Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 17, 2013

Χαμός στη Βουλή πριν από λίγο...Ο Π. Ηλιόπουλος ξεφτιλίζει ΣΥΡΙΖΑ και Δραγασάκη.."Είστε ξεφτιλισμένοι"

Xαμός στη Βουλή με τον προεδρεύoντα Γιάννη Δραγασάκη και τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο της Χρυσής Αυγής. Αφορμή ήταν οι χαρακτηρισμοί του Ηλιόπουλου για τον Αλέξη Τσίπρα "Το Mr Alexis", με τον Δραγασάκη να προειδοποιεί τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής με αποβολή από την αίθουσα.

Σε αυτό το σημείο ξεσηκώθηκαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, με τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο να φωνάζει "άντε ρε ξεφτιλισμένοι" και "χειροκροτήστε γίδια", ενώ πρόσθεσε προς τον Δραγασάκη "συμμορία δεν είναι η Χρυσή Αυγή, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ που ανήκετε κ. Πρόεδρε".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΕΟ 




15 σχόλια:

  1. Άπειρα RESPECT στον Κύριο Ηλιόπουλο!

    Οι "δημοκράταροι" έχουν πάθει τέτοια κολούμπρα που ξεβρακώνονται ακόμα και για υποψία βρισιάς στην βουλή και αλλού...

    Συνεχίστε έτσι και ο κόσμος πια κατάλαβε, απο μισό τις εκατό ανα βδομάδα επιπλέον μας δίνει...

    ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχω αηδιάσει στη ζωή μου ποτέ τόσο, όσο με αυτό το βίντεο, που αποδεικνύει το πως νοούν την "δημοκρατία" αυτοί που μας κυβέρνησαν και προαλείφονται να μας κυβερνήσουν στο μέλλον. Οι μάσκες έχουν πέσει.

    Συγχαρητήρια για την ψυχραιμία των ΧΑτων. Εγώ στην θέση τους θα τα είχα κάνει όλα λαμπόγυαλο εκει μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο αυτο που ειδα σημερα στην βουλη με τον Ηλιοπουλο ΨΗΦΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ,Ναι τελος γ--ω την ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ σας ΛΑΜΟΓΙΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθες συνέλληνα.
      Πίστη και Δύναμη σου εύχομαι για τον Αγώνα!

      Διαγραφή
  4. Και για να μην λένε οι διάφοροι προβοκάτοροι κόκκινοι που πήραν την Χάιλ έκφραση και την έχουν κάνει σημαία, έχει γίνει ακριβώς αυτό.


    "Η επίμαχη, προβοκατόρικη φράση «Χάιλ Χίτλερ» ειπώθηκε από τον βουλευτή Ζακύνθου του Σύριζα Κοντονή Σταύρο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://www.youtube.com/watch?v=ElsUU_XeyX8

    ΝΕΚΡΗ! ΝΕΚΡΗ! ΝΕΚΡΗ! ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. mprabo sta palikaria tis xrisis aygis!!!!hmoyn sto pasok,xoris pote na zitiso ena rousfeti.tora pia h moni lisi einai h xrisi augi!!!!!kathe mera blepo na erxetai olo kai pio polys kosmos sthn monadiki patriotiki foni!!!!!!!!!!!!xrysh aygh!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΗΣ 17Ν!!1989 ΑΥΤΟΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ SIEMENS!!! ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΝΕΛΙ !!!ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ???ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !!!ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε, τα μαλακισμένα πουτανογεννήματα (= πουτάνες είναι οι ξεκωλιάλαρες μανούλες σας) της Χρυσής Πορδής έπαθαν παροξυσμό από το νέο ξεβράκωμα. Εμείς ενημερώνουμε όσους μπορούμε (σε διαδίκτυο, καφενεία, τοπικές συνελεύσεις κατοίκων, λαϊκές αγορές). Θα σας περιποιηθούμε...

    Μην ανησυχείτε Χρυσές χεσμένες Κοτούλες, συνηθίστε στην ιδέα ότι θα βάζετε την ουρά στα σκέλια ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ. Σαν υπάκουα μπάσταρδα σκυλιά που είστε!

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    Ηλιόπουλε, μαλακοκούραδο. Βρες τα αρχίδια να κυκλοφορήσεις στο Βόλο. Εκεί που η μπουρδελο-οργάνωσή σου από αδύναμους μαλάκες και 'κότες του διαδικτύου' έκλεισε τα γραφεία της επειδή δεν άντεχαν το συνεχές γαμήσι από τους αντιφασίστες. Δεν πειράζει. Άλλοι δίνουν, εσείς τρώτε ναζιστάκια. ΤΗΝ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε κάτσε διάβασε μαλακισμένο γιατί αν γράψεις καλά στις πανελληνιες θα σου πάρει ο μπαμπάς σου ipod, τσουτσέκι.

      Διαγραφή
    2. Δε χρειάζεται να διαβάσει το παιδί, θα τον βολέψει ο μπαμπάς που είναι χωμένος στην πασοκάρα και τώρα τελευταία το παίζει και σύριζας.

      Διαγραφή
    3. Δεν φταίω εγώ εάν οι μπουρδελο-οικογένειές σας, ναζιστάκια, είναι απένταροι αποτυχημένοι γύφτουλες. Να πάτε να ζητιανέψετε από τον Κλανιδιάρη ή τον Μιχαλοβλάκα... Αλήθεια, πόσες ώρες από την εκλογή της επόμενης κυβέρνησης έως ότου αρχίσουν να βρίσκουν πτώματα χρυσαύγουλων και των οικογενειών τους δεξιά κι αριστερά? Νομίζετε ότι υπερβάλλω? Θα δείτε...

      Διαγραφή
    4. Καλά...αφού φαντασιώνεσαι πτώματα πήγαινε να συμμετάσχεις στο gay parade ντυμένος Rambo...

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
  9. Πιο αναρχολίγδης πεθαίνεις ρε πουτάνας γέννα.Το παίζετε αντίφα,αντιρατσίστα και έτσι και μιλάς για απένταρους αποτυχημένους ΓΥΦΤΟΥΛΕΣ.Εδω και τώρα να επέμβει ο αντιρατσιστικός νόμος για το ξεκωλιάρικο αναρχομυγόφτυμα.Ρουπακιώτη σου έχω πελάτη.

    ΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΧΑΧΑΧΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρε το πουσταριο της αριστερας εβγαλε γλωσσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών