Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 17, 2013

EKTAKTO: ΝΕΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ-ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι υπηρέτες των ταγών της Εθνικής Προδοσίας θα πάρουν την απάντηση που πρέπει με όλους του τρόπους...
 
Πυρετός εδώ και μία ώρα στα γραφεία συντακτών στη Βουλή.

Κοινή απόφαση των πιστών σκυλιών του συστήματος, αυτής της άθλιας αριστερής συμμορίας των δημοσιογράφων που παραπληροφορούν τον ελληνικό λαό, να μεταδώσουν την "είδηση" ότι αποχωρώντας μαζί με τους συναγωνιστές μου από την αίθουσα του κοινοβουλίου σήμερα το πρωί , μετά από την γνωστή ένταση που πυροδότησε ο πρώην Υπουργός του "βρώμικου '89" και νυν πρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δραγασάκης, φώναξα δήθεν "Χάιλ Χίτλερ". 
Στην πραγματικότητα, αποχωρώντας από το Κοινοβούλιο μαζί με τους συναγωνιστές μου είχαν σηκωθεί όλοι οι φουκαράδες, άξιοι βουλευτές και ανάξιοι Ελληνες του ΣΥΡΙΖΑ και φώναζαν "Χαιλ Χίτλερ" προκειμένου να μας εκνευρίσουν και να...... πυροδοτήσουν ακόμα περισσότερο το κλίμα. 

Αν νομίζουν ότι με τα ψέμματά τους τα φερέφωνα των κομμάτων που έφεραν την Πατρίδα μας στη σημερινή κατάσταση, θα κερδίσουν ένα επιπλέον κόκκαλο από τα αφεντικά τους είναι βαθιά γελασμένοι. Ο,τι και να γράφουν εναντίον του Ελληνικού Εθνικισμού, ο Ελληνικός Εθνικισμός θα τους συντρίψει και θα λάμψει η αλήθεια.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ:

4 σχόλια:

  1. Είναι πανεύκολο να ξεφτυλισούν οι Συριζαίοι, η βουλή έχει παντού κάμερες που καταγράφουν, αν είναι καθαροί οι συριζαίοι και δεν το έχουν κάνει ας επιτρέψουν τα video απο την αίθουσα.
    Σε περίπτωση που κάνουν όμως τα παγώνια θα είναι μεγαλύτερη η απάτη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα προβλήματα της χώρας μας είναι άλλα και όχι αυτά.

    find hotel in greece

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε, τα μαλακισμένα πουτανογεννήματα (= πουτάνες είναι οι ξεκωλιάλαρες μανούλες σας) της Χρυσής Πορδής έπαθαν παροξυσμό από το νέο ξεβράκωμα. Εμείς ενημερώνουμε όσους μπορούμε (σε διαδίκτυο, καφενεία, τοπικές συνελεύσεις κατοίκων, λαϊκές αγορές). Θα σας περιποιηθούμε...

    Μην ανησυχείτε Χρυσές χεσμένες Κοτούλες, συνηθίστε στην ιδέα ότι θα βάζετε την ουρά στα σκέλια ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ. Σαν υπάκουα μπάσταρδα σκυλιά που είστε!

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    Ηλιόπουλε, μαλακοκούραδο. Βρες τα αρχίδια να κυκλοφορήσεις στο Βόλο. Εκεί που η μπουρδελο-οργάνωσή σου από αδύναμους μαλάκες και 'κότες του διαδικτύου' έκλεισε τα γραφεία της επειδή δεν άντεχαν το συνεχές γαμήσι από τους αντιφασίστες. Δεν πειράζει. Άλλοι δίνουν, εσείς τρώτε ναζιστάκια. ΤΗΝ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να γράψεις άλλο κείμενο από το ίδιο που ποστάρεις συνέχεια φαντάζομαι ότι δεν έχεις το διανοητικό επίπεδο να το καταφέρεις...μάλλον και αυτό το κείμενο στο έδωσαν κατ' ευθείαν να το ποστάρεις εδώ...

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών