Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 08, 2013

Το ζήσαμε και αυτό..Έβγαλε ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ και εγκαλεί τον ΣΚΑΙ για "μη δημοκρατικό διάλογο" στην εκπομπή του Τράγκα!

Διαβάστε ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ(ιστανικού) κόμματος:

"Χθες ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ έκανε την επιλογή να μεταδώσει εκπομπή προβολής της Χρυσής Αυγής και των πρακτικών της, με εμψυχωτή τον Γ. Τράγκα.

Δεν επρόκειτο για εκπομπή πολιτικού διαλόγου χωρίς αποκλεισμούς, ούτε για συνέντευξη με δημοσιογραφική αντίκρουση, αλλά για... τηλεοπτικό «στήσιμο» σε βάρος της δημοκρατικής νομιμότητας, για πράξη ουσιαστικού εγκωμιασμού της ναζιστικής βίας.

Δεν περιμέναμε ότι η συνεχής διολίσθηση στον λαϊκισμό, τη δημαγωγία και τη μονομέρεια πολλών εκπομπών του ΣΚΑΪ θα έφτανε στο σημείο αυτό.

Δημοκρατική ευθύνη δεν έχουν μόνο οι πολιτειακοί θεσμοί και τα όργανα του κράτους, αλλά και η κοινωνία των πολιτών, πρωτίστως δε τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης που λειτουργούν στο πλαίσιο του άρθρου 15 του Συντάγματος"

Ας αναρωτηθούν οι πασΤόκΟΙ πόσες φορές έχει καλεσθεί εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας, ανάμεσα τους και η "κρατική" ΕΡΤ μετά τις εκλογές του Ιουνίου..;
Πόσα πρόστιμα και αναφορές έχουν γίνει στα κανάλια από το ΕΣΡ για τη μη ορθή κατανομή του πολιτικού χρόνου τους στα κοινοβουλευτικά κόμματα;
Σε πόσες εκπομπές πολιτικού περιεχομένου έχει παρευρεθεί και εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής;

23 σχόλια:

  1. Τώρα που μας τελείωνει και το ΠΑΣΟΚ διαβάζουμε και τις πιο απίθανες ανακοινώσεις εκ μέρους του...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θρασος μεγατονων και εκατομμυριων πιθηκων απο τα ανθρωποειδη του ΠΑΣΟΚ που βγαζουν ανακοινωσεις για την 2 φορα που εβραιοκαπιταλιστικο καναλι βγαζει Χρυσαυγιτες να μιλησουν για τους εαυτους τους και που για 2 φορα δεν ειναι ολα τα καθεστωτικα αποκομματα μονα τους στους τηλεοπτικους δεκτες ωστε να βριζουν με δημοκρατικο τροπο παντα τους Χρυσαυγιτες χωρις φυσικα αυτοι να εχουν το δικαιωμα να απαντησουν.

    Τοσους μηνες υβριζεται δημοκρατικα η Χρυση ΑΥγη απο ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΔΗΜΑΡ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ ολημερις απο τα καθεστωτικα εβραιοκαναλα, = δημοκρατικοτητα για τα αποστηματα του ΠΑΣΟΚ

    Μια και μοναδικη φορα που βγαινουν εκπροσωποι της Χρυσης ΑΥγης να μιλησουν για τους εαυτους τους(αλλωστε κανεις απο το καθεστωτικο τοξο δεν καταδεχεται να βγαινει με την χρυση αυγη στο ιδιο πανελ)= ελλειψη δημοκρατιας για τα καρκινωματα του ΠΑΣΟΚ.


    Αναρωτιεμαι ποιους δεν εξοργιζει αυτη η αδιανοητη θρασυτητα των ΠΑΣΟΚΙΚΩΝ παρασιτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βενιζελεεεεεεεεεεε!!!!!!!!
    Χοντρο-Μαλακα δεν βρεχει.
    Σε φτυνει ο Ελληνικος Λαος!
    Αλλα που να το καταλαβης τετοιο παχυδερμο μουλαρι που εισαι. Αλλα τι μου φταινε τα μουλαρακια;

    Ας ξανα εκφραστω λοιπον:
    Τετοιος πουσταρας και προδοτης του Ελληνικου Εθνους που εισαι.


    Δεχομαι μυνησεις Δευτερα Τεταρτη και Παρασκευη στα γραφεια μου:
    Τονμπαζει και Σαχυνει γωνια
    Β'Οροφος
    Αθηναι



    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ καλή η εκπομπή εχθές παρ' όλα αυτά ο Τράγκας ήθελε να παγιδεύσει τον κύριο Ματθαιόπουλο και μάλλον το κατάφερε εν μέρη.
    Όπως και να έχει πάντως πιστεύω οτι θα έπρεπε στο θέμα της ρητορικής για τις αμλώσεις να είναι λίγο πιο ελαστικό και όχι κάθετο.
    Σίγουρα έχει σωστή λογική η θέση αυτή αλλά πιστεύω οτι είναι δύσκολο ακόμα για μια κοινωνία σαν αυτή της χώρας μας να το δεχτεί και να το κατανοήσει.
    Θα μπορούσε για παράδειγμα να παρουσιαστεί ως μια επιλογή της ΧΑ ώστε οι Ελληνίδες να είναι πιο προσεκτικές με τις επιλογές τους και να πρέπει να πληρώσουν κάποιο πολύ μεγάλο πρόστιμο σε περίπτωση που θέλουν να κάνουν διακοπή μιας φυσιολογικής κύησης, έτσι ώστε να αποτρέπονται απο παρόμοιες πρακτικές.
    Τέλος πάντων θα μπορούσε να παρουσιαστεί πιο διπλωματικά και όχι σαν μια κάθετη απαγόρευση, δεν είναι ανάγκη να ενεργοποιούνται τα ανάλογα ανακλαστικά.
    Επίσης κάτι άλλο, ας υπάρχει μια τομεοποίση στους βουλευτές εί δυνατόν, όταν καλούνται να δώσουν συνεντεύξεις να μπορούν να ανταπαντήσουν στον Τράγκα για παράδειγμα, οτι νόμους που δεν επιτρέπουν σε ανθρώπους με θέματα ψυχιατρικής βαριά εφαρμόζονται και σε άλλες ευρωπαικές χώρες.
    Να του κοβόταν ο βήχας, τώρα κατάφερε έμμεσα και παρουσίασε την ΧΑ ως οργάνωση υπέρ της ευγονικής (που γενικά εφαρμόζεται σε άλλες χώρες αλλά χρησιμοποιούν πονηρά διαφορετική ρητορική ώστε να το καλύπτουν).
    Δεν είναι ανάγκη να τους δίνουμε λαβές για να μας κρατάνε.
    Το σύστημα θα παίξει τα ρέστα του στην ανάσχεση της ΧΑ και πρέπει να είμαστε όλοι προετοιμασμένοι και με το παραπάνω.
    Καλή Δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο ποτε η Ευγονική ειναι κάτι "κακό" που απο αυτο μπορούν να κρατήσουν την ΧΑ?
    Όποιος θεωρεί οτι ενας καθυστερημένος οφείλει να αναπαράγεται και να ψηφίζει ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΣ για το μέλλον ολον μας προφανώς κρίνει εξ ιδίων όπερ και σίγουρα ψηφίζει είτε εβραιομπολσεβικους είτε εβραιοκαπιταλιστες, οπότε αυτό δεν αφορά εκ των ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ την ΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χμ, δεν το κατάλαβες πως το είπα, δεν είπα οτι είναι κακό, είπα οτι είναι περασμένο ως κάτι κακό στο υποσυνείδητο του κόσμου απο τα χρόνια προπαγάνδας και έτσι σίγουρα δημιουργεί εύκολα αντίθετους συνειρμούς προς την ΧΑ.
      Για να το πω πιο απλά, ο κόσμος έχει φάει τέτοια προπαγάνδα που θέλει προσοχή το πως ενεργοποιούνται ιδέες στις οποίες τον είχαν μπολιάσει αλλιώς.

      Διαγραφή
  6. Συμφωνω με τον προλαλησαντα ανωνυμο φιλο.Ο Τραγκας προκειμενου να πουλησει τη φυλλαδα του,επιασε κωτσο τον Ματθαιοπουλο.Αμηχανη σιωπη απο τους υπολοιπους.Ο Κασιδιαρης θα μπορουσε να σωσει τη κατασταση, γιατι ειναι δεινος ομιλητης, χρησιμοποιει επιχειρηματα για να στηριξει το λογο του, και γενικα ειναι , απεναντι στη γρια αλεπου τον Τραγκα.Η ευγονικη, ειναι ενα πολυ λεπτο ζητημα, απιτει ειδικο και προσεκτικο χειρισμο κατα περιπτωσιν, και δε ξεφουρνιζεται απροετοιμαστα και με υφος απολυτο σε μια συνεντευξη.Το ιδιο ισχυει και για το θεμα των αμβλωσεων.Φαουλ 2,κακως ποπλυ κακως.Απ τη γυναικεια σκοπια που το βλεπω με θυμωνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρά τα πήγαν οι Συναγωνιστές, και σταματήστε τις γκρίνιες.

      Θα πρέπει να καταλάβουν ΟΛΟΙ ότι η Φυλή μας ΠΕΘΑΙΝΕΙ, και απαιτούνται ΑΜΕΣΑ και ΔΡΑΣΤΙΚΑ μέτρα για να σωθεί.

      Πέρσι - 2012 - οι θάνατοι ξεπέρασαν για πρώτη φορά τις γεννήσεις στην Ελλάδα.

      Το Ελληνικό Έθνος ΠΕΘΑΙΝΕΙ, και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι εδώ για να χα'ι'δεύει αυτιά.

      Λυπάμαι που θυμώνεις αγαπητή ανώνυμη, αλλά ειδικά εσύ ως γυναίκα θα πρέπει να ξέρεις ότι από εσάς τις γυναίκες εξαρτάται η επιβίωση του Έθνους μας.

      Η άμβλωση ΔΕΝ είναι "προσωπική" επιλογή. Είναι ΕΓΚΛΗΜΑ ενώπιον του Έθνους. Τελεία και παύλα.

      Είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να δολοφονούνται πάνω από 100.000 αγέννητα Ελληνόπουλα κάθε χρόνο, και την ίδια στιγμή να γίνονται έρανοι και τηλεμαραθώνιοι για να σωθούν τα εκατομμύρια περισσευούμενα αραπάκια της Αφρικής.

      Το Έθνος πεθαίνει, και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα κάνει τα πάντα για να το σώσει.

      Στο θέμα αυτό είμαστε κάθετοι και απόλυτοι, και σ'όποιον αρέσουμε.

      Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήρθε για να πει τις ΣΚΛΗΡΕΣ αλήθειες, και όχι για να ζητιανεύει ψήφους όπως οι ψεύτες πολιτικοί.

      Ήρθε η ώρα να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ Έλλην, δεν είναι γκρίνιες, αλλά δεν πρέπει να αφήνουμε ούτε κοκκαλάκι στο έδαφος εναντίων της ΧΑ πιά.
      Ο χρόνος είναι εξαιρετικά περιορισμένος, η Ελλάδα θα πεθάνει πριν πεθάνουν οι κάτοικοι της αν μείνουν για λίγο ακόμα τα λαμόγια στην γύρα.

      Διαγραφή
  7. Μίλησε καί τό ΠΑΣΟΚ ..?? ΦΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ...!!! ΠΑΕΙ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εμένα φίλε Ελλην Εθνικιστή με άφησε με ερωτηματικά η απάντηση περι λαθρομεταναστών, δηλαδή αυτό που είπε ο Παναγιώταρος οτι θα φύγουν από μόνοι τους... Υπάρχει κάποιο σχέδιο στην ΧΑ για το πως θα φύγουν οι λάθρο η απλά λόγω πολιτικού εκτοπίσματος και "φοβήτρου" η ΧΑ περιμένει οτι θα λυθεί το πρόβλημα; Και ρωτώ πολύ καλοπροαίρετα, γιατί θεωρώ υψίστης σημασίας το συγκεκριμένο ζήτημα. Αν έχω καταλάβει σωστά, μια από τις πρώτες κινήσεις της ΧΑ θα είναι να μην συλλαμβάνονται αυτοί που προσπαθούν να διαφύγουν από Πάτρα και Ηγουμενίτσα. Γενικά όμως, υπάρχει κάποια στρατηγική, κάποιο σχέδιο;

    Ρωμανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ9 Απριλίου 2013 στις 1:10 π.μ.

      Φίλε Ρωμανέ, προφανώς υπάρχει σχέδιο, που σε γενικές γραμμές είναι το εξής :

      ΠΡΩΤΟΝ, αυστηρή περιφρούρηση των συνόρων για να κλείσουν οι τρύπες εισροής των λαθραίων.

      Επαναδιασπορά των ναρκοπεδίων στα σύνορα, επαναλειτουργία των 1500 φυλακίων που έκλεισαν την τελευταία 15ετία και άμεση μεταφορά των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού μας στα σύνορα.

      ΔΕΥΤΕΡΟΝ, καταγγελία της συνθήκης Δουβλίνο 2 και χορήγηση εγγράφων στους λαθραίους που θέλουν να φύγουν για άλλες χώρες της Ευρώπης.

      Δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε να είμαστε η ανθρωποχαβούζα των Ευρωπαίων.

      ΤΡΙΤΟΝ, άμεσα και ΣΚΛΗΡΑ κατασταλτικά μέτρα κατά της εγκληματικότητας των λαθραίων.

      Όταν οι λαθραίοι - που είναι κυρίως ισλαμιστές - συνειδητοποιήσουν ότι η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι, αυτό θα μαθευτεί και θα έρχονται πολύ λιγότεροι.

      Τώρα όλοι ξέρουν - από την Νιγηρία ως το Μπαγκλαντές - ότι η Ελλάδα είναι ένας οίκος ανοχής, όπου όλα επιτρέπονται και τίποτα δεν τιμωρείται.

      Θα χρειαστεί να επιστρατετυτούν κι εδώ οι Ειδικές Δυνάμεις της αστυνομίας και του Στρατού, αλλά και ομάδες Ελλήνων πολιτών - οπλισμένων - που θα περιφρουρούν τις γειτονιές και τις πόλεις μας.

      Διαγραφή
    2. Αυτό ακριβώς, τα έχουν δηλώσει και παλιότερα, παρ' όλα αυτά ο Ηλίας ο Παναγιώταρος μου άφησε να καταλάβω οτι θα γίνουν και πραγματάκια που δεν λέγονται και καλώς δεν τα είπε!
      Το σίγουρο είναι οτι όλοι και ειδικά η ΝΔ παρακολουθούν τις θέσεις της ΧΑ για να τις κοπιάρουν, νομίζουν τάχα μου οτι κάτι θα κάνουν έτσι, εφόσον δεν έχουν καν το μυαλό να τα σκεφτούν μόνοι τους (πως άλλωστε να γίνει αφού ΝΔ ΠΑΣΟΚ δημιουργήσαν και το πρόβλημα).
      Καλά απάντησε ο Παναγιώταρος.
      Δεν χρειαζόταν κάτι παραπάνω, ίσως να μυρίστηκε και κάποια επιπλέον παγίδα απο τον Τράγκα γιατί είχε νομίζω ήδη γίνει η κουβέντα με τον Ματθαιόπουλο.
      Κάτι τελευταίο, ο Τράγκας είναι παμπόνηρος και καλώντας πολλές φορές τον αρχηγό στο EXTRA αλλά και τους άλλους βουλευτές του φερόταν αρκετά κόσμια ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους.
      Έχω δεί όμως απο την τελευταία συνεύντευξη του αρχηγού απο τον Τράγκα στο ΕΧΤΡΑ και πέρα να προσπαθεί με πολύ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ύπουλο τρόπο να παγιδεύσει τον συνομιλιτή του!
      Θέλει μεγάλη προσοχή πιά ποιός πάει στον Τράγκα αλλά ακόμα και τι του λέει στο τηλέφωνο, δεν θα αργήσει η ημέρα που θα χρησιμοποιούν και τους πιο ανοίκιους τρόπους επίθεσης, αφού βλέπουν την ΧΑ να εκτοξεύεται.
      ΠΡΟΣΟΧΗ.

      Διαγραφή
  9. θα τους στέλνουμε γιά παραθέριση στό πακισταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποση υποκρισια πια...;;;!!!
    Φιλοι και φιλες τι λετε;;;
    Μια χαρα τα ειπε ο Ματθαιοπουλος!
    Οι αμβλωσεις πρεπει να απαγορευθουν.
    Οπως λεει και ο ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ πολυ σωστα, ειναι δολοφονια.
    "Αμα συλληψις, αμα ανθρωπος!"
    Δηλαδη, μας φαινεται πιο ανωδυνο να σκοτωσουμε τα μωρα μας αν κατι παει στραβα στον προγεννητικο ελεγχο,...παρα να αποκλεισουμε το ενδεχομενο της εγκυμοσυνης σε σοβαροτατες διαταραχες...!!!

    Αυτο που ενοχλεισε εμενα κατα την διαρκεια της εκπομπης ηταν η διαβεβαιωση του Παππα πως "ο ΣΚΑΙ δεν εχει να φοβαται τιποτα απο τη Χρυση Αυγη σε αντιθεση με το Μεγκα... "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ9 Απριλίου 2013 στις 1:13 π.μ.

      Προφανώς αυτό το είπε ο Παππάς ως φιλοφρόνηση προς τον Τράγκα που κάλεσε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

      Στην πραγματικότητα, ο ΣΚΑΙ πρέπει να φοβάται την ΧΑ πολύ περισσότερο από το ΜΕΓΚΑ.

      Διαγραφή
  11. Ευχαριστώ Έλλην Εθνικιστή για την άμεση απάντηση. Με κάλυψες απόλυτα, όπως και οι θέσεις της ΧΑ που μου παρέθεσες τις οποίες θεωρώ πολύ σωστές και αναγκαίες.

    Ρωμανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εμένα μου κανει εντύπωση οτι οι περισσότεροι περιμενουν ωσάν τους τοξικομανείς να ακούσουν εντος των ΑΚΡΩΣ περιορισμένων και περιχαρακωμένων ορίων μιας καθεστωτικής εκπομπής τις απόψεις και τις θέσεις της Χρυσης Αυγης όταν η ιδια τις εχει εκφράσει λεπτομερώς μεσα απο τις φυλλάδες της ειτε ηλεκτρονικές είτε έντυπες.
    Δηλαδη εαν δεν το δείτε σε τηλεοπτικο πανελ εβραιοκαναλου αδυνατείτε να το αντιληφθείτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δυστυχως, η ΧΑ εκτος απο τους απολυτα συνειδητους ψηφοφορους εχει αναγκη και αλλες ομαδες πολιτων.Οταν θελεις να κυβερνησεις αυτο δεν μπορει να γινει μονο με τις ψηφους των ανθρωπων που φορανε μαυρα.Ετσι πολυ δυστυχως η οποια προβολη οπου κι αν προερχεται ειναι δεκτη.ΠΡΟΣΟΧΗ ειναι απλα δεκτη καμμια υποχρεωση απεναντι στα οντως εβραιοκαναλα.Εκμεταλευομαστε οτι μπορει να προαγει τις θεσεις τις ΧΑ γιατι προσβλεπουμε στην σωτηρια και το καλο της Ελλαδος.Τελος για κανενα λογο οι εθνικιστες που εχουν αναλαβει την προβολη των θεσεων της ΧΑ δεν πρεπει να μασανε τα λογια τους και σε οποιον αρεσει,αλλιως θα γινουμε σαμαραδες και βενιζελοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δυστυχως, η ΧΑ εκτος απο τους απολυτα συνειδητους ψηφοφορους εχει αναγκη και αλλες ομαδες πολιτων.Οταν θελεις να κυβερνησεις αυτο δεν μπορει να γινει μονο με τις ψηφους των ανθρωπων που φορανε μαυρα.Ετσι πολυ δυστυχως η οποια προβολη οπου κι αν προερχεται ειναι δεκτη.ΠΡΟΣΟΧΗ ειναι απλα δεκτη καμμια υποχρεωση απεναντι στα οντως εβραιοκαναλα.Εκμεταλευομαστε οτι μπορει να προαγει τις θεσεις τις ΧΑ γιατι προσβλεπουμε στην σωτηρια και το καλο της Ελλαδος.Τελος για κανενα λογο οι εθνικιστες που εχουν αναλαβει την προβολη των θεσεων της ΧΑ δεν πρεπει να μασανε τα λογια τους και σε οποιον αρεσει,αλλιως θα γινουμε σαμαραδες και βενιζελοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μια χαρα τα ειπανε ...Αλλωστε αυτη ειναι η ειδοποιος διαφορα αναμεσα στους Χρυσαυγιτες και στους επαγγελματιες γραικυλους πολιτικαντηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών