Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 11, 2013

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Οι, κατά φαντασίαν, "χρυσαυγίτες"


Μια τραγωδία που κάποιοι επιχείρησαν να της δώσουν πολιτικό χρώμα: Ο θάνατος της 23χρονης Φαίης από τη Νέα Μάκρη με δράστη έναν 25χρονο τον οποίο χαρακτήρισαν ... "χρυσαυγίτη" τα συστημικά ΜΜΕ, αλλά φαίνεται ότι στην υπόθεση υπάρχει και τρίτο πρόσωπο η αδελφή της αδικοχαμένης κοπέλας, Μαρία-Ελένη.
Ο 25χρονος διατείνεται ότι ....
είχε σχέση μαζί της και η ανακάλυψη αυτής της σχέσεης από την Φαίη οδήγησε στον μοιραίο καυγά. Εκείνος έχασε την ψυχραιμία του και της ανταπέδωσε το χαστούκι με αποτέλεσμα η κοπέλα να πέσει και να χτυπήσει το κεφάλι της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.
Ο 25χρονος νταής, ο οποίος δεν δίστασε να σηκώσει το χέρι του και να χτυπήσει -θανάσιμα όπως αποδείχθηκε- τη νεαρή κοπέλα, αποκάλυψε στον ανακριτή πως είχε συνάψει παράλληλη σχέση με την 32χρονη αδερφή της Φαίης, τη Μαρία Ελενα, η οποία ήταν παντρεμένη αλλά σύμφωνα με πληροφορίες με τον σύζυγό της βρίσκονταν σε διάσταση.
Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με το Star, ο δικηγόρος της αδερφής της 23χρονης, Θανάσης Πλεύρης, πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ και τώρα στέλεχος της ΝΔ υποστηρίζει πως δεν υπήρξε ερωτικό τρίγωνο ενώ η εντολέας του αλλά η υπόθεση είναι χαρακτηριστική του ότι όποιος διαπράττει έγκλημα τον βαπτίζουν "χρυσαυγίτη" και ... καθάρισαν. '
Οπως επίσης και όποιου οι απόψεις και οι θέσεις δεν ταιριάζουν με τις απόψεις της τρόικα, όπως συνέβη με την Χαρά Νικοπούλου σήμερα που την χαρακτήρισε ο βουλευτής της ΝΔ ... "χρυσαυγίτισσα" επειδή δεν δέχθηκε την βράβευση απο τα χέρια κάποιου που έχει εκχωρήσει εθνική κυριαρχία...
Ιδού και η αδελφή του θύματος...




Φωτογραφίες Star
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών