Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 24, 2013

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ Ο σκοτωμένος οδηγός του μητροπολίτη Χαλεπίου....Αυτούς στηρίζει το "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι ισλαμο-υπάνθρωποι της ΣΥΡΙΑΣ που στο βίντεο φωνάζουν συνεχώς "Αλλάχ Αχμπάρ" ή αλλιώς ο "Ο θεός είναι μεγάλος" μπροστά στο κατακρεουργημένο πτώμα αφιερώνεται σε όλο το "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ" που σαν πιστό και υπάκουο παιδί του Σιωνισμού, στήριξε και στηρίζει τους ισλαμιστές αντάρτες της Συρίας, δίνοντάς τους το απαραίτητο άλλοθι για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει στο όνομα...........της "δημοκρατίας".

Οι Αν.Ελ. τώρα που θυμήθηκαν να καταδικάσουν τους δολοφόνους και να ζητήσουν την...επανεξέταση της στάσης της Ελλάδος έχουν ήδη καταγραφεί στον μακρύ κατάλογο των πρόθυμων μαρτύρων υπεράσπισης εγκληματιών και δουλοπάροικων των Σιωνιστών.

- Η σορός του εκτελεσθέντα οδηγού είναι πιθανότατα πάνω σε καρότσα φορτηγού και οι δολοφόνοι του φωνάζουν "Ο Θεός είναι μεγάλος"
- Δεν επιβεβαιώνεται επίσημα η απελευθέρωση του Μητροπολίτη Χαλεπίου, Παύλου και του Συρορθόδοξου Μητροπολίτη Χαλεπίου, Γρηγορίου Yohanna Ibrahim
- Συνεργάτες του Μητροπολίτη Χαλεπίου φοβούνται ότι οι απαγωγείς ήθελαν να παραπλανήσουν τις αρχές
- Όλες οι νεότερες εξελίξεις και ρεπορτάζ με συνεντεύξεις στο dogma.gr

Εικόνες απίστευτης αγριότητας κατέγραψε ο.....
τηλεοπτικός φακός στην Συρία. Το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «ΔΟΓΜΑ» εξασφάλισε και παρουσιάζει το βίντεο με τη σωρό του οδηγού του Συρο-Ιακωβίτη Μητροπολίτη, που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της απαγωγής έξω από το Χαλέπι.

Η εικόνα προκαλεί σοκ. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος. Το πρόσωπο του έχει παραμορφωθεί και τίποτα δεν θυμίζει το πρόσωπο στην ταυτότητά του όπως φαίνεται στο βίντεο.

Πρόκειται για σκληρές εικόνες, που αντικατοπτρίζουν, το μίσος και την βαρβαρότητα. Ένα ακόμη έγκλημα στο όνομα του Θεού.

Ήδη στη Συρία πολλοί Χριστιανοί τον θεωρούν μάρτυρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ www.dogma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών