Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 08, 2013

Νέες προκλήσεις από σκοπιανό διπλωμάτη... «Οι Έλληνες, είναι ένας λαός χωρίς ταυτότητα και φοβούνται την ταυτότητά μας»

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ; Με αυτούς τους διπλωμάτες διαπραγματευόμαστε την ονομασία;
 
Άνομη η συνθήκη του Βουκουρεστίου... Η Ελλάδα είναι ένα τεχνητό κράτος

Ο πρέσβης Σλόμπονταν Τσάσουλε και ο δημοσιογράφος και πολιτικός αναλυτής Λιούμπομιρ Γκάιντοφ έδωσαν, χθες, διάλεξη στην Μπίτολα των Σκοπίων,  με θέμα «Η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων στα Σκόπια και τα 100 χρόνια από τη Συνθήκη του Βουκουρεστίου».

Ο πρέσβης Τσάσουλε δήλωσε ενώπιον των φοιτητών ότι..... η Συνθήκη του Βουκουρεστίου αντιπροσωπεύει έναν αιώνα ανομίας.

Η Συνθήκη του Βουκουρεστίου δεν είναι μία νομική πράξη ως προς το περιεχόμενο και την ποιότητά της, αλλά μια συμφωνία για τη διευθέτηση μιας περιοχής που δεν ανήκε σε κανένα από τα κράτη που συμμετείχαν στην εν λόγω συμφωνία.

Δυστυχώς η συμφωνία αυτή επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια από τη Συνθήκη των Βερσαλλιών, η οποία με τη σειρά της έγινε το θεμέλιο της σύγχρονης Ευρώπης και των διαδικασιών ενοποίησής της, αξιολόγησε ο Πρέσβης Τσάσουλε.

«Στην περίπτωση της χώρας μας- δήλωσε ο Σλάβος Πρέσβης- με τη χρησιμοποίηση προηγούμενων δεδομένων, κατελήφθη η κυριαρχία του έθνους μας από τη Συνθήκη του Βουκουρεστίου που συστηματοποιήθηκε με την ειρηνευτική συμφωνία των Βερσαλλιών και οι Έλληνες καταχρηστικά επιμένουν βάσει αυτών, στην αλλαγή της ταυτότητάς μας και στην αλλαγή του ονόματός μας καθώς και άλλες ιδιαιτερότητες.

»Το μεγαλύτερο παράλογο για τα Σκόπια είναι πως ένα τεχνητό έθνος, όπως είναι το ελληνικό, που δεν συγκρίνεται με το λαό μας που ξαναγεννήθηκε και έχει εμπεριστατωμένο ιστορικό βάθος πολιτισμού και μακροχρόνια ταυτότητα. Και αυτός είναι ακριβώς ο λόγος. Οι Έλληνες, που είναι ένας λαός χωρίς ταυτότητα, φοβούνται την ταυτότητά μας», επεσήμανε ο Τσάσουλε.

Εξάλλου, στην ομιλία του, ο Λιούμπομιρ Γκάιντοφ, επεσήμανε ότι είχε μεγάλη επιτυχία για τα Σκόπια, ότι ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, ‘βάζει’ τη Ρωσία στα Βαλκάνια.

«Πιστεύω ότι  όταν ο Γ.Γ. του ΟΗΕ, Μπαν Κι-μοον, είχε προγραμματίσει να επισκεφθεί το Βελιγράδι και την Πρίστινα, άλλαξε, όμως,  το πρόγραμμά του όταν είδε ότι ο Πούτιν κάλεσε τον πρωθυπουργό μας Νίκολα Γκρούεφσκι να πάει στην Αγία Πετρούπολη,  και αποφάσισε να επισκεφθεί την Οχρίδα και τα Σκόπια.

 Στη συνέχεια, μάλιστα είπε, ότι ασκήσει πίεση στον Έλληνα πρωθυπουργό για να επιλύσει όσο το δυνατόν συντομότερα την ελληνο-σκοπιανή διαμάχη για το αμφισβητούμενο όνομα», δήλωσε ο Γκάιντοφ.

--
The Hellenic Information Team

3 σχόλια:

  1. Στο χωριό μου με την βαριά Χαλκιδικιώτικη διάλεκτο λέμε (λιεμι):
    "Ξις τα μπουμπρέκιας μι τουν γκασμά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΟΙ ΕΛΛΛΗΝΕΣ....ΛΑΟΣ ....ΧΩΡΙΣ(!!!!!) ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ" ΤΑΔΕ ΕΦΗ μια Σλαβοβουλγαρικη ΜΑΪΜΟΎ -κατσαρίδα της ΣΤΕΠΑΣ που ούτε και οι ιδιοι δεν ξέρουν ποιος ειναι ο πατέρας τους και ψάχνουν να βαπτίσουν τα σλαβοβουλγαρικα "Μακεδονικά".

    Σαφώς ο ΠΙΘΗΚΑΣ βρίσκεται σε παροξυσμό αλλα εαν τα σκουλήκια που "διοικούν" τον τοπο είχαν ίχνος ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ αξιοπρέπειας θα ειχαν κλείσει τον λιμένα της Θεσσαλονίκης την ιδια στιγμή, ετσι να ψομολυσσαξουν τα διαβολοσκορπίσματα του Πανσλαβισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να χώρος να πάνε οι Συριζαίοι... για πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών