Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 08, 2013

Άρθρο του defencenet.gr: Θα μείνει η Χρυσή Αυγή το τελευταίο Εθνικό οχυρό..;

Ψύχραιμα, τεκμηριωμένα, αλλά και αποφασιστικά, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, αντιμετώπισε την επίσκεψη του Α.Σαμαρά και του μισού υπουργικού Συμβουλίου στην Τουρκία στην συνεδρίαση του "Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας" των δύο χωρών που μοιάζει πλέον με διαδικασία φινλανδοποίησης της χώρας μας από τον ισχυρό γείτονα.
Ολόκληρη η δηλωση του εθνικιστικού κόμματος έχει ως εξής:

"Πιστός στην γραμμή του "κουμπάρου" Καραμανλή, ο Σαμαράς έδωσε "γη και ύδωρ" στους τούρκους στο βωμό των επενδύσεων και της "ελληνοτουρκικής" φιλίας
Ο Ερντογάν χαρακτήρισε "τούρκους" και "ομοεθνείς" του τους...
μουσουλμάνους της Δυτικής Θράκης κατά παράβαση της συνθήκης της Λωζάνης, δήλωσε ότι η περιοχή μεταξύ της Ρόδου και του Καστελόριζου ανήκει στην τουρκική υφαλοκρηπίδα και πάνω απ'όλα έστειλε τον τουρκικό στόλο σε ασκήσεις στο Αιγαίο κατά παράβαση κάθε διπλωματικού "σαβουάρ βιβρ". Και τι του απάντησε ο Έλληνας πρωθυπουργός; «Η σημερινή μέρα, είναι μια καλή μέρα για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις".
Κατ' αυτό τον τρόπο o A. Σαμαράς ουσιαστικά αποδέχθηκε αυτό που είπε ο Ερντογάν ότι «Οι ομοεθνείς μας στη δυτική Θράκη και οι Ρωμιοί πολίτες μας στην Κωνσταντινούπολη θα είναι μια γέφυρα φιλίας. Οσο οι συνθήκες διαβίωσης τους θα είναι καλές αυτή η γέφυρα θα ισχυροποιείται». 
Αυτό αποτελεί έμμεση απειλή, παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας και καπέλωμα συλλήβδην των Ελλήνων μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης κατά παράβαση των συνθηκών της Λωζάνης, αυτό δηλαδή που χρόνια τώρα προωθεί η Άγκυρα στην Ελληνική Θράκη. Από την άλλη, ο Σαμαράς με την τοποθέτησή του περί "καλής ημέρας στις ελληνοτουρκικές σχέσεις" αποδέχθηκε de facto όλα τα ανθελληνικά που είπε από το πρωί ο Ερντογάν περί "υφαλοκρηπίδας", "βόρειας και νότιας Κύπρου" κλπ.
Οποιαδήποτε συζήτηση για τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα στο αρχιπέλαγος αποτελεί συνειδητή προδοσία. Ο Σαμαράς διέπραξε εθνικό έγκλημα σύροντας τη χώρα μας σε διάλογο με τους τούρκους. Η Χρυσή Αυγή κάνει γνωστό στους πάντες ότι: Το Αιγαίο είναι ελληνική θάλασσα και τα ενεργειακά κοιτάσματα της ελληνικής ΑΟΖ δεν τίθενται σε διαπραγμάτευση."
Χθες με την δήλωσή της αυτή η Χρυσή Αυγή έδειχνε η μοναδική δύναμη που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια φιλανδοποίησης της χωρας και να αποτρέψει απώλεια δικαιωμάτων της, ίσως και εδαφών...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

2 σχόλια:

  1. ΕΛΛΑΣ!!! Ειναι γνωστο πλεον ποιος ειναι ο σκοπος τους δεν μου κανει εντυπωση πια τιποτα. Ενα ομως εχω να πω οτι:



    ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝΕ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το defencenet einai βουλγαρικο ανθελληνικο μπλοκ--το ξερετε φιλοι του πασπαρτου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών