Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 24, 2013

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των ελληνών αδερφών μας της Βορείου Ηπείρου...Δυναμική Κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας

Η Χρυσή Αυγή πήρε για ακόμη μια φορά θέση στα ζητήματα των αλύτρωτων Ελλήνων και τόνισε δια του συναγωνιστή Χρήστου Παππά ότι:

"Εμείς στη Χρυσή Αυγή πιστεύουμε ότι η Επανάσταση του 1821 δεν τελείωσε. Δεν ολοκλήρωσε τους σκοπούς της εφόσον υπάρχουν ακόμη Έλληνες διωγμένοι, Έλληνες σκλαβωμένοι. Είμαστε με κάθε μέσον και τρόπο στο πλευρό σας. Στο πλευρό των αδελφών μας. Για μας δεν είστε μειονότητα της Αλβανίας,  δεν είστε μειονότητα της Ελλάδας, γιατί έτσι σας αντιμετωπίζει το σάπιο ελλαδικό κράτος.
Εμείς αδέλφια δεν σας κοιτάμε στα χέρια και δεν σας δίνουμε ψηφοδέλτια. Δεν σας κοιτάμε στις......
τσέπες , που σας αδειάζουν οι τροϊκανοί της συγκυβέρνησης. Εμείς σας κοιτάμε στα μάτια και ζητάμε να βάλετε την ελληνική ψυχή σας στον αγώνα τον καλό. Το πενιχρό βοήθημα στους γονείς μας , στους παππούδες μας που φυλάττουν Θερμοπύλες, είναι ένα μέσον στο μεγάλο αίτημα των Ελλήνων Πατριωτών, των Ελλήνων Εθνικιστών."

Φωτορεπορτάζ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης: Τις 8 βασικές θέσεις της Χρυσής Αυγής για το θέμα του βορειοηπειρώτικου σκλαβωμένου Ελληνισμού όπως αυτές διατυπώθηκαν από τον Χρήστο Παππά στον Υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλο από τον περασμένο Δεκέμβρη...

  • Α. Απαιτείται να επισπευσθούν οι ενέργειες για την οριοθέτηση της ελληνικής ΑΟΖ, ιδίως με την Αίγυπτο με βάση την αρχή της μέσης γραμμής και τελικό όριο την γραμμή αυτή. Αυτή η χώρα έχει ήδη οριοθετήσει την Αποκλειστική Οικονομική της Ζώνη με την Κύπρο στην μέση γραμμή μεταξύ των δύο χωρών.

  • Β. Πρέπει να καταγγελθεί η αλλοίωση εκ μέρους των αλβανικών αρχών των αποτελεσμάτων της απογραφής του 2011 στην Αλβανία. Να εφαρμοστούν οι κατάλληλοι μοχλοί πίεσης και διαπραγμάτευσης με την Αλβανία προκειμένου να απαγκιστρωθεί αυτή από την στρατιωτική συνεργασία με την Τουρκία και να αναγνωρίσει οριστικά την Συμφωνία του 2009 για την χάραξη των θαλασσίων ζωνών.
Να αναδειχθεί η πολύμορφη καταπίεση που υφίσταται ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός από τους Αλβανούς.
Να γίνει πλήρης αναθεώρηση του νομικού καθεστώτος της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας της Αλβανίας. 

Ειδικότερα:.....

συνέχεια στο blog του Χρήστου Παππά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών