Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 31, 2013

ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΠΑΝΙΗΛΙΘΙΕ: "Σύντροφοι" του Ριζοσπάστη καταγγέλουν το ΚΚΕ για στοχοποίησή τους και μη καταβολή δεδουλευμένων..

Η επιστολή των εργαζομένων προς την ΕΣΗΕΑ

Συνάδελφοι,

Απευθυνόμαστε ακόμα μία φορά σε εσάς για να σας ενημερώσουμε ότι ο «χορός» των πιέσεων, της απαξίωσης και της απομόνωσης εκ μέρους της διεύθυνσης του Ριζοσπάστη σε βάρος μας καλά κρατεί και κλιμακώνεται…

Τελευταίο «κρούσμα» η νέα συκοφαντική, άνανδρη και δόλια δημοσίευση των ονομάτων μας σήμερα στις σελίδες του «Ρ» (σελίδα 45) με αφορμή τη χθεσινή εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων για μη καταβολή δεδουλευμένων.

Δε μας εκπλήσσει πλέον το ασύλληπτο γεγονός η ίδια η εφημερίδα να στοχοποιεί τους εργαζόμενούς της. Αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά. Σας υπενθυμίζουμε ότι....

την ίδια απρέπεια είχαν διαπράξει όταν απευθυνθήκαμε στην ΕΣΗΕΑ καλώντας την να παρέμβει για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων μας.

Όμως προκαλεί εντύπωση η διαστρέβλωση της πραγματικότητας που επιχειρείται μέσα από το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Αναφέρεται για παράδειγμα, ότι συζητήθηκαν στο δικαστήριο τα ασφαλιστικά μέτρα για άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων. Αποσιωπούν όμως ότι πρόκειται για δεδουλευμένα 6 μηνών που παραμένουν τόσα μετά και από την πληρωμή 1,5 μισθού (εξόφληση Αυγούστου και Σεπτέμβρη) στις 15 Μάρτη. Πράγματι στο δικαστήριο δήλωσαν ότι «γίνεται προσπάθεια να εξοφληθούν τα δεδουλευμένα όλων των εργαζομένων και να ομαλοποιηθούν οι πληρωμές».

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι την αναγκαστική προσφυγή μας στα ένδικα μέσα (εξώδικο και ασφαλιστικά) η διεύθυνση της εφημερίδας επαναλάμβανε μονότονα ότι «δε ξέρουμε πότε θα γίνουν πληρωμές» και πως «η κατάσταση θα χειροτερέψει», αδιαφορώντας για την κατάσταση ανέχειας που είχαμε περιέλθει εμείς και οι οικογένειές μας και που φυσικά συνεχίζεται. Εξάλλου αυτό είχε δηλώσει η διεύθυνση και στη συνάντηση που είχε με το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ στις 8 Φλεβάρη.

Η αλήθεια είναι επίσης, ότι μόνο μετά τα ένδικα μέσα και τη προσφυγή της ΕΣΗΕΑ στο ΣΕΠΕ η διεύθυνση της εφημερίδας δεσμεύτηκε γραπτώς στη συνάντηση που είχαν την περασμένη Τετάρτη ότι θα ξεκινήσει από 1 Απρίλη να πληρώνει κανονικά και από τις 22 Απρίλη θα ξεκινήσει και αποπληρωμή των δεδουλευμένων σε 12 ισόποσες δόσεις. Αλήθεια γιατί δεν το έχουν ανακοινώσει στους εργαζόμενους;

Από τη πρώτη στιγμή είχαμε διατρανώσει τη θέλησή μας να αγωνιστούμε για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων μας με κάθε πρόσφορο μέσο. Αυτό κάναμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Καλούμε το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ να αναλάβει πρωτοβουλίες και να τοποθετηθεί πάνω στις τελευταίες εξελίξεις.

Τα ονόματά μας αναφέρονται στο σημερινό «Ρ». Για την «αντιγραφή»: Παναγιώτης Κακαλής, Γιώργος Μιχαηλάρης, Βασίλης Παπαγεωργίου, Χριστίνα Μαυροπούλου.


Το δημοσίευμα του Ριζοσπάστη:

Ασφαλιστικά μέτρα κατά του «Ριζοσπάστη»

Συζητήθηκε χτες στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων τεσσάρων εργαζομένων στο «Ριζοσπάστη» (Π. Κακαλής, Β. Παπαγεωργίου, Γ. Μιχαηλάρης, Χρ. Μαυροπούλου), με την οποία ζητούν την άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων τους. Εκ μέρους της εφημερίδας, ειπώθηκε ότι γίνεται προσπάθεια να εξοφληθούν τα δεδουλευμένα όλων των εργαζομένων και να ομαλοποιηθούν οι πληρωμές, παρά τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες του Κόμματος και του «Ριζοσπάστη». Ηδη έχουν πληρωθεί δύο μισθοί από τα οφειλόμενα στους εργαζόμενους, οι οποίοι βεβαίως γνωρίζουν τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες της εφημερίδας, αλλά και τις τεράστιες προσπάθειες να αντιμετωπιστούν όσο γίνεται πιο γρήγορα οι δικές τους οικονομικές δυσκολίες. Η απόφαση αναμένεται τις επόμενες μέρες

2 σχόλια:

  1. Αναφέρουν τόσο ξεδιάντροπα πως έχουν οικονομικές δυσκολίες... τόσο ξεφτίλες πιά; το ΚΚΕ είχε αφίσες σε ιλλουστρασιόν χαρτί στις τελευταίες εκλογές! Άσε τις κρατικές επιχορηγήσεις, άσε τους μισθούς των βουλευτών τους, άσε τα κληροδοτήματα που δίνουν οι παλαιοπροδότες που σιγά - σιγά ψοφάνε. Επίσης τόσα ρούβλια που στο διάολο τα βάλανε; μπάς και έχουν φτιάξει κανένα κρυφό μαυσωλείο του αρχιδολοφόνου και κίναιδου Βελουχιώτη; Η Χρυσή Αυγή θα κάνει την μεγαλύτερη εκδούλευση στην Πατρίδα όταν διατάξει τον οικονομικό έλεγχο της κόκκινης συμμορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΚΚΕ!!!! ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ!!!! ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ!!! ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!! ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΤΣΙΦΟΥΤΙΔΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών