Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 31, 2013

Άλλο ένα "ρατσιστικό" έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας...Νιγηριανοί πρεζέμποροι χτυπιούνται για ένα κινητό και το αποκαλύπτει το Indymedia!!!!!

Η αναρχογιάφκα του διαδικτύου μετέφερε χθες (εδώ) μια ακόμη....."είδηση" για φαινόμενα "ρατσιστικής βίας" στο κέντρο των Αθηνών...

"Θύμα" ένας "άτυχος" μετανάστης που βρέθηκε αιμόφυρτος, κατά το ρεπορτάζ των αναρχοκομμουνιστών, ύστερα από ξυλοδαρμό των "κακών φασιστών" που βρίσκονταν στο παρακείμενο μαγαζί της Βαρβακείου αγοράς. (Ορυμαγδός πληροφοριών για να φανεί αληθινό το ψέμα τους)

Δεν πρόλαβαν να περάσουν παρά λίγα λεπτά και οι γνωστοί - άγνωστοι παρακρατικοί χρηματοδοτούμενοι του Soros ξεβρακώθηκαν "εντός οικίας" από.....
αναγνώστη τους που έσπευσε να διευκρινίσει ότι, όντας αυτόπτης μάρτυς του περιστατικού, ο ξυλοδαρμός δεν ήταν τίποτε άλλο παρά διαπληκτισμός μεταξύ λαθρομεταναστών - βαποράκια ηρωίνης εκ Νιγηρίας!!!!

Ένας "αφροέλληνας" που θα έλεγε και ο Βαλλιανάτος και η Παπαρήγα έμπορος ναρκωτικών ή πρεζάκι, προσπάθησε να κλέψει το κινητό ενός άλλου ομόφυλού του και τελικά ο ένας κατέληξε αιμόφυρτος.

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ Indymedia...

αν δεν μας πιστεύετε δείτε τα ντοκουμέντα για πώς αυτοξεφτιλίζονται οι άθλιοι προβοκάτορες-πρακτορίσκοι των ξένων πρεσβειών.


Υ.Γ.
"Σύντροφοι" μήπως να αλλάζατε το status σε "ομόφυλη - υποσαχάρια βια";


3 σχόλια:

  1. Προσέξτε με τι ευκολία, στο 1ο σχόλιο,στοχοποιούν αθώο κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως ξέρει κανείς το καθεστώς του Indymedia; Δηλαδή, ποιός είναι ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του URL. Δεν έπρεπε να είχε κλείσει αφού λένε ότι είναι μέσα σε πανεπιστημιακό χώρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εν αναμονή απόδωσης τού περιστατικού στή Χρυσή Αυγή .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών