Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 08, 2013

Απάντηση Κασιδιάρη σε Πρετεντέρη


Απάντηση Κασιδιάρη σε Πρετεντέρη

Δε θίγομαι από τους βλακώδεις χαρακτηρισμούς και τις ανοησίες Πρετεντέρη, τις οποίες δεν είχα καν τον χρόνο και τη διάθεση να διαβάσω εν συνόλω (ενημερώθηκα απλά για τον αποτυχημένο τίτλο του εν λόγω φληναφήματος).

Τουλάχιστον οι Χρυσαυγίτες, όσο "ακραίοι" κι αν είναι, δεν παριστάνουν τους καραγκιόζηδες στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, πετώντας πλαστικές φιάλες σε διαιτητές αγώνων μπάσκετ.
 
Ασφαλώς δεν μπορούμε να κάνουμε και εμείς εμπάργκο 2 ωρών στον Πρετεντέρη, όπως έκανε ο... "ultra επαναστατικός και αντιμνημονιακός" Σύριζα, που.....
εκπρόσωποί του είναι πάντα "πρώτο τραπέζι πίστα" στις πολιτικές εκπομπές της ναυαρχίδας της μνημονιακής προπαγάνδας (mega). Στην Χρυσή Αυγή έχουν πολλά χρόνια να δώσουν βήμα οι εκπομπές αυτές, με εξαίρεση την τελευταία προεκλογική περίοδο, όταν βάσει νόμου έπρεπε να υπάρχουν εκπρόσωποι όλων των εκλεγμένων κομμάτων στα διάφορα πάνελ.
Τότε ο εν μνημονίω αδελφός του Ντερμπεντέρη, Μανώλης Καψής, μου είχε κλείσει πολύ δημοκρατικά τα μικρόφωνα και είχε διακόψει την παρέμβασή μου. Πρόλαβα όμως να αναφέρω ότι ορθώς τους πληρώνει με πολλά λεφτά ο Μπόμπολας και πως αν.......................

συνέχεια στο site της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών