Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 24, 2013

Θρασύτατη ανακοίνωση των τούρκων για την Κύπρο.."Δεν είστε η διοίκηση του νησιού"

Λάδι στη φωτιά έρχεται να ρίξει ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, η οποία προειδοποιεί την κυπριακή πλευρά λέγοντας ότι «δεν πρέπει να αυταπατώνται ότι είναι οι μοναδικοί ιδιοκτήτες του νησιού γιατί αυτό μπορεί να προκαλέσει νέα κρίση στην περιοχή».
 
Όπως μεταδίδεται από τουρκικά και τουρκοκυπριακά ΜΜΕ και σύμφωνα με το 24h.com.cy, το τουρκικό ΥΠΕΞ στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι..... η σκέψη από την ελληνοκυπριακή διοίκηση να υποδειχθούν οι κοινοί φυσικοί πόροι του νησιού ως εγγύηση σε ένα επενδυτικό ταμείο αλληλεγγύης ή άλλο μοντέλο δανειοδότησης που θα δημιουργηθεί λόγω της οικονομικής κρίσης στην οποία βρίσκεται και να αυταπατώνται ότι είναι οι μόνοι ιδιοκτήτες της Κύπρου, μπορεί να προκαλέσει μια νέα κρίση στην περιοχή.
Κάνει δε λόγο για παράκαμψη των θεμελιωδών δικαιωμάτων του τουρκοκυπριακού λαού στις φυσικές πηγές που είναι «ένα επικίνδυνο σημάδι ότι μπορεί να προκληθεί μια νέα κρίση στην περιοχή». 
(newsbeast.gr)

2 σχόλια:

  1. Τώρα που τα ξαναβρήκαν με τους «περιούσιους» (οι οποίοι στην χώρα μας δέν πληρώνουν φόρους http://ygro-pyr.blogspot.gr/2013/03/blog-post_1499.html) μας περιμένουν πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις. Άραγε θα συνεχιστούν και οι κοινές στρατιωτικές ασκήσεις μαζί τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς που νίκησαν οι Εβραίοι στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο μέσω των υπηρετών τους, και σώθηκε η ανθρωπότης. Ζήτω η "δημοκρατία" που μας επέβαλαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών