Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 11, 2013

Φραστική επίθεση σε βουλευτή της ΝΔ από αγανακτισμένο αστυνομικό....Το καθεστώς τον έθεσε σε 18μηνη αργία

Για την επίθεση και την παράνομη κατακράτηση βουλευτή της Χρυσής Αυγής από ενόπλους με πολιτικά δεν κουνήθηκε φύλλο!

Ένας αστυνομικός, που υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα Καρπάθου, προπηλάκισε τον βουλευτή Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Μάνο Κόνσολα, όταν αυτός επισκέφθηκε το τμήμα για εθιμοτυπική επίσκεψη στην διάρκεια περιοδείας του στο νησί. Ο αστυνομικός, διαμαρτυρόμενος για τις περικοπές μισθών, προκάλεσε επεισόδιο σε βάρος του βουλευτή τον οποίο έβρισε και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του.

Με την παρέμβαση άλλων αστυνομικών δεν δόθηκε συνέχεια στο επεισόδιο. Ο ίδιος ο βουλευτής δήλωσε για το περιστατικό:
"Το μεμονωμένο και θλιβερό επεισόδιο, θύμα του οποίου υπήρξα, καταδεικνύει που οδηγεί η άρνηση και η υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών και της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Ο προπηλακισμός ενός Βουλευτή μέσα σε αστυνομικό τμήμα, από ένστολο πολίτη, πρέπει να αφυπνίσει όλους. Κυρίως τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου, όσους πιστεύουν στη δημοκρατία. Αγωνίζομαι για το δικαίωμα του κάθε πολίτη να διατυπώνει ελεύθερα και ανοιχτά τη γνώμη του. Σέβομαι απεριόριστα τη διαφορετική άποψη, την τεκμηριωμένη διαφωνία. Δεν αποδέχομαι όμως, όπως όλοι, τη βία και τις ύβρεις..."
 
Για ακόμα μία φορά δύο μέτρα και δύο σταθμά στην ψευτοδημοκρατία τους. Σε 18μηνη αργία ο αστυνομικός που τόλμησε να διαμαρτυρηθεί στον Κόνσολα, έπαινοι στους δύο επίορκους που επιτέθηκαν στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γ. Γερμενή..

ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

  1. Αγαπητε πασπαρτου, εχω έτοιμο ενα θεμα περι της "Δημοκρατιας της Βαιμαρης".
    Περιμένω απο εσενα το πράσινο φως για να στο δωσω με καποιο τρόπο, θελεις να το ποσταρω εδω σε μερη η εχεις να μου προτείνεις αλλο μεσο?
    Επισης μπορω να φτιάξω εν ταχει και μια εισαγωγή για το συγκεκριμένο θεμα. Το εχω γράψει εγω μετα απο προσωπική έρευνα ολίγων εβδομάδων(το μεγαλυτερο μερος του ειναι μεταφράσεις διαφόρων άρθρων), αλλά φυσικά δεν το εχω ολοκληρώσει ακόμα, μολις γράφει και το δεύτερο μέρος του θα στο δωσω και αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Πάϊπερ,

      Μου στέλνεις όποτε θέλεις στο mail paspartoy.blogspot@gmail.com
      ότι έχεις γράψει και θα το ανεβάσω εδώ και ως αρθρογράφο το nickname σου.
      Θα ήθελα να γράψεις και το εισαγωγικό σημείωμα για να έχει μια αρτιότερη και πιο δοκιμιακή μορφή.

      Θα περιμένω το mail σου και είναι δεδομένο ότι δεν θα υπάρξει καμμιας μορφής λογοκρισίας.
      Αν έχω κάποια διαφωνία ή ένσταση περί του κειμένου θα ήθελα απλά να μου επιτρέψεις έναν σχολιασμό στο τέλος κάθε άρθρου.

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Α βεβαιως προφανώς και μπορεις να σχολιασεις όπως θελεις.
      Ειναι σχετικα μεγαλο το θεμα, και ως επι το πλείστον πληροφοριακό, αναφέρει ονοματα και στατιστικά του κατα ποσον "Γερμανικη" υπήρξε η λεγόμενη "Δημοκρατια της Βαιμαρης".
      Το εισαγωγικό θα ειναι σχετικά μικρο και θα εχει να κάνει με το κατα πόσον το συγκεκριμένο καθεστώς υπηρξε απόρροια κανονικοτητος οπως θέλουν με περίσσια θρασύτητα να το παρουσιάσουν η υποπροϊον μιας καταστροφικής ήττας.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών