Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 13, 2013

Ο ΠΛΕΡΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ





Η Ελλάς είναι μια πολύ πλούσια χώρα. Έχει αμύθητους θησαυρούς, υλικούς και ηθικούς. Όλος αυτός ο πλέριος πλούτος βρίσκεται μέσα στα σπλάχνα τής γης και την καρδιά τής Φυλής μας. Εκείνο μάλιστα το στοιχείο που θωρακίζει και κραταιώνει το Ελληνικό Έθνος είναι η αγάπη τού λαού μας που φτάνει έως τη θυσιαστική προσφορά αίματος και ζωής.
Η αγάπη για το Θεό, την Πατρίδα, τη Φυλή και τους ανθρώπους μας είναι η πεμπτουσία τής υπάρξεώς μας. Κι αν στεκόμαστε στην πλέον επίζηλη γεωπολιτική θέση τής οικουμένης παρά τα δεινά και τις εκάστοτε κατοχικές καταστάσεις, αυτό οφείλεται στην αποφασιστικότητα Γενναίων Ελλήνων για συντριβή των μισητών μας και εθνική ισχύ.
Δεν αρκεί σε καμία περίπτωση η..... αμυντική διάθεση και σίγουρα δεν εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα τού Γένους μας η παθητική στάση. Για να σταματήσει ο παραλογισμός τής δήθεν φτωχής Ελλάδος και η γενοκτονία τού λαού μας, για να σταματήσει η βρώμικη επίθεση που δεχόμαστε, οφείλουμε να κατανικήσουμε ολοκληρωτικά τους καθεστωτικούς τυράννους.
Για να ξεβρομίσει ο τόπος πρέπει να πάρουμε την πατρίδα στα χέρια μας, να επαναφέρουμε τις ελληνικές αξίες στο επίκεντρο τής ζωής μας και να ανατάξουμε το Έθνος μας σε Μεγάλη Δύναμη όσο κι αν αυτό κοστίσει. Όταν διαθέτουμε ηγετίσκους και προπαγανδιστές τού νεοταξισμού που μας λέγουν πως είναι έτοιμοι να μετατρέψουν στρατόπεδα σε φυλακές για οικονομικούς κρατούμενους, τότε ο τύραννος είναι αδίστακτος.
Και όταν πάλι όλοι αυτοί, καπιταλιστές και μαρξιστές, φτιάχνουν αντιρατσιστικούς νόμους για την επιβολή των διεθνιστών και των λαθρομεταναστών και την καταδίκη των πατριωτών και των εθνικιστών, τότε το τίμημα που ζούμε είναι απείρως χειρότερο παντός άλλου. Αν επρόκειτο να πιαστούν οι καταχραστές τού δημοσίου ταμείου, θα έπρεπε οι ταγοί «μας» να συλλάβουν τους εαυτούς τους. Και αν επρόκειτο να σωθεί ο τόπος, θα έπρεπε να στηριχθεί στα δικά του παιδιά.
Όχι λοιπόν, δεν μιλάμε για σωτηρία. Μιλάμε για μετάλλαξη και λεηλασία. Είναι η μετάλλαξη ψυχών και συνειδήσεων. Αυτή η αθλιότητα ανοίγει τον δρόμο στη λεηλασία τής πατρίδος και τού γεωφυσικού μας πλούτου. Ακολουθεί η νόθευση τής Φυλής και η αρπαγή τής εθνικής μας γης.
Η σκοπιμότητα που οδηγεί τα βήματα τού μισελληνικού σιωνισμού είναι η αλαζονεία του μαζί με το προαιώνιο μίσος του ενάντια σε κάθε τι ελληνικό. Κατάσταση που επικρατεί από την αρχή τής ιστορίας των εθνών. Ο λόγος είναι πως το Ελληνικό Έθνος στέκεται ιδεολογικά και φιλοσοφικά ενάντια στην πτώση τού εθνικού κράτους και πως ενάντια στην παγκοσμιοποίηση εμείς αντιτείνουμε την ελληνοποίηση.
Ο Ελληνισμός προτάσσει ενάντια στην απιστία και την πλαδαρότητα την πίστη στα ιδανικά τού αίματος και της φιλοπατρίας. Ενάντια στην πλαδαρότητα τής ισοπεδώσεως των κανόνων και τής ανηθικότητας προτάσσουμε την πειθαρχία στους Νόμους και την Νίκη των Ελλήνων επάνω από τις μικρότητες και τις αδικίες. Επάνω από τα χρηματιστήρια ο Έλληνας τοποθετεί τους Ναούς τού Θεού του. Και στη θέση των αιματηρών «εκδημοκρατήσεων» τού νεοταξισμού ο Ελληνισμός μας τοποθετεί την κυριαρχία του με μέσον τον πολιτισμό του.
Αυτή είναι η Ελλάδα τού Λαϊκού Εθνικισμού μας, γνήσια και ατόφια όπως μας την παρέδωσαν οι πρόγονοί μας ποτίζοντας την ιερή μας γη με αίμα και ιδρώτα. Ξέρουμε πολύ καλά τι υπάρχει κάτω από τα πόδια μας. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι φυλάσσεται μέσα στο θησαυροφυλάκιο τής στεριάς και των θαλασσών μας. Όπως το γνωρίζανε οι εθνικοί μας ηγέτες που εξοντώθηκαν ύπουλα από πολιτικάντηδες και «συμμαχικούς» πράκτορες.
Τέρμα λοιπόν στην κοροϊδία του ψευτοδημοκρατικού καθεστώτος πως νοιάζεται τάχα για το λαό και στον υποτιθέμενο κίνδυνο τής δημοκρατίας και τής πατρίδος από τον «κακό» εθνικισμό. Οι ψευτοσύμμαχοι είναι περισσότερο ειλικρινείς από τα ελληνόφωνα πολιτικά τους υποπόδια και ομολογούν πως τρέμουν την συνεχή άνοδο τού ελληνικού εθνικισμού και τον σηκωμό τής ελληνικής κοινωνίας.
Οι πολιτικάντηδες νοιάζονται μονάχα για να εκχωρήσουν τον ελληνικό πλούτο στα αφεντικά τους στηριζόμενοι στους τοκογλύφους και τους λαθροεισβολείς. Η θεσμοθετημένη τρομοκρατία και ο φόβος είναι το εργαλείο τής επιβολής. Όποιος Έλληνας στρέφεται ενάντια στην ξενοκρατία βαφτίζεται αμέσως ρατσιστής. Για ποια δημοκρατία νοιάζονται όταν νομοθετούν το ξεσπίτωμα των Ελλήνων; Και σε ποια πατρίδα αναφέρονται όταν αποδέχονται τις διεκδικητικές αξιώσεις γειτονικών βαρβάρων και τον πλειστηριασμό τής Ελλάδος;
Ενεργοποιούμε λοιπόν άμεσα τον πλέριο πλούτο τής ελληνικής μας καρδιάς. Φτιάχνουμε μια Ελλάδα που ανήκει στους Έλληνες και μόνον. Επανδρώνουμε το Εθνικό και Φυλετικό μας Κράτος με Έλληνες που έχουν μέσα τους Ελληνικό Αίμα και Ελληνική Πίστη αποκλειστικά. Τις φυλακές τις έχουμε για τους ανήθικους που ήπιαν το αίμα του λαού μας για να πλουτίσουν και να μας αιχμαλωτίσουν.
Τον εθνικισμό μας, τα σύμβολά μας και τον χαιρετισμό προς το Θεό με το δεξί χέρι θα τα θεσμοθετήσουμε. Τον πλούτο τής γης μας θα τον αξιοποιήσουμε δίδοντας ζωή στην ελληνική επιχειρηματικότητα και εργασία στο λαό μας. Και την Ελλάδα θα την πλατύνουμε διεκδικώντας με το λαό και το στρατό κάθε αλύτρωτο ελληνικό προσκύνημα αθάνατων ηρώων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών