Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 09, 2013

ΜΙΑ «ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ»-ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΣΤΗ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ

COMMUNISM54
Λέγαμε τη Μεγάλη Πέμπτη, που έγινε η αίσχιστη καταστολή του μοιράσματος τροφίμων σε ανέργους και απόρους Έλληνες στην Πλατεία Συντάγματος και εν συνεχεία το γνωστό επεισόδιο με το δήμαρχο Χαμίνη και τον συναγωνιστή βουλευτή Γερμενή, ότι το «12χρονο κοριτσάκι» που δήθεν χτυπήθηκε –έστω και κατά λάθος- αντί του Χαμίνη από τον Γερμενή, είναι… φάντασμα κι ότι στην πραγματικότητα δεν υπήρξε ποτέ, παρά μόνον στην αρρωστημένη φαντασία των κατ’ έξιν συκοφαντών της Χρυσής Αυγής.

Κι όμως, η φυλλάδα του Μπόμπολα το βρήκε! Όχι βέβαια το ίδιο, αλλά τον πατέρα του (φαντάσματος…). Κι όχι μόνο τον βρήκε, αλλά του πήρε και μια ομολογουμένως… συγκινητική συνέντευξη. 

Ιδού:

«Σοκαρισμένος είναι ο πατέρας της 12χρονης που χτυπήθηκε από το βουλευτή τη Χρυσής Αυγής, Γ. Γερμενή, τη Μ. Πέμπτη στο Κέντρο Αλληλοβοήθειας του Δήμου Αθηναίων. Ο 50χρονος είχε πάει με τα 4 παιδιά του στο Κέντρο Αλληλοβοήθειας του Δήμου Αθηναίων για την πασχαλινή εκδήλωση κατά την οποία ο δήμαρχος Αθηνών θα έδινε δώρα σε παιδιά οικογενειών που τα έχουν ανάγκη. Εκεί η 12χρονη κόρη του χτυπήθηκε από το βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γ. Γερμενή. Ο πατέρας του 12χρονου κοριτσιού μιλώντας στην εφημερίδα “ΤΟ ΕΘΝΟΣ” περιγράφει τις δραματικές στιγμές που έζησε αλλά και τα συναισθήματα που του προκάλεσε αυτή η ξαφνική και αναίτια επίθεση. “Η Μαρία και ο........................

συνέχεια στο ETHNIKISMOS.net

3 σχόλια:

  1. Όσο πιο πατριωτικό το όνομα, τόσο πιο πρόστυχη η εφημερίδα. "Το Έθνος". Πάντως όχι το Ελληνικό Έθνος, αυτό είναι βέβαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tσατόπουλος ο οπισθογεμής9 Μαΐου 2013 στις 11:02 μ.μ.

    Εγω ,παντως,το πιστευω,αφου το γραφει δημοκρατικη εφημεριδα! Παω στο "αντιαπαγορευτικο" να καπνισω τον μπαφο μου τωρα...Και να συσφιξω σχεσεις με τους Αφγανους και Πακιστανους λεβεντες! Αχ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εαν πυροβολησουν στελεχη της Χρυσης Αυγης, η ειδηση στα εβραιοκαναλα θα ειναι οτι "εξ αιτιας της Χρυσης Αυγης μια ολοκληρη συνοικία δεν μπορεσε να κοιμηθεί σε ωρα κοινής ησυχίας λογω του υπερβολικού κρότου των πυροβολισμών".
    Εαν χτυπηθει ενα κοριτσάκι απο συμμορίτες του καθεστώτος και ειναι σε απόσταση μερικών χιλιομέτρων μελος της Χρυσης Αυγης, φταίει προφανως η Χρυση Αυγη, και εαν οπλοφορεί ο επιτιθέμενος εναντιον της Χρυσης Αυγης, τελικά αυτος που οπλοφορεί ειναι προφανώς το στέλεχος της Χρυσης Αυγης.

    Το μπολσεβικο-καπιταλιστικο καθεστως δεν ειχε χρόνο να αντιδρασει με διακριτικοτερο τροπο μετα την ΡΑΓΔΑΙΑ αυξηση των ποσοστών ενος εθνικιστικου κόμματος, και εξαναγκάζεται εκ των πραγμάτων να πεσει στον φαύλο κύκλο της εκ πανικου προερχόμενης ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ καθε μάσκας, το διεθνές κτήνος δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο και την πραγματική του σύσταση, σε λιγο θα τους απομεινουν οι κυανέρυθροι καθεστωτικοι παντός είδους οι νομοθεσίες και οι Πακιστανοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών