Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 23, 2013

ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ… ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ Ο «ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ» – Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ 2Ο ΚΟΜΜΑ!



XA-KO13
Γράφει ο Αντίοχος
 
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θέμα του «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου, ή «Νόμου του Αίσχους». Τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς κι όπως φαίνεται καθαρά η «μπίλια» έκατσε στην απόσυρση του!
Έτσι, από την ΝΔ επιβεβαιώθηκε ότι «Στο γραφείο του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος Θανάση Μπούρα, έγινε προχθές σύσκεψη στην οποία μελετήθηκε και εξετάστηκε το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο του υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη. Η εκτίμηση και το συμπέρασμα της ΝΔ είναι ότι η ευρωπαϊκή οδηγία είναι δεσμευτική ως προς την ύπαρξη σχετικού νομικού πλαισίου, καθώς κάποιες χώρες δεν είχαν, αντίθετα με την Ελλάδα, η οποία έχει ήδη από το 1979.».
Νόμος υπάρχει, λοιπόν, από το 1979, οπότε δεν χρειαζόμαστε άλλον, είναι η θέση της ΝΔ.
Οι δύο συνέταιροι του φον Αντωνάκη –ΠΑΣΟΚ και ΡΗΜΑΔ- επιμένουν βέβαια, αλλά.... αποκλείεται να προβούν σε… απονενοημένο διάβημα (να ρίξουν την κυβέρνηση), γιατί αν γίνουν τώρα εκλογές αλίμονο τους…
Επίσης, πλήρη στροφή κάνουν και τα καθεστωτικά ΜΜΕ, τα οποία ενώ τις προηγούμενες ημέρες ζητούσαν επιτακτικά τη γρήγορη ψήφιση του νόμου «για να τελειώνουμε μ’ αυτούς», τώρα συνιστούν… καθυστέρηση. Χαρακτηριστικό είναι το κύριο άρθρο της καθεστωτικής ναυαρχίδας του ΔΟΛ («Βήμα»), υπό τον τίτλο «Καμία βιασύνη για τον αντιρατσιστικό νόμο», που καταλήγει ως εξής:
«Και είναι αλήθεια ότι υπάρχουν αρνητικές για τη Δημοκρατία εμπειρίες από τέτοιες νομοθετικές πρωτοβουλίες και εδώ και στο εξωτερικό. Το ζήτημα προφανώς δεν είναι απλό, ούτε εύκολο στον χειρισμό του. Και τέλος πάντων σε καμία περίπτωση οι νομοθετικές προβλέψεις δεν μπορούν να οδηγούν σε απαγορεύσεις πολιτικής δράσης ή έκφρασης. Η άνοδος, η όποια άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι πολιτικό φαινόμενο. Και ως τέτοιο πρωτίστως πρέπει να αντιμετωπισθεί. Οι απαγορεύσεις προφανώς δεν αποτελούν λύση. Αντιθέτως μάλιστα το πιθανότερο είναι να την ευνοήσουν. Γι’ αυτό χρειάζονται δεύτερες και τρίτες σκέψεις. Και σίγουρα η βιασύνη δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος».
Κι εδώ το ερώτημα που προκύπτει, είναι το εξής: τώρα τους έπιασαν οι… δημοκρατικές τους ευαισθησίες; Γιατί δεν τα έλεγαν αυτά από την αρχή τα ΜΜΕ; Και γιατί η ΝΔ δεν το ξέκοβε ευθύς εξ’ αρχής στον Ρουπακιώτη, αλλά στην αρχή εμφανιζόταν να συμφωνεί μαζί του;
Η απάντηση στο καυτό ερώτημα είναι η εξής: σε όλες τις μυστικές κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που έγιναν τον τελευταίο καιρό, η Χρυσή Αυγή –ανεβαίνοντας συνεχώς- βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής από την ΝΔ (που ήταν δεύτερη και… καταϊδρωμένη…). Αποφάσισαν, λοιπόν, βιαστικά να φέρουν αυτό το έκτρωμα, έχοντας βάσιμες ελπίδες ότι έτσι θα σταματήσουν την Χρυσή Αυγή. Όμως, στις τελευταίες κρυφές δημοσκοπήσεις που έγιναν μετά την ανακοίνωση για τον ερχομό του «Νόμου του Αίσχους», η Χρυσή Αυγή πέρασε στη δεύτερη θέση, εκτοπίζοντας την ΝΔ! Πανικόβλητοι, λοιπόν, μπροστά στον κίνδυνο να τους πάρουμε… φαλάγγι από τώρα, ανέκρουσαν πρύμναν!
Πάντως, ότι κι αν κάνει το σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς, με νόμο ή χωρίς νόμο, η τύχη του είναι προδιαγεγραμμένη. Σε λίγο καιρό θα είναι μια δυσάρεστη ανάμνηση!     

25 σχόλια:

  1. Οι "άλλοι" τρόποι προφανώς είναι μαζικές προβοκάτσιες, ολοήμερη κατασυκοφάντηση, δολοφονίες και κοινωνικοοικονομική εξόντωση των αντιφρονούντων του καθεστώτος να υποθέσω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε διαχειριστη! 2ο κομμα ειναι η ΧΑ οχι 20στο


      Πατρικιος

      Διαγραφή
  2. Άλλη μια νίκη μαζί με ξεβράκωμα των κυφήνων πολιτικών απο την Χρυσή Αυγή!
    Είπαμε αλλά δεν ακούτε αναρχιδάκια...

    ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εβγαλες παρθεναγωγειο ,γλυκεια μου ; Εισαι περηφανη;

      Διαγραφή
    2. Αν αγράμματε ούνε, κομματόσκυλο του τσύριζα είχες αντίληψη της λαογραφίας, η της λυρικής παπαδιαμαντικής γλώσσας, θα καταλάβαινες πόσο ΒΛΑΚΑΣ αμόρφωτος είσαι.
      Καλό θα είναι, πέρα από τα σεμινάρια πολιτικού οπορτουνισμού και θολοκουλτούρας της Κουμουνδούρου, να ανοίξεις και κανένα βιβλίο από τη λαϊκή παράδοση να ξεστραβωθείς.

      Από τους πάμπολλους υποστηρικτές της χρυσής αυγής, θα βρει κανείς και αγρότες και εργάτες και κόσμο ολιγογράμματο και επιστήμονες.
      Αυτό το φασιστικό παραλήρημα περί "αγράμματων" ψηφοφόρων της χρυσής αυγής αφορά το σινάφι σας και μόνο...

      Διαγραφή
    3. Μπολσεβίκικο είναι το παραλήρημα όχι "φασιστικό"

      Διαγραφή
    4. Σωστό και αυτό...
      Πάντως σίγουρα είναι παραλήρημα

      Διαγραφή
  3. @ Ανώνυμος23 Μαΐου 2013 - 6:55 μ.μ...Λεγε μωρη, μας εσκασες, μαυρο ειναι το κυλοτακι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Ανώνυμος23 Μαΐου 2013 - 6:55 μ.μ.. Δεν μου λες, κουκλαρα, ποσα χρεωνεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ Ανώνυμος23 Μαΐου 2013 - 6:55 μ.μ. Πες μας ,αληθεια, ομως σε αφησε απληρωτη κανενας Εθνικιστης, και μας κανεις μουτρα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσατοπουλος ο οπισθογεμής23 Μαΐου 2013 στις 7:13 μ.μ.

      Μαλλον την μανα της, γι αυτο και δεν μας μιλαει σημερα....

      Διαγραφή
    2. Ρε σεις, την κανατε και ζηλεψε που δεν την προσεχετε, και κατηγορει τις Χρυσαυγιτισσες... Οχι γλυκεια μου,στο ξαναπα, ΑΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ , εγω εσενα θελω ....

      Διαγραφή
  6. Αριστεροσαπιος23 Μαΐου 2013 στις 7:45 μ.μ.

    @ Ανώνυμος23 Μαΐου 2013 - 6:55 μ.μ. Μωρη ασε τους αλλους...Δεν σε αγαπανε !..Σε θελουνε για το κορμι σου ,μονο !!.. Εγω ,ομως, ειμαι διαφορετικος ! Θα μιλησουμε ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι ,μωρη, μονο εσενα...Δεν κανω απιστιες ,εγω !!

      Διαγραφή
    2. Tσατόπουλος ο οπισθογεμής23 Μαΐου 2013 στις 9:06 μ.μ.

      Εγω,μωρη βρωμιαρα, θελω και σημερα την μανα σου..Στειλ'την... Εσενα σε χαλαλιζω στους αλλους!!

      Διαγραφή
  7. Εχουν χασει την μπαλλα,αυτη ειναι η αληθεια.Δεν ξερουν πως να αντιδρασουν στην ασυγκρατητη ανοδο των εθνικιστων. Ερχεται η ωρα σας κεραταδες.Και μεσα σε ολα αυτα εχουμε εδω καποιον βαλτο εθνοπροδοτη να βριζει πλεον οικογενειες Ελληνων,βλεπε Παιπερ,στο εχω πει παλι βρωμερε πηλιο γουση μην πονταρεις τοσο στην ανωνυμια σου ποτε δεν ξερεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συννελληνες μην σας παραμυθιαζει δεν εχουμε να κανουμε με καποιον βλακα γραφικο,ο τυπος δουλεια κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 10 λεπτακια μαζι σου σε ενα αδειο δωματιακι και σου υποσχομαι οτι η κοσμοθεωρια σου θα αλλαξει γυμνοσαλιαγκα.

      Διαγραφή
    2. Βλεπετε ; Μου την αγριευετε και τσαμπουκαλευεται!!!

      Διαγραφή
    3. Συννελληνα στον,στην χαριζω και ζητω συγνωμη για την χαλαστρα.Η κατσαριδα τσιμπισε,τελικα ειναι ενα μαλακισμενο και μισο.

      Διαγραφή
    4. Κουμάντο στους υπονόμους κάνετε, αρουραίε χασίκλα!

      Διαγραφή
    5. ΕΛΛΑΣ!!! Καλα ρε 'σεις παιρνετε παρτουζα ενα αναρχοπλυτακι κ δεν λετε τιποτα; Δεν ειστε ενταξει;

      Διαγραφή
    6. Ο αναρχικός/αριστερός γράφει για γεγονότα ('ακυρωμένες διανομές τροφίμων και απόπειρες κατάθεσης στεφάνων') και οι 'μάγκες' οπαδοί της Χρυσής Αυγής υβρίζουν επειδή προφανώς δεν έχουν να απαντήσουν με επιχειρήματα στο τάπωμα.

      Διαγραφή
    7. ΕΛΛΑΣ!!! Μαλλον σπαμε πλακα. Επιχειρηματα εχουμε κ πολλα αλλα δεν μπορουμε να κανουμε σοβαρη συζητηση οταν μιλαμε με γελοιους. Δεν μπορει να λεει για τον Λαγο οτι ειναι αδερφη κ οτι ετρεχε σαν λαγουδακι στην διανομη στο Συνταγμα ενω οσοι ειμασταν εκει ειδαμε τον Λαγο να μπαινει μπροστα μας κ.να τρωει ολη τη φισουνα μονος του. Θελει πολλα κιλα αρχιδια για να κατσεις εκει μονος σου οποτε αν εσεις ονειρευεστε τον Λαγο κ τον Ηλια να σας γαμαν τα κωλαρακια μεγια σας με χαρα σας!!!!

      Διαγραφή
  9. καί κλάμα τά εβραιοκόμμουνα ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών