Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 23, 2013

ΜΗΠΩΣ Ο ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΗΤΑΝ GAY; ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!

Ωραίο σανδάλι! Και τι πόζα! Μήπως δεν ήταν και τόσο άντρας;

Ο Κεμάλ Ατατούρκ, ο σφαγέας του Ελληνισμού που λατρεύει ο Μπουτάρης και οι λοιποί ανθέλληνες, δεξιοί και αριστεροί, διακατέχονταν από αρκετές διαστροφές. Με βάση τους βιογράφους ήταν...
αλκοολικός, απέφευγε τις γυναίκες και ποτέ δεν έκανε παιδιά. Από την συμπεριφορά του προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Έδινε μεγάλη σημασία στις προλήψεις και στην μαγεία, γεγονός που προέρχεται από την εκφυλιστική επίδραση του εβραϊσμού και της μασονίας.


Ο Κεμάλ ήταν ντονμές, δηλαδή κρυφοεβραίος που έξω παρουσιάζονταν ως μουσουλμάνος. Ανεδείχθη από τις μασονικές στοές της Θεσσαλονίκης, με κύριο στόχο την εκθρόνιση του Σουλτάνου και την εγκαθίδρυση ενός εβραϊκού προτεκτοράτου στη θέση της θνήσκουσας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Μετά τους Βαλκανικούς πολέμους η αυτοκρατορία ήταν σε πλήρη αποσύνθεση και η διάλυση από τα γειτονικά κράτη και ειδικά από την Ελλάδα, ήταν θέμα χρόνου. Καταφέρνοντας να ανατρέψει τον Σουλτάνο και έπειτα με τη βοήθεια των Μπολσεβίκων που δυστυχώς επικρατούν την ίδια εποχή στην Ρωσία, υλοποιεί τέσσερις γενοκτονίες (Ελλήνων Ιωνίας, Ελλήνων Πόντου, Ασσυρίων, Αρμενίων) και κρατά στη ζωή τεχνητά αυτό το μωσαϊκό που λέγεται Τουρκία. Οι εβραιομασόνοι συνεχιστές του έργου του στην Τουρκία τον έχουν θεοποιήσει, ενώ και το αντίστοιχο εν Ελλάδι υπηρετικό προσωπικό των σιωνιστών τον εκθειάζει.

Τέτοιες εκφυλιστικές φυσιογνωμίες πρέπει να προκαλούν αηδία σε κάθε Έλληνα Εθνικιστή.

7 σχόλια:

  1. Ειναι γνωστό οτι ο έμπορος όπλων στον Κεμαλ υπήρξε ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ Παρβους η Ισραηλ Γκελφαρντ.
    Αυτο το σιχαμερό εβραϊκό καρκίνωμα συμμετείχε ενεργά σε όλες τις κομμουνιστικές ενέργειες εναντίον των εναπομεινάντων εθνικών αριστοκρατιών στις αρχές του 20 αιώνα, έμπορος όπλων στους νεότουρκους, βασικό στέλεχος και υποκινητής εξεγέρσεων και αντι Τσαρικής εβραιομπολσεβικικης προπαγάνδας στην Ρωσία, και υποστηρικτής των εβραιομπολσεβικων σπαρτακιστών που προσπάθησαν να καταλάβουν την εξουσία στην Γερμανία μετά το περας του πρώτου παγκοσμίου πολέμου.
    Επίσης βασική προμηθευτής όπλων στην Κεμαλικη Τουρκία κατα την διάρκεια της Μικρασιατικης καταστροφής υπήρξε η ελεγχόμενη απο την εβραϊκή σοβιετική συμμορία Ρωσία του Λένιν(και αυτος ΕΒΡΑΙΟΣ κατα τουλάχιστον το 1/4).
    Ετσι μπορεί να γινει κατανοητή και η στάση των εγχώριων παραρτημάτων της σοβιετιας, του ΚΚΕ.(Άλλης μιας συμμορίας κομμουνιστών ιδρυμένη από Εβραίους της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ όπως ο Αβρααμ Μπεναρογια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟΣ! ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΙΟΥΔΑΣ

      Διαγραφή
  2. ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ .. Η ΤΗΝ ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΧΛΑΔΙΑ .. Η ΤΟ ΠΝΙΓΕ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκ.τά σκ.τά στόν τάφο ....τής Κεμάλ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γνωστος παιδοφιλος ο GAY-MAL ATATURK, παντρευτηκε χωρις να κανει παιδια, αφου δεν.... και κοιμοταν τα βραδυα με στρατιωτες και μικρα παιδια, γνωστα πραγματα, μαλιστα γραφτηκαν και σε βιβλια σχολειων της ευρωπης, νομιζω στο βελγιο. Ελπιζω του χρονου οταν αναλαβει με αυτοδυναμη κυβερνηση η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Να βαλει τα μαθηματα ιστοριας οτι ηταν παιδοφιλος ο συγκεκριμενος πουστης ηγετης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΩΣΤΟΣ! ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΙΟΥΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών