπου κάλεσε το κουρδικό ΡΚΚ για κατάπαυση πυρός και ανακωχή με τον τουρκικό στρατό, ενώ ιδιαίτερη μνεία γίνεται στο "συγγνώμη" του Ισραήλ στην Τουρκία που για τους οθωμανούς σημαίνει ταυτόχρονα το "ok" για κυριαρχία τους στη Μεσόγειο.

Στο ίδιο άρθρο γίνεται ιδιαίτερες επικλήσεις στην περίοδο του Κεμάλ και την ανάγκη που υπάρχει αυτή τη στιγμή να αναζητήσει η Τουρκία την ολική κυριαρχία της στη Μεσόγειο και τα Βαλκάνια καθώς οι καιροί είναι ευοίωνοι.

Η εφημερίδα Milliyet δυστυχώς δεν αποτελεί την εξαίρεση αλλά τον κανόνα του δημοσίου λόγου στη γείτονα χώρα, με τις περισσότερες των εφημερίδων να προβάλλουν τη ρητορική της "Μεγάλης Τουρκίας".

Κάποιοι ευτυχώς όμως Πιστοί στην Ιδεά του Ελληνισμού έχουν ορκιστεί να φυλάνε Θερμοπύλες, μέχρι την Τελική Νίκη και ας έχουν να αντιμετωπίσουν εκατοντάδες Εφιάλτες και εκατομμύρια "βαρβάρους"

3 σχόλια:

  1. Αυτοί καλά κάνουν,εμείς τι λέμε και προπάντων τι πράτουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Χωρίς Εθνική κυβέρνηση δεν μπορούμε να κάνουμε θαύματα, έτσι δεν είναι; Όταν έχεις δυο γενιές Ελλήνων με πολτοποιημένο μυαλό απο την μαρξιστική λαίλαπα, όταν έχεις απωλέσει Εθνική κυριαρχία, όταν οι εβραίοι ελέγχουν τις δομές του κράτους κλπ δεν έχεις αυταπάτες. Θα προχωρήσουμε μπροστά αλλά μεβήμα αργό. Θα προχωρήσουμε πάντως! Το ζήτημα είναι να γεμίσει πάλι η Πατρίδα με Έλληνες Πολίτες. Όταν γίνει αυτό, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους...

      Στέλιος

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών