Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 13, 2013

ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΚΛΕΒΑΝ ΣΟΥΠΕΡ-ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ!

ALVANOI
Συμμορία «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών», αποτελούμενη από έναν άνδρα και τρεις γυναίκες, 55-56 ετών, από την Αλβανία, έκλεβε σούπερ-μάρκετ και πουλούσε τα κλεμμένα στην Αλβανία!

Οι «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.» πήγαιναν με αυτοκίνητο σε σούπερ μάρκετ. Ο άνδρας περίμενε στο αυτοκίνητο, η μία γυναίκα βάσταγε τσίλιες και οι άλλες δύο έκλεβαν διάφορα αντικείμενα τα οποία έκρυβαν σε ειδικά διαμορφωμένες τσέπες στα ρούχα τους και στις τσάντες τους. Με αυτό τον τρόπο, είχαν κλέψει προϊόντα από 27 (!!!) σούπερ μάρκετ σε.....
Αμπελόκηπους, Ζωγράφου, Γκύζη, Καλλιθέα, Άγιο Παντελεήμονα, Χολαργό, Πετρούπολη, Νέα Σμύρνη, Κυψέλη, Ιλίσια και Πατήσια, μέχρι που συνελήφθησαν στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, οι συγκεκριμένοι «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.» είχαν συλληφθεί για τα ίδια αδικήματα 11 (!!!) φορές, χωρίς βεβαίως το μεταπολιτευτικό κράτος να τους απελάσει στην πατρίδα τους! Σε έρευνα που έγινε στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: – Μεγάλος αριθμός εμπορευμάτων όπως ποτά, ζυμαρικά, καλλυντικά, όσπρια, κονσέρβες, είδη καθαρισμού κλπ. – 3.070 ευρώ (πήγαιναν καλά οι «δουλειές»…) καθώς και -Χειρόγραφο σημείωμα στην Αλβανική, από το οποίο προκύπτει ότι διαθέτουν επ’ ονόματι τους λογαριασμούς σε Αλβανικές Τράπεζες, με ποσό καταθέσεων άνω των 100.000 ευρώ!!! Αυτά είναι λεφτά!
Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού! 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών