Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 09, 2013

9 Μαΐου 1956: Το καθεστώς του ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΥ Καραμανλή δολοφονεί Έλληνες που διαδηλώνουν υπέρ της Κύπρου

Σήμερα 9 Μαΐου στη μνήμη μας έρχονται οι τρεις νεκροί Έλληνες που δολοφονήθηκαν από το καθεστώς του Καραμανλή, κατά την διάρκεια επεισοδίων που έγιναν το 1956 με αφορμή το Κυπριακό ζήτημα.

Χιλιάδες Ελλήνων με υψηλό πατριωτικό φρόνημα συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Ομονοίας για να...
καταδικάσουν τις δολοφονίες του Χάρντινγκ στην Κύπρο. Η ΕΟΚΑ στα βουνά της Μεγαλονήσου, υπό τον Ήρωα Στρατηγό Διγενή, έδινε τον υπέρ πάντων Αγώνα για Ελευθερία και Ένωση με την Ελλάδα. Οι Εγγλέζοι τύρρανοι ετοιμάζονταν να δολοφονήσουν τους Αγωνιστές  Ήρωες Μιχαλάκη Καραολή και Ανδρέα Δημητρίου. Οι Έλληνες διαδηλωτές ζητούσαν την Ένωση της Κύπρου με την μητέρα Ελλάδα, αποδοκιμάζοντας το καθεστώς του νεκροθάφτη της Κύπρου Καραμανλή, για την ενδοτική και προδοτική του πολιτική.

Όταν οι διαδηλωτές επιχείρησαν να διαμαρτυρηθούν έξω από την πρεσβεία της Αγγλίας το αγγλόδουλο αυτό καθεστώς, δείχνοντας την εμετική του υποτέλεια αλλά και ευγνωμοσύνη για τον πρωθυπουργικό διορισμό του Καραμανλή διέταξε την αστυνομία να πυροβολήσουν  στο ψαχνό δολοφονώντας τρία Ελληνόπουλα. Ο Ευάγγελος Γεροντής (28), ο Ιωάννης Κωνσταντόπουλος (21) και ο Φραγκίσκος Νικολάου (23) πέρασαν στο πάνθεον των ηρώων του Ελληνισμού.
Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές τιμώντας  την μνήμη των αληθινών Ηρώων του Ελληνισμού βεβαιώνουμε ότι η θυσία τους δεν πήγε χαμένη και ότι ο Αγώνας για την Κύπρο θα συνεχισθεί μέχρι την πολυπόθητη Ένωση με την μητέρα Ελλάδα!

2 σχόλια:

  1. Σκ@τ@ στα κόκκαλα του αρχιμασωνου βρωμο- καραμαν αλή και σε όλα τα ανθελληνικά γουρούνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η προδοτική μασονοδεξιά συνεχίζει ακόμα το δολοφονικό της έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών