Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 13, 2013

Έλληνας βορειοηπειρώτης νεκρός στον Αργυρόκαστρο από αλβανούς ληστές...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhW_TF8CsO0UeFGbhBmj3FkJRYmKdgS8Dkbc8IUYoZ6JisLNO2nHpCKEA9IXcTg6q1UbTwtjR0FfonflO5ipeDfMc-BB5jyEjeFhnL9YIYgoDG3u-NnvLMWwZq-fSxdvNGOTBNGxepfjwOu/s1600/%CE%91%CE%A1%CE%93%CE%A5%CE%A1%CE%9F%CE%9A%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%A1%CE%9F+EPIRUSGATE.jpgΟ 76χρονος Παντελής Μαγκλάρας, κάτοικος του ελληνικού μειονοτικού χωριού Βοδίνο νομού Αργυροκάστρου, έχασε τη ζωή του στη μάχη με τους ληστές για την υπεράσπιση του σπιτιού του. Την προσπάθεια του συνέχισε η 70χρονη σύζυγός του, η οποία έμεινε τραυματισμένη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκεφαλικές κακώσεις.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ύποπτοι κατά την αστυνομία είναι δύο Αλβανοί νεαροί, οι οποίοι .....
εργάζονταν τελευταία στο χωριό.

Το περιστατικό τόνωσε περισσότερο το φόβο μεταξύ των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών.

Πηγές από την αστυνομία Αργυροκάστρου αποδίδουν την αύξηση τελευταία των ληστειών στην επιστροφή πολλών Αλβανών μεταναστών από Ελλάδα.

Η αστυνομία, μάλιστα δείχνει αδύναμη (ή δεν θέλει...;!) στην αντιμετώπιση του κύματος ληστειών, τόσο λόγω της αύξησης του αριθμού τους, όσο και επειδή δεν διαθέτει τα απαραίτητα στοιχεία σχετικά με τους προερχόμενους από την Ελλάδα αλβανούς ληστές-δολοφόνους

1 σχόλιο:

  1. Πρεπει να συγκινήθηκε πολύ το Ελλαδικό κράτος αφου έχω ακουσει οτι ετοιμάζει μαζικές απελάσεις για τα μυριάδες εγκλήματα των δολοφόνων Αλβανων εντος και εκτος της επικράτειας εναντίον Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών