Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 13, 2013

Η άθλια προπαγάνδα του ΔΟΛ δεν θα σώσει το καθεστώς της κλεπτοκρατίας


Η άθλια προπαγάνδα του ΔΟΛ δεν θα σώσει το καθεστώς της κλεπτοκρατίαςΟ ΔΟΛ και το «Βήμα» είναι ως γνωστόν οι ναυαρχίδες της καθεστωτικής παραπληροφόρησης. Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας τους και κατά την διάρκεια της ομολογουμένως πολυετούς παρουσίας του ΔΟΛ στα πράγματα, η δράση του υπήρξε συστηματικά και αμετάκλητα υπέρ των κατακτητών της πατρίδας μας και εναντίον του Ελληνικού Λαού. Αρκεί να ρίξει κανείς μια απλή ματιά στους λόγους που οδήγησαν το «Βήμα» να αλλάξει κάποτε όνομα και θα δει μια άρρηκτη συνέπεια στην συνεργασία της εφημερίδας με το εκάστοτε κρατούν καθεστώς.
Σήμερα η Πατρίδα μας βρίσκεται για άλλη μία φορά υπό την κατοχή ξένων δυνάμεων, οι οποίες ορίζουν τα πράγματα στην πατρίδα μας είτε μέσω των διορισμένων κυβερνήσεων, είτε μέσω των ....
διαφόρων ΜΚΟ και των εγχώριων ΜΜΕ. Η Χρυσή Αυγή απειλεί να «τινάξει την μπάνκα στον αέρα» και να απειλήσει αυτούς που έχουν περάσει αλυσίδες στην Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό. Αυτό προφανώς προκαλεί πανικό στο καθεστώς και μας καθιστά τον νούμερο ένα κίνδυνο για αυτό, οπότε λογικό όλοι οι πόλοι του καθεστώτος να μας μάχονται με μανία. Μόνο που η προπαγάνδα τους κινείται όλο και πιο βαθιά στα μαύρα νερά της σκαιότητας, της φαιδρότητας και της ξετσιπωσιάς.
Φτάσαμε μέχρι του σημείου να γίνει είδηση το κατέβασμα ενός λαθρεπιβάτη από λεωφορείο, ώστε να επιχειρηθεί με γελοίο τρόπο η σύνδεση του περιστατικού με την Χρυσή Αυγή και εκεί πέρα που όλος ο κόσμος γέλαγε με την κατάντια των ΜΜΕ και το γεγονός ότι η φαιδρότητα των δημοσιογράφων έβγαινε πλέον και στην δημόσια ζωή του τόπου εμφανώς, ήρθε και μια δεύτερη είδηση από το καθεστωτικό «Βήμα» για να δείξει πρώτον πόσοι γελοίοι είναι οι ισχυρισμοί τους και δεύτερον πόσο ξετσίπωτοι στην προπαγάνδα τους είναι.
Αναφέρει, λοιπόν, το «Βήμα» ένα περιστατικό στην Αθήνα με ένα λεωφορείο όπου μία κυρία με το παιδάκι της αντιμετώπισαν μια ομολογουμένως απαράδεκτη συμπεριφορά, αφού το κοριτσάκι αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και ο οδηγός δεν μετακίνησε ελάχιστα το λεωφορείο, ώστε να χωρά το καροτσάκι για να ανέβουν.  Και ενώ ο ανυποψίαστος αναγνώστης προχωράει για να δει την κατάληξη του περιστατικού φτάνει στον επίλογο για να δει το εξής:
«Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη οδηγός λεωφορείου του ΟΑΣΘ ανάγκασε δύο αφρικανούς μετανάστες να κατέβουν από το όχημα, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο στη γραμμή 26, απαντώντας στις διαμαρτυρίες των άλλων επιβατών: «Ναι, ρε, είμαι χρυσαυγίτης. Τρέχει κάτι;». Γι' αυτή την υπόθεση παρενέβη ήδη ο εισαγγελέας.»
Τι σχέση μπορεί να έχει ένα περιστατικό στην Θεσσαλονίκη με δύο αφρικανούς και ένα περιστατικό στην Αθήνα με δύο Ελληνίδες μόνο το «Βήμα» (είτε «ελεύθερο», είτε όχι…) μπορεί να απαντήσει. Πέραν του λαϊκού και «ελληνοπρεπέστατου» «Ούστ, κοπρίτες» που πηγαία έρχεται στο νου του καθενός, εμείς να τους απαντήσουμε δόκιμα και να τους πούμε ότι οι μέρες της φαιδρότητας τους φτάνουν στο τέλος τους, αφού η Χρυσή Αυγή αυξάνει τα ποσοστά της μέρα με την μέρα και η δυναστεία σας εις βάρος του Ελληνικού Λαού θα λήξει, προς τέρψιν και ευχαρίστηση του Λαού.

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Αυτό τό κτίριο μέ τίς εγκαταστάσεις πού διαθέτει , μέ τί κεφάλαια έχει φτιαχθεί ???? ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών